Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ka turim

nu pasisakysiu ir as.
turim menesio senumo virtuve namie. Viskas Wenge spalvos, didele nes kartu su valgomojo spintelem sujungta, plius dariau viska vienodai, nes noresiu tokios pacios spalvos svetaines baldu (kai iki ju pribresim) smile.gif
tai zinokit, kad grazu tai man grazu.. bet tikrai tamsi spalva nepraktiska iki begalybes, aisku jos visos purvinasi bet gal tiesiog ne taip matosi. bet jau ant maniskes tai kiekvienas pirstas, lasas, riebalas.. bet kas.. viskas matosi. tai as dar nepergyvenciau jei galima butu per 15 min prabegt su kokiu skurliu ir nuvalyt viska, betgi svarbiausia, kad kiekviena demele reikia trinti nesveikai, netgi uzdziuvusi vandens lasa reikia kokiu 10 kartu patrinti kad nusivalytu.. kolkas atradau kas geriausia nuvalo langu valiklis, gal kuri turi panasios patirties ir zinot kokiu geru valikliu, kad tokias demes tik brukst ir viskas.. nors pries sveciams ateinant blush2.gif
Atsakyti
Na bet pavirsiaus valymas ne tik nuo spalvos priklauso, bet ir nuo to kuo jis dengtas - plokste? laminuota? dazyta? lakuota?
Atsakyti
Idomu suzinot, kurioje vietoje pas jus duonine? Ar spintelej, ar stalciuj?kaupiuosi virtuves uzsakymui, tai galvoju kaip cia ka isdestyt.
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2007 09 20, 18:21)
Idomu suzinot, kurioje vietoje pas jus duonine? Ar spintelej, ar stalciuj?kaupiuosi virtuves uzsakymui, tai galvoju kaip cia ka isdestyt.

As duona ar "batona" laikau saldytuve,gal ir kvailai skamba,bet dar ilgiau issilaiko ir nereik sukt galvos del tos duonines,atgyventa jau....pabandykit, tikrai jokio skirtumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2007 09 20, 17:21)

aš irgi duoną ir batoną laikau šaldytuve, ne taip greit supelija drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 09 20, 08:44)
Zmona,manau cia tikrai reklama... g.gif be to ,jei "nuo" 3000 lt uz begini metra yra nedaug, tai as tada patyliu... blink.gif tai tas "nuo" dar toli grazu ne "iki" lotuliukas.gif tai tada musu 4.60 metro virtuve kainuotu "tik" nuo kokiu 15 stukeliu lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

šiaip tai daugelyje parduotuvių bėginis metras prasideda nuo 1000 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
nu nuvaziavom su meistreliu mes tu ploksciu paziuret, ir vis tiek mano sirdis pasiliko prie juodu spindeliu ir balto stalvirsiau wub.gif jau net naktimis pradejau sapnuoti, kaip as viska i tas spinteles dedu lotuliukas.gif

apziurejom rankeneles, kojytes, nes man ja darys ant kojyciu thumbup.gif paziurejau visokius ten stumdomas spinteles, tai galva apsisuko doh.gif

gal kas pasakys, po kiek mazdaug pirkote rankeneles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 20, 20:10)
nu nuvaziavom su meistreliu mes tu ploksciu paziuret, ir vis tiek mano sirdis pasiliko prie juodu spindeliu ir balto stalvirsiau wub.gif jau net naktimis pradejau sapnuoti, kaip as viska i tas spinteles dedu lotuliukas.gif

apziurejom rankeneles, kojytes, nes man ja darys ant kojyciu thumbup.gif paziurejau visokius ten stumdomas spinteles, tai galva apsisuko doh.gif

gal kas pasakys, po kiek mazdaug pirkote rankeneles ax.gif

Mes ir virtuve ant kojyciu darom. Pas mus visi baldai ant tu kojyciu bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saleen @ 2007 09 20, 16:18)
nu pasisakysiu ir as.
turim menesio senumo virtuve namie. Viskas Wenge spalvos, didele nes kartu su valgomojo spintelem sujungta, plius dariau viska vienodai, nes noresiu tokios pacios spalvos svetaines baldu (kai iki ju pribresim) smile.gif
tai zinokit, kad grazu tai man grazu.. bet tikrai tamsi spalva nepraktiska iki begalybes, aisku jos visos purvinasi bet gal tiesiog ne taip matosi. bet jau ant maniskes tai kiekvienas pirstas, lasas, riebalas.. bet kas.. viskas matosi. tai as dar nepergyvenciau jei galima butu per 15 min prabegt su kokiu skurliu ir nuvalyt viska, betgi svarbiausia, kad kiekviena demele reikia trinti nesveikai, netgi uzdziuvusi vandens lasa reikia kokiu 10 kartu patrinti kad nusivalytu.. kolkas atradau kas geriausia nuvalo langu valiklis, gal kuri turi panasios patirties ir zinot kokiu geru valikliu, kad tokias demes tik brukst ir viskas.. nors pries sveciams ateinant  blush2.gif

Radau spraga savo issilavinime ir nzn kaip tixliai atrodo Wenge spalva doh.gif blush2.gif Tai kazkokia tamsiai ruda? smile.gif
Atsakyti
Sokolado spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SweetTalk @ 2007 09 20, 20:32)
Mes ir virtuve ant kojyciu darom. Pas mus visi baldai ant tu kojyciu bus smile.gif

bet kaip ten reiks isvalyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 09 20, 20:52)
bet kaip ten reiks isvalyti doh.gif

drinks_cheers.gif as irgi taip dazniausiai pagalvoju, kai tokius baldus pamatau blush2.gif Esu praktiskesnis zmogus, todel jau tvirtai nutariau, kad bus be kojyciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aii @ 2007 09 20, 16:21)

O as turiu grazia duonine tinkancia prie viso ko ax.gif Jinai stovi ant pusdides spinteles
Atsakyti