Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

Man is rankeneliu nepatinka nei viena, as sau rinkausi lygias matines rankeneles, nepatinka nei banguotos nei skyletos ar lenktos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 02, 13:02)
Sveiki,

Labai sauniai Jus cia bendraujate ir svarbiausia geru patarimu duodate, as irgi noriu paprasyti pagalbos del savo virtuves, kad pasakytumete savo pastebejimus. Tik beda kad nemoku ideti cia tu paveiksliuku, gal galeciau kam atsiusti i meila o tada kazkas idetu cia smile.gif Suprantu kad per daug naglai prasau, bet gal kas pagelbes..

Jei dar niekas nepagelbėjo atsiųsk man jufkaa@gmail.com ikelsiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turite orkaitę su mikrobangų funkcija g.gif
user posted image

Va tokią iš AEG g.gif
O gal šiaip girdėjote atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
as tai neturiu ir nebandziau bet mano kaimyne turi AEG tokia universalia orkaite-mikrobange tai jinai nepatenkinta schmoll.gif sako niekaip neperpranta kartais gerai iskepa kartais nedakepa doh.gif
mano nuomone tai visi tie universalus tai viena kaina is ju o realiai neturi nei geros orkaites nei mikrobanges doh.gif

QUOTE(gazele @ 2007 10 02, 14:39)
user posted image
Va tokią iš AEG  g.gif

Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2007 10 02, 13:39)
user posted image
Va tokią iš AEG  g.gif

aš turiu siemens. Ir dabar tokią pirksiu, nes tiek kiek aš darau, tai man užtenka. Mikrobangė tai ten tikrai labai gera, o kiek naudojausi orkaite - irgi viskas iškepė.
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 10 02, 14:59)
as tai neturiu ir nebandziau bet mano kaimyne turi AEG tokia universalia orkaite-mikrobange tai jinai nepatenkinta schmoll.gif sako niekaip neperpranta kartais gerai iskepa kartais nedakepa doh.gif
mano nuomone tai visi tie universalus tai viena kaina is ju o realiai neturi nei geros orkaites nei mikrobanges doh.gif

O ji lietuvoj pirko g.gif
Mes ją jau nusipirkę,tik instrukcijos neturiu ax.gif
Nu gal maistą pašildys ir pyragą kartais iškeps ax.gif
Atsakyti
Mėginu susidėlioti savo virtuvėlę ir iškilo toks klausimas:
- ar patogu, jei šaldytuvas stovi prie sienos, o prie jo glaudžiasi tokio pat aukščio spintelė, kurioje beveik akių lygyje įmontuota orkaitė? Vizualiai taip atrodo gražiau, bet praktiškai, kai imi ką iš šaldytuvo, nėra kur po ranka pasidėti. Ar kuri praktiškai yra išbandžiusi tokį variantą?
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 02, 08:21)
tik dabar niekaip neissirenku rankeneliu doh.gif

as isvis planuoju nedet rankeneliu, o kad butu toks islenkimas specialus, kai uztenka ranka uzkist, nereikia jokiu atsikisusiu rankeneliu.
Uzsimusdama ieskau internete programeles kitus kambarius projektuot, nes ryt reikia atiduot meistrams lubu ir sienu brezinius, o kad juos padaryt reikia baldus sustatyt, sienas, lentynas ir pan. doh.gif
Gal kas turit kokia programele a la ALNO - tokia gera ir paprasta naudoti? Parsisiuntem Archikada, bet ten mokytis savaite reikia, kad nors ka suprast, o tiek laiko neturiu blush2.gif
JAuciu teks senu budu paisyt - ant popieriaus su piestuku..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 10 02, 13:36)
Jei dar niekas nepagelbėjo atsiųsk man jufkaa@gmail.com ikelsiu biggrin.gif

Issiunciau! aciu labai labai!
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 02, 09:49)
o koks tavo modelis gal gali parasyti  ax.gif

EHD60020P, negaliu tiksliai pasakyti, nes dar neturiu aš jos, kolkas rezervavau, o rezervacijos lapelyje nurodyta taip kaip parašiau
Atsakyti
Čia aistte virtuvė:
user posted image

user posted image

user posted image
Tikiuosi matosi biggrin.gif
Atsakyti
Labai prasau Jusu nuomoniu/patarimu. "Sitos" virtuves laukiau 5 metus, tiksliau galimybes ja tureti smile.gif

Ir dar ar ne durnai atrodys kad puse virtuves bus spinteles kita puse stalciai? kitaip neiseina? Ir ranksluostine ar isvis ji reikaingas daiktas? Gal geriau platesne spintele... Ir is patirties gal zinot kaip pasidaryti(isirengti) stalciu/spinteliu vidu kad butu patogu viska susideti
Atsakyti