Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

Tamsūs baldai nepraktiška nes tikrai labai matosi visi nešvarumai, dulkės kiekvienas lašelis o ir jei netyčia perbrauki kuo aštriu tai ir šviečiasi ruožas. Draugė turi tamsius baldus tai dabar gailisi ir galvoja kaip čia juos pasikeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 18, 23:36)
man tamsios spalvos daug labiau patinka uz tas jau baisiai atsibodusias sviesiai rudas, kakavines doh.gif

todel ir virtuves baldus darysiu tamsius, o sienas sviesias wub.gif

Man tai irgi lb negraziai atrodo sviesiai ruda ar kakavine spalva.
Mes darysim visai sviesius - dominuos kriauses spalva. smile.gif
Atsakyti
Niu daba visai pasimeciau g.gif
Buvau prisirinkus pavyzdziu vien tamsiu baldu, gal galit imest kas turit paspoksot sviesiu?

Butu didelis aciu wub.gif
Atsakyti
aš noriu panašiai tokių spalvų virtuvės, tik stalviršį truputį tamsesnį rudą, nes čia bukas kaip suprantu, noriu tokio kaip šviesus riešutas kažkas panaušaus
user posted image
user posted image
Papildyta:
dar tokių šviesių išsisaugojus turiu
atsiprašau jei kieno nors virtuvės foto įdėsiu, ką radau gražesnio, tą saugojau blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mes kai rinkomes virtuve as buvau tik uz sviesia spalva,bet meistras mum pasiule tokia tamsiai ruda dryzuota plokste...MB lbai uzsimane,as labai dvejojau, bet dabar rezultatu esu labiau nei patenkinta thumbup.gif ziauriai gerai atrodo, virtuve gana nemaza,sviesi, sienos sviesios, plyteles irgi, laminatas tamsesnis, zodziu man tai lux atrodo viskas thumbup.gif kai tik viska pabaigsim butinai imesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 09 18, 22:05)
Virtuve ne mano, bet labai jau man patiko  bigsmile.gif

user posted image
user posted image

Grazi virtuve, pas mane panasi tik bordines spinteles, medziaga ta pati labai blizgi, be galo tepasi aplink rankeneles, visos spinteles po dienos atrodo baisiausiai nuciupinetos, kiekviena diena turiu valyt (istikruju nepraktiska), bet kai tox grozis.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 19, 11:44)
Mes kai rinkomes virtuve as buvau tik uz sviesia spalva,bet meistras mum pasiule tokia tamsiai ruda dryzuota plokste...MB lbai uzsimane,as labai dvejojau, bet dabar rezultatu esu labiau nei patenkinta thumbup.gif ziauriai gerai atrodo, virtuve gana nemaza,sviesi, sienos sviesios, plyteles irgi, laminatas tamsesnis, zodziu man tai lux atrodo viskas thumbup.gif kai tik viska pabaigsim butinai imesiu 4u.gif

suintriguoji ir neparodai verysad.gif
Atsakyti

bandau ikelt savo virtuveles eskiza... manau kad gan patraukliai, kukliai ax.gif
Papildyta:
ei nesigavo blink.gif
kas mane pamokys kaip ikelt foto ????
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 09 19, 12:47)
bandau ikelt savo virtuveles eskiza... manau kad gan patraukliai, kukliai ax.gif
Papildyta:
ei nesigavo  blink.gif

aš tai turiu susikūrus savo foto albumą www.photobucket.com
į ten patalpinu nuotraukas, kai rašau žinutę paspaudžiu IMG mygtuką atsakymų lange, į ten nukopijuoju pasitinktos nuotraukos linką ir taip rodo foto
dar kiti daro kitaip, per kitus puslapius, bet man taip labiau patinka

gali atsiųsti man į aiduke@yahoo.com savo foto, aš įdėsiu, o paskui pati išmoksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2007 09 19, 12:47)
Papildyta:
ei nesigavo  blink.gif

Ir man taip buvo lotuliukas.gif
Susikelk nuotraukas i koki nors e-albuma ir bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiam lens.gif
Atsakyti
[URL=user posted image]eskizas[/URL]

na bandau
Papildyta:
jetus gavosi clap_1.gif