Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

QUOTE(jblmami @ 2007 10 03, 18:50)
As naudoju ranksluostine(atvira). Bet jinai pas mane "uzslepta"(matosi nuotraukoje uz prieskoniu stalcio), nes nemegstu, kai ranksluosciai visur metosi. Idedu pora nuotr. kaip as susitvarkiau stalcius. Stengiuosi neapsikrauti daiktais.

user posted image
user posted image
user posted image

Aciu Tau labai. Ypatingai patiko stalcius su lekstem, ir as toki darysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linda @ 2007 10 04, 09:36)
AISTE grazi tavo virtuve ir spintele po akvariumu grazi, ypac jei ir bus tokia juoda, tai graziai atrodys. O siaip jei imanoma pagal isplanavima, tai grusciau ta spintele su akvariumu i siena (pas mane taip bus), o saldytuva i kita siena. Bet kazin, ar ten imanoma pas tave  ax.gif
jblmami grazu ziuret  thumbup.gif

Aciu tau labai! Deje nelabai jau imanoma nugrusti, tai bus kaip yra smile.gif
Nors vienam zmogui patiko mano virtuve thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ally @ 2007 10 03, 16:20)
labai atsiprasau, kad greiciausiai ne i tema paklausiu, bet ar naudojates elektroniniu virykles taimeriu? Renkuosi buitine technika ir niekaip neapsisprendziu, ar reikalingas tas daiktas  blush2.gif  Nes vienas pazistamas, prekiaujantis buitine technika, mane taip "isdurnino", sako, kad gali lazintis, jog gyvenime juo nepasinaudosiu  g.gif  Buciau dekinga uz Jusu pastebejimus  4u.gif

Aš naudojuosi ir kepant ir orkaitę užstatant... ir kiaušiniams virti ir viskam... man tai labai gelbėja laikmatis..
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 10 03, 20:47)
Prieskoniu stalciuje-tokie loveliai, kuriuos nusipjoviau kokio ilgio norejau.
Puodam skyreliu nedejau, nes neapsimoka(daug vietos prarandi, nes puodai skirtingo dydzio). Dejau tik tokia spec. plevele kad niekas nesivazinetu.
Leksciu laikikliai reguliuojasi ir lekstes nesivarto.
Aliejams ir atctams ir kit. prieskoniams turiu stalciu (nepirkom specialiai tam skirtu met. isvaziuojamu lentyn.) po prieskoniu stalciumi. Ten viskas sutvarkyta su reguliujamomis pertvarelemis (nu nenufotogravau visko). Nes galiu susitvarkyti kaip man norisi, o ne pagal tai kokios tos met. lentyneles parsiduoda. Vienintelis trukumas, kad super dideli buteliai is aukscio netelpa. Bet yra ir pliusas-islosiau dar viena stalciu apacioje ir nereika del mazesniu buteliuku zemai lankstytis.
Visus tuos tvarkos palaikytojus pirkau Ikea parduotuveje, o ten zymiai pigiau, negu pas musu kitus virtuviu pardavejus. Plius Ikea tokiu geru ideju turi thumbup.gif

Dar kai ka noriu issiaiskinti: uzsisakom baldus atskirai, o tada jau vaziuojam i Ikea ir perkam tuos naudingus daikciukus ir susidedam patys? Ar iskart baldininkam pvz parodau tavo stalcius ir sakau noriu tokiu ir jie padaro tuos "pricindalus"? O kiek kainuoja tie reikaliukai kur lekstem sudeti ir jie ten prisitvirtina prie to stalciaus ar tokie ikeliami/iskeliami?
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 04, 07:43)

As tai siaip esu pries atviras lentynas, nes mano seimyna vis kokiu siuksliu ten prikrauna - tiesiog kas ne vietoj metosi, tuoj ir krauna ant atviru lentynu, tai vaizdelis nekoks gaunasi sad.gif
O jei pas tave taip nera ir ant tu atviru lentynu pastatysi po kelis modernius kokius gaminius, tai bus grazu.
Man ispudi padare drauges virtuve, ant atviru lentynu ji padejo tris dailias Art&Design aliejines ir tokias austres is Tupperware - tai labai graziai atrodo, bet, aisku, dulkes ant tu daikciuku susikaupia, tai jei nori, kad graziai atrodytu, reikia karta i savaite viska nublizginti.
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 04, 09:43)

ir man patiko biggrin.gif Ne mano, bet labai skoninga. Ir nieko as ten nekeisciau.

QUOTE(jovana @ 2007 10 04, 09:46)
Aš naudojuosi ir kepant ir orkaitę užstatant... ir kiaušiniams virti ir viskam... man tai labai gelbėja laikmatis..

Na kai as pasisakiau, kad nesinaudoju, tai neturejau minty laikmacio. Masciau apie ten visokius uzprogramavimus, kepimo atidejimus ir panasiai. Laikmatis, kepant kazka, tai labai butinas. Pas mane irgi kitaip viskas nedakeptu arba perkeptu biggrin.gif

jblmami, tiesiog nuostabiai susitvarkei 4u.gif pasakiskai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Jums, paskaiciusi supratau, kad man laikmatis butinas thumbup.gif Dziaugiuosi, kad nepasitikejau to savo draugelio, nors ir uzsiimancio buitines technikos verslu, nuomone thumbup.gif

jblmami, Jusu tvarka stalciuose - super, begsiu ir as i Ikea drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 10 04, 11:15)
Masciau apie ten visokius uzprogramavimus, kepimo atidejimus ir panasiai.

Atidejimas irgi labai gerai dalykas, jei ipranti naudotis - isvaziavai i kina ar siaip kur pasivaikscioti ir uzstatei grizimo laikui kepti pvz. vista - grizti ir kieka tik ant stalo padeti. Pirma karta bijojau - isijuns-neisijungs, o gal neissijungs g.gif
Bet dabar sekmingai naudoju ir dziaugiuosiu.
as visada norejau tokiu dalyku, bet nevisada buna sekminga - nusipirkau videomagnetofona daug brangesni, kad galetu pats pasijungti ir nustatytu laiku irasytu is teliko man patinkancia laida - taip ir nesugebejau ismokti pajuntgi doh.gif
Taigi reikia realiai ivertinti savo galimybes
Atsakyti
jblmami, pavyzdine virtuve wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2007 10 04, 10:47)
Dar kai ka noriu issiaiskinti: uzsisakom baldus atskirai, o tada jau vaziuojam i Ikea ir perkam tuos naudingus daikciukus ir susidedam patys? Ar iskart baldininkam pvz parodau tavo stalcius ir sakau noriu tokiu ir jie padaro tuos "pricindalus"? O kiek kainuoja tie reikaliukai kur lekstem sudeti ir jie ten prisitvirtina prie to stalciaus ar tokie ikeliami/iskeliami?

Va man irgi būtų idomu sužinoti g.gif dėl furnitūros tai reik tartis su pačiais baldininkais o kaip yra su visokiais idėklais irankiams džiovyklomis juos perkate atskirai ar irgi su baldininkais tariatės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 10 04, 12:39)
Va man irgi būtų idomu sužinoti  g.gif dėl furnitūros tai reik tartis su pačiais baldininkais o kaip yra su visokiais idėklais irankiams džiovyklomis juos perkate atskirai ar irgi su baldininkais tariatės?  g.gif

jei pas tikrus gamintojus tai viskas buna - ir stalciai padengti spec dangom, ir dziovyklos ir visi skirtukai, o kaip pas "garazinius" tai tur but nelabai - va cia ir kainu skirtumas...
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 10 03, 18:50)
As naudoju ranksluostine(atvira). Bet jinai pas mane "uzslepta"(matosi nuotraukoje uz prieskoniu stalcio), nes nemegstu, kai ranksluosciai visur metosi. Idedu pora nuotr. kaip as susitvarkiau stalcius. Stengiuosi neapsikrauti daiktais.

user posted image
user posted image
user posted image

Stalciai ir juose esanti tvarka tikrai verti pagyrimo, bet man zinai kas idomu, is kokios "medziados" patys stalciai ir aplamai virtuvinis komplekciukas, nes atrodo nerealiai ir gali pamineti kokia tai spalva, o gal balta foto nesuprantu, galetum daugiau savo virtuves foto ideti, kazkaip man atrodo ji labai fainulka blush2.gif
Atsakyti