Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

Sveikos virtuvistes, seku visas virtuviu temas, mat man jos labai aktualios smile.gif
Taigi, kadangi padariau kai kokias isvadas, nusprendziau ir as pasisakyt vienasyki biggrin.gif . As pati dirbu su ALNO baldais (alno, impuls, pino). Pastebejau visos labai naudojate musu Alno projektavimo programa, o pačiu baldų net ir nesiskaičiuojate, kaip suprantu del numanomų aukštų kainų. Tačiau tokia jau susidarė rinkoj situacija, kad mūsų baldai , bent kol kas tikrai jau nebėra brangesni, nei visų kitų Lietuvos virtuvės baldų gamintojų – lyderių, gaminamos virtuvės, o kartais kas baisiausia “garažininkai” paskaičiuoja brangiau, visų minetų pardavejų kokybė tikrai neprilygsta vokiškai kokybei. Todėl pastaruoju metu labai išaugo mūsų klientų gretos, kas mus labai džiugina.
Toms, kurios domisi, iesko, daro projektus ir nedrista ateiti iki Alno salonų, siūlau persiusti savo padarytus projektus ir mes jums paskaičiuosime kaina per ta pačia dieną smile.gif , nes tai daro speciali programa. Žinoma naršant internete ir norint baldu už sąlyginai nedidele kaina siūlau ieškoti jų Alno koncerno butent Impuls ir Pino kataloguose, pačiu ALNO baldų kaina prasideda nuo 3000 Lt uz tiesini metrą.
Rašyti tik mail: noriuvirtuves@inragasa.lt, su TEMA : paskaiciuoti SM
Norinčioms pasiekti greičiau skype vardas : zmonasm
Dėkoju už dėmesi visi klausimai ir atsakymai tik nurodytu budu, nes SM gali tai uzskaityti kaip reklama, bet panašios savireklamos per visas temas mačiau gana daug . Nors cia kaip ir ne reklama visos cia bendraujancios mus žino, čia labiau informacija del kainų ir paslaugos, preliminaria kaina galesite sužinoti neišeje iš namų.
Bet jei SM moderatoriai nusprestu, kad nusizengiau taisyklems, tai trinkit be perspejimo biggrin.gif
Atsakyti
niu mielosios, as del jusu siandien pasistengiau angel_not.gif
kaip ir anksciau zadejau, siryt pasiemiau fotoaparata ir nubegau darbe i apartmentus kurie nuomojami photo.gif jums padariau foto virtuves
dar buvo tamsoka (anksti darba pradedu lotuliukas.gif ) bet matysit pavyzduka 4u.gif

[img=http://img220.imageshack.us/img220/927/apartvirtuve004st3.th.jpg]

[img=http://img232.imageshack.us/img232/9121/apartvirtuve003mj5.th.jpg]

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 19 rugsėjo 2007 - 19:54
QUOTE(uogute @ 2007 09 19, 20:51)

nu spalva tai neee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 19, 22:39)
nu spalva tai neee schmoll.gif

Kai pamaciau virtuve, pagalvojau - ispuding, grazi, tik skirtinga nei dabar populiarios, tai keista uz tai, bet jau va siuksliadeze, tai man kaip kokioj kirpyklo schmoll.gif
svetaine visai ne mano skonio, labai grubi ir ofisine rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 19, 20:13)
Kai pamaciau virtuve, pagalvojau - ispuding, grazi, tik skirtinga nei dabar populiarios, tai keista uz tai, bet jau va siuksliadeze, tai man kaip kokioj kirpyklo schmoll.gif
svetaine visai ne mano skonio, labai grubi ir ofisine rolleyes.gif

niugi sakiau kad cia nuomai apartamentai, tai nesitikekite prabangiu tam baldu.. bet seip ''layout'' galima uzmesti aki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 09 19, 23:16)
niugi sakiau kad cia nuomai apartamentai, tai nesitikekite prabangiu tam baldu.. bet seip ''layout'' galima uzmesti aki  4u.gif

gal neatidziai skaiciau, tai tada gerai - tinka biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 09 19, 11:07)
aš noriu panašiai tokių spalvų virtuvės, tik stalviršį truputį tamsesnį rudą, nes čia bukas kaip suprantu, noriu tokio kaip šviesus riešutas kažkas panaušaus
user posted image
user posted image
Papildyta:
dar tokių šviesių išsisaugojus turiu
atsiprašau jei kieno nors virtuvės foto įdėsiu, ką radau gražesnio, tą saugojau blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

bigsmile.gif aciukas, siandi va jau meistrai atvaziuoja su ploksciu pavyzdziais, tai visa nakti nemiegojau, kaip nervavausi, dar su MB susipykom, tai is viso dabar nezinau kaip cia siandi reikalai susiklostys unsure.gif
Atsakyti
Zmona,manau cia tikrai reklama... g.gif be to ,jei "nuo" 3000 lt uz begini metra yra nedaug, tai as tada patyliu... blink.gif tai tas "nuo" dar toli grazu ne "iki" lotuliukas.gif tai tada musu 4.60 metro virtuve kainuotu "tik" nuo kokiu 15 stukeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 20, 07:44)
Zmona,manau cia tikrai reklama... g.gif be to ,jei "nuo" 3000 lt uz begini metra yra nedaug, tai as tada patyliu... blink.gif tai tas "nuo" dar toli grazu ne "iki" lotuliukas.gif tai tada musu 4.60 metro virtuve kainuotu "tik" nuo kokiu 15 stukeliu lotuliukas.gif

nereikia pulti, o reikai skaityti atidziai- jei norite pigiu bet kokybisku baldu, reikai ziureti is PINO ar IMPULS serijos, nes ALNO kainuoja jau nuo 3000 lt. ju puslapyje yra daug seriju, tai va, kai rinksites atkreipkite demesi i serijos pavadinima, kad nors kiek orientuotis kainose.. o PIno ar IMPULS jei neklysti kainuos nuo 1200 berods, nros neu tikra rolleyes.gif
tiesiog manau gerai kad Zmona pasisiule nebijoti ir pas juos kreiptis konsultaciju 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai jei virtuvės komplektas tikrai kokybiškas, tai manęs ir tie 15 000 negasdina g.gif Juk ne vienai dienai perki. Todėl man svarbiau kokybė, o ne kaina. Beje apie ALNO nieko nežinau, buvom užėję į jų saloną, tai man nepatiko kosultančių (dizainerių) požiūris į mus, kai paklausėm ar jau čia visa spalvų palėtė, tai išpūtė akis ir riktėlėjo "o ką jums maža?" Nu šiaip tai jeigu klausėme tai mums reikalingos neradom ir nėra reikalo kelti balso. Jei būtų atsakę nepakeltu tonu, tai gal dar būtumėm svarstę kokį kompromisą, bet po tokio atsakymo neliko jokio noro to daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 09 20, 10:35)
tai išpūtė akis ir riktėlėjo "o ką jums maža?"

o jums vis negana, ane lotuliukas.gif Norisi dar dar ir dar laugh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2007 09 20, 14:32)
o jums vis negana, ane lotuliukas.gif Norisi dar dar ir dar laugh.gif  biggrin.gif

Nu tai aišku lotuliukas.gif Ėjom ieškodami konkrečios spalvos, nes norėjom ją derinti prie tam tikrų medžio imitacijos plytelių intarpų blush2.gif O mums ten moralą atskaitė, kad reik iš pradžių virtuvę pas juos pirkti, o paskui jau plyteles rinktis doh.gif Nu atsiprašau, bet aš mokėdama pinigus galiu pati turbūt rinktis ką ir kada pirkti ir ką prie ko derinti lotuliukas.gif
Atsakyti