Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

QUOTE(Almuka @ 2007 10 03, 17:04)
jo dasyla kai parasau- jei ten stalcius su kombainu tai kaitlentei tikrai ne vieta smile.gif
o tas baras atstos stala?x

cia turbut apie ta kur kairej pusej kalbi g.gif na turetu, nes begiot is vieno galo i kita kaip ir nera vietos lotuliukas.gif o ten yra langas + balkonas ax.gif na va dabar atrodo jau viska papasakojau jei dar kas idomu tai klauskit mirksiukas.gif

labai norejau kad virtuve butu tokia tipo kaip sidabrine sviesi su tamsiu, nu nlb cia nupasakosiu, bet baisiai brangiai kainuotu - tai spalva palikom pilka su sviesia - beveik balta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(banginiukas @ 2007 10 03, 19:12)
cia turbut apie ta kur kairej pusej kalbi  g.gif na turetu, nes begiot is vieno galo i kita kaip ir nera vietos  lotuliukas.gif o ten yra langas + balkonas  ax.gif na va dabar atrodo jau viska papasakojau jei dar kas idomu tai klauskit  mirksiukas.gif

labai norejau kad virtuve butu tokia tipo kaip sidabrine sviesi su tamsiu, nu nlb cia nupasakosiu, bet baisiai brangiai kainuotu - tai spalva palikom pilka su sviesia - beveik balta  rolleyes.gif

a6 irgi noriu baltos su pilku stalviršiu virtuvės. Nu sakiau, kad mano skonio virtuvė pas tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 10 03, 17:55)
banginiukas, jusu virtuve turbut 6kv? galvoju gal kai taip mazai vietos tai galima kriaukle gal su kaitlente apkeisti, kaip skaitai?

Gabe, a ten po zidinio kaminu langas?

noretumet.. rolleyes.gif ten sildoma sienele peciaus likusi ax.gif buvo kazkokiais bjauriais dazais nudazyta, tai kai nuemem dazus, liko rudai - zaliai marga lotuliukas.gif kol kas net zidinio nera.. Daugiau niekaip nesugalvojom kur ta kapsule kisti, kad isnaudoti vieta.. g.gif spinteles izoliuosim nuo karscio ir toje spinteleje, kuri ribosis su zidiniu ir sienele, visokius retai naudojamus rakandus grusciau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2007 10 03, 18:08)
labai tvarkingai atrodo drinks_cheers.gif  thumbup.gif , o sakyk, skyrelių dydžius gali reguliuoti, nes aš tai mačius tokius reguliuojamus, o pas tave atrodo stacionarūs g.gif

Prieskoniu stalciuje-tokie loveliai, kuriuos nusipjoviau kokio ilgio norejau.
Puodam skyreliu nedejau, nes neapsimoka(daug vietos prarandi, nes puodai skirtingo dydzio). Dejau tik tokia spec. plevele kad niekas nesivazinetu.
Leksciu laikikliai reguliuojasi ir lekstes nesivarto.
Aliejams ir atctams ir kit. prieskoniams turiu stalciu (nepirkom specialiai tam skirtu met. isvaziuojamu lentyn.) po prieskoniu stalciumi. Ten viskas sutvarkyta su reguliujamomis pertvarelemis (nu nenufotogravau visko). Nes galiu susitvarkyti kaip man norisi, o ne pagal tai kokios tos met. lentyneles parsiduoda. Vienintelis trukumas, kad super dideli buteliai is aukscio netelpa. Bet yra ir pliusas-islosiau dar viena stalciu apacioje ir nereika del mazesniu buteliuku zemai lankstytis.
Visus tuos tvarkos palaikytojus pirkau Ikea parduotuveje, o ten zymiai pigiau, negu pas musu kitus virtuviu pardavejus. Plius Ikea tokiu geru ideju turi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2007 10 03, 18:53)
noretumet..  rolleyes.gif  ten sildoma sienele peciaus likusi  ax.gif  buvo kazkokiais bjauriais dazais nudazyta, tai kai nuemem dazus, liko rudai - zaliai marga  lotuliukas.gif  kol kas net zidinio nera.. Daugiau niekaip nesugalvojom kur ta kapsule kisti, kad isnaudoti vieta..  g.gif  spinteles izoliuosim nuo karscio ir toje spinteleje, kuri ribosis su zidiniu ir sienele, visokius retai naudojamus rakandus grusciau..  ax.gif

Gabe, ziurejau ziurejau as i jusu virtuve, ale nepyk, nu niekaip man zidinys ten nesiderina schmoll.gif o nesigavo jo pasukti nors kampu ? siaip paprastai zidinys statomas taip, kad jis matytusi svetaineje sedint, ar tai pries sofa ar bent pries pufus, nu nezinau, bet cia jis taip kaip prielipas.. jau nekalbant kad neisivaizduoju kaip jam kurenantis tu valgyti darytum g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 10 03, 21:49)
Gabe, ziurejau ziurejau as i jusu virtuve....
jau nekalbant kad neisivaizduoju kaip jam kurenantis tu valgyti darytum  g.gif

tai, kad nelabai yra ir vietos kur valgyti daryti, dalis darbastalio yra, bet jį užgožia židinys, prie jo niekaip neprieisi, o ir nelabai suprantu kur šaldytuvas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 10 03, 21:15)
tai, kad nelabai yra ir vietos kur valgyti daryti, dalis darbastalio yra, bet jį užgožia židinys, prie jo niekaip neprieisi, o ir nelabai suprantu kur šaldytuvas? g.gif

saldytuvas, skalbimo masina iskeliavo i prieskambari ax.gif o zidinio neturiu kur kisti unsure.gif tai buto sildymo priemone - nelabai kas i ji ziures.. nebent glausti salia virtuvinio.. g.gif bet tada vietos mazoka virtuves smutkem.. verysad.gif zidinio apdaila bus dirbtinio granito plokste. Nekarsta salia gaminti - kelis metus kampe sulipdytas is plytu zidinukas buvo ax.gif
Esme tame, kad nestandartinis isplanavimas pas mane doh.gif siuo metu virtuve + darbo kambarys viename uzsivadina blush2.gif tad improvizacijoms nelabai turiu kur plestis, nes tik ta zona laisva.. Turiu tilpti i max 3,5m ilgi verysad.gif
Trumpai tariant - neturiu daugiau ideju.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ally @ 2007 10 03, 13:20)
Sveikos,

labai atsiprasau, kad greiciausiai ne i tema paklausiu, bet ar naudojates elektroniniu virykles taimeriu? Renkuosi buitine technika ir niekaip neapsisprendziu, ar reikalingas tas daiktas  blush2.gif  Nes vienas pazistamas, prekiaujantis buitine technika, mane taip "isdurnino", sako, kad gali lazintis, jog gyvenime juo nepasinaudosiu  g.gif  Buciau dekinga uz Jusu pastebejimus  4u.gif

Naudojuosi nuolat, kai ka nors verdu ar kepu orkaiteje. Jei tik neuzstatau, tai ziurek prie kompo prisedus ir sudega kas ar perverda. Na, cia man, barbei devyndarbei jis nepakeiciamas...
Atsakyti
BANGINIUKE, GABE labai mazai pas jus stalvirsio, bus nepatogu, jei gaminate valgyti virtuveje... Geriau visas orkaites leisciau zemyn, kad tik stalvirsi pasiilgint kiek imanoma, nes isivaizduokit - kazkoki kampeli uzims arbatinukas, gal dar duonine noresit pasideti, o kur gaminti valgyti - pjaustyti salotas, sumustinius tepti, pyragus maisyti ir t.t. - jei aisku visa tai darot...
GABE spinteles daryciau visas vienodo plocio ir aukscio, o ne "laipteliais", kaip pas tave nupaisyta. O zidini butinai toki staciakampi ir siaurejanti i virsu turit statyt? mano manymu, tokioj vietoj graziau atrodytu apvalus metalinis iki pat lubu nesiaurejantis... ax.gif
AISTE grazi tavo virtuve ir spintele po akvariumu grazi, ypac jei ir bus tokia juoda, tai graziai atrodys. O siaip jei imanoma pagal isplanavima, tai grusciau ta spintele su akvariumu i siena (pas mane taip bus), o saldytuva i kita siena. Bet kazin, ar ten imanoma pas tave ax.gif
jblmami grazu ziuret thumbup.gif
Atsakyti
bash.gif

tiek rasiau ir kažką paspaudžiau doh.gif

na dabar trumpai,

Gabe, atsiusk tos patalpos išplanavimą jei gali ax.gif nu negali būt kad ten tik tokia klaikiai nepatogia virtuve galima padaryt g.gif šiaip norisi įdomumo dėlei padėlliot kažką.. nes tikrai nemiela bus tokioj virtuvėj verysad.gif n ir dar židinys labai ne vietoj.. suprantu kad jis turi būti, bet pasuktas ir patrauktas tiek toli nuo kamino jis gali pridaryt daugiau bėdos negu naudos schmoll.gif

kas ten apie plevelę rašė kad puodai neslystų.. kur pirkai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 04 spalio 2007 - 08:38
QUOTE(Gabe @ 2007 10 03, 18:36)
bandau ikelti paveiksliuka ka susiprojektavom patys..
cia mano kuryba..  blush2.gifMy Webpage
gal kas ir blogai, bet praplesti vietos nera galimybiu  unsure.gif  idomu ar "gyvai" taip gerai atrodys..  g.gif

keista.. kazka ne taip darau tada..  g.gif http://lh4.google.co...O...&imgmax=640
ai, jeigu neatidarys cia, tai http://picasaweb.goo...134665152150242 tikrai rodys  cool.gif

o kurioj vietoje bus saldytuvas g.gif gartrauki gali daryti lygiai su spintelem nes nereik kad jis aukstai butu, juolab jei ne su dujom vyrykle ir man graziau kai lygu as pas save taip turiu thumbup.gif ir orkaite statem po kaitlente ir neblogai ziurisi na pas tave matau nedaug vietos tai daug ko ir neprigalvosi g.gif

aaaaa matau jau kalbejot apie saldytuva doh.gif na nebent orkaite deti po kaitlente ir ten kur orkaite statyti integruojama saldytuva nes as manau kad saldytuvas virtuveja turi buti po ranka g.gif aisku tuomet sumazetu spinteliu bet kas labai reikalingo virtuveja manau sutilptu ir koridoriuje vietoj saldytuvo pasistatytum spintele kur galetum pasideti ne taip jau naudojamus daiktus na as cia taip pamasciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belada: 04 spalio 2007 - 08:58
[quote=Belada,2007 10 04, 10:52]
o kurioj vietoje bus saldytuvas g.gif gartrauki gali daryti lygiai su spintelem nes nereik kad jis aukstai butu, juolab jei ne su dujom vyrykle ir man graziau kai lygu as pas save taip turiu thumbup.gif ir orkaite statem po kaitlente ir neblogai ziurisi na pas tave matau nedaug vietos tai daug ko ir neprigalvosi g.gif

man ir atrodo, kad spintele kur gartraukis reikia daryt lygiau, o gartraukis, kaip detale, tegul buna dar zemiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantukas: 04 spalio 2007 - 09:08