Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje

Sveikutės, bendravargės 4u.gif

aš studijuoju vadybą Vu (pokoleginėse) ir greitu laiku laikysiu egziuką pas Gavelį..mikroekonomikos..gal kuri pamenat kas ten buvo..o gal kokių konspektukų, klausimukų turite, būčiau begalo dėkinga blush2.gif mirksiukas.gif ..pasakokit viską ką žinot.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(anit @ 2007 10 22, 13:06)
Jau nereikia, bet vistiek ačiū.  rolleyes.gif

liaba, gal gali man parasyti kas buvo blush2.gif aš dar tik laikysiu vadybos egziuką.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte21 @ 2007 10 24, 09:44)
aš studijuoju vadybą Vu (pokoleginėse) ir greitu laiku laikysiu egziuką pas Gavelį..mikroekonomikos..gal kuri pamenat kas ten buvo..o gal kokių konspektukų, klausimukų turite, būčiau begalo dėkinga blush2.gif  mirksiukas.gif ..pasakokit viską ką žinot.. 4u.gif

galiu papasakot, nes laikėm prieš mėnesį pas jį.. unsure.gif Na ką, išmok grafikus su pasiūla/paklausa ir pan,nes reiks pabraižyt vienam klausime, kiti klausimai testo forma, bet labai painūs - apie monopoliją, ribinius kaštus ir t.t. Žodžiu jei suvoki logiškai, tai išlaikai, jei ne, tai sunkoka..Gale sėdint viską galima nusirašyt, aš sėdėjau pirmam suole tai pati rašiau ką mąstau smile.gif Jei nori,špargalkių galiu el.paštu įmest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte21 @ 2007 10 25, 08:24)
ačiukas didelis pats didžiausias  4u.gif  mirksiukas.gif

Mergaitės, sėkmės jums visoms pas Gavelį ir kitus, aš tą vargelį jau prieš du metus atvargau, dabar diplomas stalčiuje, o magistratūrai niekaip neprisiruošiu. Tikiuosi, jau kitą rudenėlį...
Atsakyti
Sveikutės,
Gal kas nors jau laikėt egzaminą "Lietuvos pinigų ir bankų istorija" pas M. Jasienę? Kažkaip keistai pareiginga ir griežta ji man pasirodė per paskaitas. Įdomu kaip bus per egzaminą? Labai jau nesinori visko kalti atmintinai, juk čia tik pasirenkamas dalykas.... schmoll.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte21 @ 2007 10 24, 07:44)
Sveikutės, bendravargės  4u.gif

aš studijuoju vadybą Vu (pokoleginėse) ir greitu laiku laikysiu egziuką pas Gavelį..mikroekonomikos..gal kuri pamenat kas ten buvo..o gal kokių konspektukų, klausimukų turite, būčiau begalo dėkinga blush2.gif  mirksiukas.gif ..pasakokit viską ką žinot.. 4u.gif
Papildyta:

liaba, gal gali man parasyti kas buvo  blush2.gif aš dar tik laikysiu vadybos egziuką.. 4u.gif

Sveika, kaip sekėsi egzas?
Kurioje grupėje esi? ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi,

Vakar laikėm Gavelio mikroekonomiką g.gif Nieko gero negaliu pasakyti, nes klausimai buvo sunkūs ir net baisu sužinot ką gausim visi verysad.gif Kol kas tai man iš 3 egzų šitas buvo sunkiausias, kitus išlaikiau 9,10, o šitas galvoju, gal ir perlaikyt reikės verysad.gif
Dabar bus verslo ekonomika, gal kas turit kokią informaciją?kol kas pažiūrėjau, konspektų nedaug ir jokių grafikų nėra, todėl manau, jau lengviau bus nei su mikroekonomiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JAniuta @ 2007 11 18, 13:49)
Vakar laikėm Gavelio mikroekonomiką g.gif Nieko gero negaliu pasakyti, nes klausimai buvo sunkūs ir net baisu sužinot ką gausim visi verysad.gif Kol kas tai man iš 3 egzų šitas buvo sunkiausias, kitus išlaikiau 9,10, o šitas galvoju, gal ir perlaikyt reikės verysad.gif

aš irgi maniau reiks perlaikyt, bet kažkaip gavosi,kad 8 gavau, viską savaip išmąsčiau ir sutapo testo atsakymai, dar grafikus kai kur pabraižiau,gal matė,kad kažką žinau.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikučiukės smile.gif norėjau pasicakavinti, apie verslo ekonomikos dėstytoją?kaip ten tas egziukas pas ją... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas turite Verslo etikos prezentaciją, tiks bet kokia tema, pagal V.Pruskaus knygą Verslo etika.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 10 24, 12:13)
galiu papasakot, nes laikėm prieš mėnesį pas jį.. unsure.gif Na ką, išmok grafikus su pasiūla/paklausa ir pan,nes reiks pabraižyt vienam klausime, kiti klausimai testo forma, bet labai painūs - apie monopoliją, ribinius kaštus ir t.t. Žodžiu jei suvoki logiškai, tai išlaikai, jei ne, tai sunkoka..Gale sėdint viską galima nusirašyt, aš sėdėjau pirmam suole tai pati rašiau ką mąstau smile.gif Jei nori,špargalkių galiu el.paštu įmest smile.gif

4u.gif gal galetum padeti greit ekonomkos egzas o as vis dar su namu darbais nesusitvarkius varkstu su kastais nerandu formules doh.gif BKK arba KK gal gali padet ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Gal kuri turit vadybos egzo klausimus? Man sis egzas dar tik bus.
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2007 12 04, 13:51)
Gal kuri turit vadybos egzo klausimus? Man sis egzas dar tik bus.

Ten tų klausimų kalnai blink.gif Ir visi kažkokie ne iš pagrindų schmoll.gif
Atsakyti