Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

jau klausiau anoj temoj, bet matyt ten nelabai kas lenda, tai paklausiu cia. virtuvej pas mane sviesios grindys ir ryzos sienos. virtuves baldu noreciau tamsaus zebrano su sviesiu stalvirsiu. kaip manot, ne per marga? o ir saldytuvas baltas. ar isipaisys jis salia tamsiu baldu? gal nudazyt?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2007 09 27, 08:34)
O dar norejau paklausti, koks pas tave ten spinteliu stiklas. Tas toks is vidaus su kvadraciukais?
Ir jei ne paslaptis kiek mokejai uz komplektuka be technikos ir kas gamino, neblogai padaryta  smile.gif

Taip stiklas is vidaus su kvadratukais,,nepamenu pavadinimo,,kaina 7500 be butitines,,,gamino baldu rojuje kalvariju g-ve,, jeigu domesites patikslinsiu pav..
siaip nervu lb daug kainavo,,tureciau rasyti apie sia firma i nusiskundimu knyga,lb ilgai gamino,buvo nemazai broko surinkejai taise,siaip kompanija normali tik viena vadybinke nepatikima,,jei tikrai noresite,,patarsiu kreiptis toje pacioje kompanijoje pas kita vadybininke
Papildyta:
QUOTE(PUka @ 2007 09 27, 08:36)
arnas1 man virtuvytė  wub.gif  wub.gif  ... tokioje norėčiau ir darbuotis ir kavutę gurkšnoti  wub.gif ... man viskas labai skoningai padaryta  thumbup.gif

aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2007 09 27, 09:47)
Visiskai pritariu lietuciui rolleyes.gif

Man asmeniskai nepatinka tos lentyneles, skirtingos spinteles. Spinteles su stiklais kabo auksciau uz kampine (o gal tik taip atrodo foto?). Man butu nepatogu kriaukle vienoje puseje, kaitlente kitoje.

Ar numatytas pas jus dar koks staliukas valgymui? Ar tai vienintele zona (baras ar kaip ji cia pavadinti), skirta valgymui? g.gif

Reziume: man nilabai nilabai sita virtuvele blush2.gif

atsakysiu i jusu visu triju kls,,taip valgomasis bus,,kaip ir minejau kaitelente dariau ne del patogumo,o del to kad jau pabodo ta eiline sistema kur viskas po ranka,viskas vienoje eileje ir sugrusta,niekas neisryskeje ir pans,,daug nuomoniu buvo bet apsisprendziau namuose praktiskai nabunu,kaitelne dazniausiai naudojama vandeniu uzsivirti..antra vertus juk visada galiu ja ismesti,kad ir pakesiti bara cia tik noro pakanka,,o kaip sakant skonyje draugu irgi nerasim...
del halogeniu cia tik foto taip atrodo jie lb normalei savo nietose,,
Del grindu,,relaiai bendrame vaizde viskas susiderina,bent jau mano vyriskoms akims, plius lb praktiskos,kiekviena lenta skirtinga savo raztu,taigi savotiskai idomios ,nevientisos ir nesiamto purvo,,cia jau kaip man vyrui,,
na belieka jums pradyti dar ir miegama tada isvis sukritikuosite
Papildyta:
QUOTE(Vikusia @ 2007 09 27, 10:00)
Arno virtuvė tikrai graži, bet nepatogi. Na man irgi nepatiko skirtingos pakabinamos spintelės, ir tai, kad jos skirtinguose aukščiuose kabo, bet čia manau jau daugiau skonio reikalas, man nepatiko, kitam tai gal svajonių virtuvė. Bet, kad nepatogi - tai tikrai  g.gif

Patikslinu spinteles viendame aukstyje ,,lentynos man irgi nelabai,,kai rinkausi makete kitaip atrodo ,,o realybeje pasikeite,bet ka jau padarysi
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2007 09 27, 07:03)
Sveikos  4u.gif

Va radau pavyzdi, kur labai atitinka mano virtuve, tik reikia ismesti prie saldytuvo 1 apatine ir 1 virsutine spintele...pakomentuokite kokie galimi nepatogumai? salia virykles desinej pusej stovetu indaplove.......ir spalvos panasios butu.....

NIKE, siulyciau indaplove deti salia kriaukles ir siuksliadezes. Nesvarius indus vis tiek juk krausit prie kriaukles, reikes is ju ismesti maisto likuciu, kartais ir po kranu pakisti, uzmerkti prireikia, o tada tiesiai is kriaukles i indaplove.
Atsakyti
QUOTE(arnas1 @ 2007 09 27, 12:09)
na belieka jums pradyti dar ir miegama tada isvis sukritikuosite

parodyk ka miegamojo temoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2007 09 27, 12:22)
NIKE, siulyciau indaplove deti salia kriaukles ir siuksliadezes. Nesvarius indus vis tiek juk krausit prie kriaukles, reikes is ju ismesti maisto likuciu, kartais ir po kranu pakisti, uzmerkti prireikia, o tada tiesiai is kriaukles i indaplove.

aciu uz pastabas, bandysim apkeisti, ziuresim ka baldu firmoj pasakys ir kaip nubraizys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2007 09 27, 12:22)

šiaip nežinau ar visos, bet indaplovės turi tokią funkciją, "lietutis", gali įdėti indus ir kelias paras (jei nori) laikyti, o tas "lietutis' laiks nuo laiko vis apipurškia indus, kad neuždžiūtų
Atsakyti
Niu noreciau, kad ka nors pasakytumet gero/blogo biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Is eiles apacia: saldytuvas, spintele kriauklei, indaplove, kargo 200, vyrykle, kampine 90*90, stalciai 500.
Atsakyti
QUOTE(arnas1 @ 2007 09 26, 18:45)
del kaitlentes viskas lb normalei,,as irgi lb pradzioje pergyvenau kai maniske uzsimane,,kai gamini nesedi niekas nebent is sono, gartraukis super jokiu garu,gali rukyti keturi zmones,,sita jau as buvau suinteresuotas nes esu rukantis,,del sienels cia tokia pati kaip ir stalvirsio,, stalvirsis nera baltas jis su mazais taskuciais ..kranas ne lt pirktas anglijoje,,idesiu foto su kranu,,,del lubu ,,kagi musu lietuvaiciai meistrai dirbu,,kadangi gyvenau ne lt ,,negalejau sureguliuosti ,,plius tenai sioks toks atsvaistas,,greitu laiku istaisysim,...

Mane domina koks gartraukis g.gif Firma ir nežinau kaip tiksliai išsireikšti, kaip ir kokiam plotui pritaikytas blush-anim-cl.gif2:Na yra tie skaičiai 420kv.m,650kv.m. Šiaip virtuvė simpatiška wub.gif Tik pradėjau po tavo parašymo abejoti dėl krano, nes pati įsikalus į galvą, kad noriu tokio aukšto, o tu sakai, kad taškosi g.gif Tuo labiau, kad mano kriauklė prie lango, tai gal nespėsiu lango valyti:hm
Atsakyti
QUOTE(arnas1 @ 2007 09 27, 12:09)

kaip ir minejau kaitelente dariau ne del patogumo,o del to kad jau pabodo ta eiline sistema kur viskas po ranka,viskas vienoje eileje ir sugrusta,niekas neisryskeje ir pans
....bent jau mano vyriskoms akims

Manau , kad tuo viskas ir pasakyta - "virtuve dariau ne del patogumo, o kad tik kitaip butu". Kam isradineti dvirati (gal jei ratai skersai stovetu tai irgi idomiau butu?) ir dar virtuveje, tai moterims tikrai nesuprantama. Moterys virtuveje pirmiausia nori komforto - kad tik maziau varineti is vieno kampo i kita reiktu, kad viskas po ranka butu. Todel ir kriaukle su kaitlente zymiai patogiau vienoje linijoje. Gal nieko ir vienas priesais kita, jei atstumas nera labai didelis, bet man tai ant grindu pastoviai bala butu, kol galu gale "apsivozciau".
Aisku, kad zmones skirtingu skoniu, bet vistiek savotiskai kai kambario akcentas ne paveikslas, ne koks attikvarinis kreslas, o plytka g.gif
Atsakyti
visiskai pritariu reg smile.gif
lietuti, tavo viena dalis eina is kaires i desine nuo orkaites taip- orkaite, ranksluostine ar koks ten stalcius ir indaplove o iskaqrt uz kampo siuksline? jei taip, tai nepatogu, negalesi buti atidarius tuo paciu metu ir indaploves ir siukslines, kad krapstytum likucius ir iskar detum indus. jei ne taip supratau, atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Niu noreciau, kad ka nors pasakytumet gero/blogo

Niu vaizdas kaip vaizdas.
Svarbiausia ar bus patogu, kur ką susidėsi, kaip atsidarinės durelės ar stalčiai, ar viens kitam netrukdys.

Virtuvėje šeimininkausi pati, o ne svečiai.
Todėl visų pirmiausia patogumas, o paskui žiūrėkim kaip tai padaryti gražiai.

Atsakyti
oi, perskaiciau, kad gerai supratau biggrin.gif
o ten kas, laiptai ant baro, kai linksmybes isisiautes biggrin.gif
ir dar, cia gal labiau is grozio puses- man tos spinteles virs indaploves schmoll.gif kazkaip vientisiau atrodytu, jei ir ten darytum horizontalias, nebent nebebus patogu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almuka: 27 rugsėjo 2007 - 14:28