Sveikos
Va radau pavyzdi, kur labai atitinka mano virtuve, tik reikia ismesti prie saldytuvo 1 apatine ir 1 virsutine spintele...pakomentuokite kokie galimi nepatogumai? salia virykles desinej pusej stovetu indaplove.......ir spalvos panasios butu.....

cia tas spalvu derinukas...

Va radau pavyzdi, kur labai atitinka mano virtuve, tik reikia ismesti prie saldytuvo 1 apatine ir 1 virsutine spintele...pakomentuokite kokie galimi nepatogumai? salia virykles desinej pusej stovetu indaplove.......ir spalvos panasios butu.....

cia tas spalvu derinukas...

QUOTE(Gardenija @ 2007 09 27, 09:47)
Man asmeniskai nepatinka tos lentyneles, skirtingos spinteles. Spinteles su stiklais kabo auksciau uz kampine (o gal tik taip atrodo foto?). Man butu nepatogu kriaukle vienoje puseje, kaitlente kitoje.
aš dar tik projektuoju virtuvę savo, bet pas mane kaitlentė ir kriauklė bus viena priešais kitą, pas mane U formos virtuvė, kitaip neišeina, pagrindinis darbastalis tarp jų, tai taip ir sunksiuosi ratu

Man Arno1 virtuve simpatiska, miela, ale kaip lietutis ir sake, nepraktiska.
Bet jeigu jums taip gerai, tuomet
Nike, man tokioj virtuvej, kaip tu apibudinai, kazko truksta

Nike, man tokioj virtuvej, kaip tu apibudinai, kazko truksta

QUOTE(rumba @ 2007 09 27, 10:15)
supranti, mano virtuvele yra nedidele, as nenoriu apsikrautini daug spinteliu ir zinok nelabai kas telpa....
o turetu taip buti..is kaires i desine.....saldytuvas, 3 stalciai, paskui kriaukle ,po ja siuksliu kibiras...paskui ant kitos sienos maza spintele, po jos kaitlente ir paskui indaplove.....ant tos sienos kur kaitlente butu tik garintuvas, o kur kriaukle, pakabinamos 2 spinteles.....beje - ten kur gartraukis, tai bus siena...ir spinteles be stiklu...
o ko butent truksta

Nike, man asmeniskai nepatinka tie stalciai apacioj su stiklais ir indaplove, kaip cia dauguma pataria deciau prie siuksliu dezes
ir tada geriau ne prie saldytuvo naikinciau spintele virsuj, o aplamai palikciau per visa ilgi bet 1 aukstu

QUOTE(Almuka @ 2007 09 27, 10:33)
Nike, man asmeniskai nepatinka tie stalciai apacioj su stiklais ir indaplove, kaip cia dauguma pataria deciau prie siuksliu dezes
ir tada geriau ne prie saldytuvo naikinciau spintele virsuj, o aplamai palikciau per visa ilgi bet 1 aukstu 

1.stiklu nebus-nenoriu kad persimatytu kas nors....
2. Zinau kad gali buti nepatogu, apkeisciau vietom stalcius su indaplove, bet tada stalciai siauri gautusi.....teko sumazinti ir indaplove del vietos stokos.....
o gal apkeisti vietoj virykle su indaplove

QUOTE(Nike @ 2007 09 27, 09:38)
1.stiklu nebus-nenoriu kad persimatytu kas nors....
2. Zinau kad gali buti nepatogu, apkeisciau vietom stalcius su indaplove, bet tada stalciai siauri gautusi.....teko sumazinti ir indaplove del vietos stokos.....
gal butu patogiau 

Neeee! vyrykle prie krasto, nea.
Mano dabar toks virtuves isplanavimas ir viskas vat taip vat paeiliui isdeliota (del tecnnikos saldytuvas, kriaukle, vyrykle), tai zinok labai patogu, tik as dar turiu ir spinteles virs kaitlentes. Aisku minusas indaplove, bet sitam variante jos nera kur daugiau padeti. Arba jos is viso atsisakai, arba ji ten. O ar su stiklais, ar be - cia jau skonio reikalas, manau.
as tuoj idesiu savo galutini varianta, penktadieni atiduodu gamybai, tai kai toks aktyvumas, gal dar kokiu pastabeliu sulauksiu

skaitau kad drasiai gali apkeisti su orkaite. man cia patiko kazkoks paaukstinimas kad padarytas prie krasto, taigi ir kaitlente labai saugiai atrodytu, jei ja stumtum kartu su orkaite

QUOTE(paiduke @ 2007 09 27, 10:04)
aš dar tik projektuoju virtuvę savo, bet pas mane kaitlentė ir kriauklė bus viena priešais kitą, pas mane U formos virtuvė, kitaip neišeina, pagrindinis darbastalis tarp jų, tai taip ir sunksiuosi ratu 

žinok visai patogus toks varinatas

QUOTE(akvilyte @ 2007 09 27, 09:51)
aisku patogus, jeigu atstumas nuo kriaukles iki vyrykles 180cm, jei daugiau, tai uzsilakstymas. As, asmeniskai, labai pati noreciau tureti tokia virtuve

QUOTE(akvilyte @ 2007 09 27, 10:51)
nu bus matyt, aš tikiuosi kad patogu bus, nes kitaip sustatyti nėra galimybės, nes kampinės kriauklės nenoriu
QUOTE(lietutis @ 2007 09 27, 10:55)
aisku patogus, jeigu atstumas nuo kriaukles iki vyrykles 180cm, jei daugiau, tai uzsilakstymas. As, asmeniskai, labai pati noreciau tureti tokia virtuve
Kadanors 

175cm