Man is rankeneliu nepatinka nei viena, as sau rinkausi lygias matines rankeneles, nepatinka nei banguotos nei skyletos ar lenktos

QUOTE(aistte @ 2007 10 02, 13:02)
Sveiki,
Labai sauniai Jus cia bendraujate ir svarbiausia geru patarimu duodate, as irgi noriu paprasyti pagalbos del savo virtuves, kad pasakytumete savo pastebejimus. Tik beda kad nemoku ideti cia tu paveiksliuku, gal galeciau kam atsiusti i meila o tada kazkas idetu cia
Suprantu kad per daug naglai prasau, bet gal kas pagelbes..
Labai sauniai Jus cia bendraujate ir svarbiausia geru patarimu duodate, as irgi noriu paprasyti pagalbos del savo virtuves, kad pasakytumete savo pastebejimus. Tik beda kad nemoku ideti cia tu paveiksliuku, gal galeciau kam atsiusti i meila o tada kazkas idetu cia

Jei dar niekas nepagelbėjo atsiųsk man jufkaa@gmail.com ikelsiu

as tai neturiu ir nebandziau bet mano kaimyne turi AEG tokia universalia orkaite-mikrobange tai jinai nepatenkinta
sako niekaip neperpranta kartais gerai iskepa kartais nedakepa
mano nuomone tai visi tie universalus tai viena kaina is ju o realiai neturi nei geros orkaites nei mikrobanges

mano nuomone tai visi tie universalus tai viena kaina is ju o realiai neturi nei geros orkaites nei mikrobanges

QUOTE(gazele @ 2007 10 02, 14:39)
QUOTE(Goniuke @ 2007 10 02, 14:59)
as tai neturiu ir nebandziau bet mano kaimyne turi AEG tokia universalia orkaite-mikrobange tai jinai nepatenkinta
sako niekaip neperpranta kartais gerai iskepa kartais nedakepa

O ji lietuvoj pirko

Mes ją jau nusipirkę,tik instrukcijos neturiu

Nu gal maistą pašildys ir pyragą kartais iškeps

Mėginu susidėlioti savo virtuvėlę ir iškilo toks klausimas:
- ar patogu, jei šaldytuvas stovi prie sienos, o prie jo glaudžiasi tokio pat aukščio spintelė, kurioje beveik akių lygyje įmontuota orkaitė? Vizualiai taip atrodo gražiau, bet praktiškai, kai imi ką iš šaldytuvo, nėra kur po ranka pasidėti. Ar kuri praktiškai yra išbandžiusi tokį variantą?
- ar patogu, jei šaldytuvas stovi prie sienos, o prie jo glaudžiasi tokio pat aukščio spintelė, kurioje beveik akių lygyje įmontuota orkaitė? Vizualiai taip atrodo gražiau, bet praktiškai, kai imi ką iš šaldytuvo, nėra kur po ranka pasidėti. Ar kuri praktiškai yra išbandžiusi tokį variantą?
QUOTE(maziulele @ 2007 10 02, 08:21)
as isvis planuoju nedet rankeneliu, o kad butu toks islenkimas specialus, kai uztenka ranka uzkist, nereikia jokiu atsikisusiu rankeneliu.
Uzsimusdama ieskau internete programeles kitus kambarius projektuot, nes ryt reikia atiduot meistrams lubu ir sienu brezinius, o kad juos padaryt reikia baldus sustatyt, sienas, lentynas ir pan.

Gal kas turit kokia programele a la ALNO - tokia gera ir paprasta naudoti? Parsisiuntem Archikada, bet ten mokytis savaite reikia, kad nors ka suprast, o tiek laiko neturiu

JAuciu teks senu budu paisyt - ant popieriaus su piestuku.....

QUOTE(jufka @ 2007 10 02, 13:36)
Issiunciau! aciu labai labai!
QUOTE(Bomba @ 2007 10 02, 09:49)
EHD60020P, negaliu tiksliai pasakyti, nes dar neturiu aš jos, kolkas rezervavau, o rezervacijos lapelyje nurodyta taip kaip parašiau
Labai prasau Jusu nuomoniu/patarimu. "Sitos" virtuves laukiau 5 metus, tiksliau galimybes ja tureti 
Ir dar ar ne durnai atrodys kad puse virtuves bus spinteles kita puse stalciai? kitaip neiseina? Ir ranksluostine ar isvis ji reikaingas daiktas? Gal geriau platesne spintele... Ir is patirties gal zinot kaip pasidaryti(isirengti) stalciu/spinteliu vidu kad butu patogu viska susideti

Ir dar ar ne durnai atrodys kad puse virtuves bus spinteles kita puse stalciai? kitaip neiseina? Ir ranksluostine ar isvis ji reikaingas daiktas? Gal geriau platesne spintele... Ir is patirties gal zinot kaip pasidaryti(isirengti) stalciu/spinteliu vidu kad butu patogu viska susideti