QUOTE(aistte @ 2007 10 03, 11:53)
Mergaites ! Nu ***** tarkit protinga zody apie mano virtuve..ar ji jau visiskai neverta demesio? hm...
Papildyta:
Nuotraukos 37 psl.
Ir dar ar ne durnai atrodys kad puse virtuves bus spinteles kita puse stalciai? kitaip neiseina. Ir ranksluostine ar isvis ji reikaingas daiktas? Gal geriau platesne spintele... Ir is patirties gal zinot kaip pasidaryti(isirengti) stalciu/spinteliu vidu kad butu patogu viska susideti
Dėl virtuvės nieko negaliu pasakyti, nes dėl skonio nesiginčiju.Tik pasakysiu su kuo pati susidūriau užsakydama virtuvę.Bent jau aš nederinau, kur stalčiai, kur durelės, tiesiog sakiau šitoj vietoj tas ,o anoj anas, nes pagal kriauklės ir viryklės vietą maždaug planuoju, kur ir ką laikysiu, vadinasi pirmoje vietoje patogumas.Ir virtuvė man turi būti su daug spintelių, nes kituose kambariuose nebus kur laikyti tokių daiktų, kaip staltiesės, servetėlės, taurės, šventiniai indai,tortinės ir t.t. Dar mes turime indų ir daiktų skirtų iškyloms.Žodžiu pradedant gyvenimą atskirai nuo tėvų, tų daiktų gal ir nedaug pradžioje, bet paskui jų tikrai susikaupia.Taip, kad man lentynėlės nereikalingos, jos tik atims man laiką, nes rinks dulkes, kurios aiškiai matysis, o praktiškai, tai gal viena kokia ir patogu, čia viena dalyvė įdėjusi rudą virtuvę, ten lentynėkė prieskoniams, tai ji labai patogi turėtų būti.Dėl rankšluostinės, tai jei jau ją darysi, tai tik ne uždarą, nes po kiek laiko gali atsirasti pelėsis.Mes jos nedarome, naudojamės vienkartiniais.Čia ne mano nuomonė, kad virtuvėje turi būti, taip, o ne kitaip.Tik pasaku principą, kaip manyčiau turi būti planuojama virtuvė, manau pirmoje vietoje turi būti atsižvelgiama į gyvenimo būdą.Tarkime mums reikia daug visokių indų, taurių ir kitokių buitinių pribumbasų, pas mus būna daug žmonių, į tai atsižvelgiau darydama virtuvę.Šiaip tai dabar kiek suprantu tendencija tokia, kad virtuvė būtų kuo mažiau matoma, tarkime visa virtuvė, tarsi vientisa siena.Man labai patinka, ypač tinka, jei virtuvė sujungta su kambariu.