Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

QUOTE(maziulele @ 2007 10 02, 21:49)
kaip gerai, kad kai kurie zmones vis dar renkasi kas buvo pries 120 metu lotuliukas.gif

matai as biski ziuriu i mada ir i praktiskuma, o ne i senienas tongue.gif

nu blyn, o pas mane virtuve klasikine, tai rankeneles tikrai turbut panasios kaip ir pries 120 metu buvo biggrin.gif tai dabar as jau nemadinga ir basiai nepraktiska, kad seniena pasirinkau ? lotuliukas.gif
siaip tai aciu-labai pralinksminai 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Nu va maziulele paklausiai dėl rankenėlių ir kiek gavai atsakymų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 02, 23:49)
kaip gerai, kad kai kurie zmones vis dar renkasi kas buvo pries 120 metu lotuliukas.gif

Senienos madoj, jei dar nežinojai smile.gif Žiūrėk "biškį" plačiau į tą reikalą smile.gif
Atsakyti
Mergaites ! Nu ***** tarkit protinga zody apie mano virtuve..ar ji jau visiskai neverta demesio? hm...
Papildyta:
Nuotraukos 37 psl. smile.gif

Ir dar ar ne durnai atrodys kad puse virtuves bus spinteles kita puse stalciai? kitaip neiseina. Ir ranksluostine ar isvis ji reikaingas daiktas? Gal geriau platesne spintele... Ir is patirties gal zinot kaip pasidaryti(isirengti) stalciu/spinteliu vidu kad butu patogu viska susideti
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 03, 10:53)
Mergaites ! Nu ***** tarkit protinga zody apie mano virtuve..ar ji jau visiskai neverta demesio? hm...
Papildyta:

Ir dar ar ne durnai atrodys kad puse virtuves bus spinteles kita puse stalciai? kitaip neiseina. Ir ranksluostine ar isvis ji reikaingas daiktas? Gal geriau platesne spintele... Ir is patirties gal zinot kaip pasidaryti(isirengti) stalciu/spinteliu vidu kad butu patogu viska susideti

man tai truputi neinformatvi, kazkaip sunku suprasti kas? kur? ir kaip? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2007 10 03, 11:10)
man tai truputi neinformatvi, kazkaip sunku suprasti kas? kur? ir kaip? ax.gif  4u.gif

Per vidury virtuves kaitlente, apacioj orkaite, virsuj gartraukis, toliau i desine spintele, tada indaplove, ten kur uzsisuka siena virsuj didelis akvariumas o pojuo spintele ruda (kuri man be rysio) ten du stalciai ir tuscia nisa.O kriaukle is kaires puses gartraukio.
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 03, 11:53)
Papildyta:

Dėl virtuvės nieko negaliu pasakyti, nes dėl skonio nesiginčiju.Tik pasakysiu su kuo pati susidūriau užsakydama virtuvę.Bent jau aš nederinau, kur stalčiai, kur durelės, tiesiog sakiau šitoj vietoj tas ,o anoj anas, nes pagal kriauklės ir viryklės vietą maždaug planuoju, kur ir ką laikysiu, vadinasi pirmoje vietoje patogumas.Ir virtuvė man turi būti su daug spintelių, nes kituose kambariuose nebus kur laikyti tokių daiktų, kaip staltiesės, servetėlės, taurės, šventiniai indai,tortinės ir t.t. Dar mes turime indų ir daiktų skirtų iškyloms.Žodžiu pradedant gyvenimą atskirai nuo tėvų, tų daiktų gal ir nedaug pradžioje, bet paskui jų tikrai susikaupia.Taip, kad man lentynėlės nereikalingos, jos tik atims man laiką, nes rinks dulkes, kurios aiškiai matysis, o praktiškai, tai gal viena kokia ir patogu, čia viena dalyvė įdėjusi rudą virtuvę, ten lentynėkė prieskoniams, tai ji labai patogi turėtų būti.Dėl rankšluostinės, tai jei jau ją darysi, tai tik ne uždarą, nes po kiek laiko gali atsirasti pelėsis.Mes jos nedarome, naudojamės vienkartiniais.Čia ne mano nuomonė, kad virtuvėje turi būti, taip, o ne kitaip.Tik pasaku principą, kaip manyčiau turi būti planuojama virtuvė, manau pirmoje vietoje turi būti atsižvelgiama į gyvenimo būdą.Tarkime mums reikia daug visokių indų, taurių ir kitokių buitinių pribumbasų, pas mus būna daug žmonių, į tai atsižvelgiau darydama virtuvę.Šiaip tai dabar kiek suprantu tendencija tokia, kad virtuvė būtų kuo mažiau matoma, tarkime visa virtuvė, tarsi vientisa siena.Man labai patinka, ypač tinka, jei virtuvė sujungta su kambariu.
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 03, 09:53)

Ir ranksluostine ar isvis ji reikaingas daiktas? Gal geriau platesne spintele...

Man atrodo nereikalingas visai,
higieniškiau popieriniai - galima paslept spintelėj ar pakabint ant reilingo.

Daugiau pie rankšluostines gali paskaityti 25-26 psl. http://www.supermama...?...6293&st=288
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 03, 11:23)
Per vidury virtuves kaitlente, apacioj orkaite, virsuj gartraukis, toliau i desine spintele, tada indaplove, ten kur uzsisuka siena virsuj didelis akvariumas o pojuo spintele ruda (kuri man be rysio) ten du stalciai ir tuscia nisa.O kriaukle is kaires puses gartraukio.

virs kriaukles spintele indams, tarp pakabinamu ir pastatomu spinteliu stiklas baltas su diodais bus. Ir dar ant sienos kur pakabinamos spinteles didele plokste, zodziu spinteles ne ant sienos o ant plokstes tvirtinamos.
Atsakyti
QUOTE(Ariella @ 2007 10 03, 11:23)
Man atrodo nereikalingas visai,
higieniškiau popieriniai - galima paslept spintelėj ar pakabint ant reilingo.

Daugiau pie rankšluostines gali paskaityti 25-26 psl. http://www.supermama...?...6293&st=288

Aciu! Jau apsisprendziau kad ranksluostines nebus. geriau platesne spintele. O gal dar galite pasakyti kas yra Cargo?
Beje, ar indaplove butinai turi buti salia kriaukles? kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 02, 22:49)

as pasakiau savo nuomone pas mano tevus ir uosvius nuo seno rankeneles lenktos , banguotos as kaip tik tai ir manau kad tokios yra seniena, o mes isirenginejom naujos statybos buta ir mums dizaineris patare kad nereikia tu visokiu privinguriavimu ir pas mane viskas iskaitant baldus yra lygiu formu mirksiukas.gif klausei patarimo as pasakiau savo nuomone tai prie ko tos senienos, jei tau tokios patinka tai prasau man jokio skirtumo kiekvienas renkasi pagal save tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 03, 12:11)
Aciu! Jau apsisprendziau kad ranksluostines nebus. geriau platesne spintele. O gal dar galite pasakyti kas yra Cargo?
Beje, ar indaplove butinai turi buti salia kriaukles? kaip manot?

O cargo tai kitaip vadinama aliejinė prie viryklės atrodo maždaug taip:
user posted image
patogiau jei indaplovė bus prie kriauklės nes reiks pajungti vandenį ir kanalizaciją be to šiukšlių dėžę mes esam pripratę laikyti po kriaukle tai labai patogu kai išvalai lėkštes nuo maisto likučių ir dedi į indaplove tiesiai nešvarius indus.
Atsakyti