Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinių kiaušidžių sindromas

QUOTE(Franė @ 2008 04 01, 13:34)
Ir nuovargis puola....Kad neatrodyčiau tinginė irgi pripaišau jį metforminui tongue.gif

as irgi lotuliukas.gif Kam kaltinti save jei galima kazka kita biggrin.gif

O vat del alkoholio nezinojau. Buvau isgerusi viena karta alaus, tikiuosi nieko blogo blush2.gif Ant mano vaistu raso, kad poveikis su alkoholiu nezinomas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Franė @ 2008 04 01, 15:34)

Kadangi mano MM nereguliarios, tai jei jos normalizuosis po 6 mėn liepė pasirodyt, jei vistik nesiteiks pasirodyt - po 1,5 - 2 mėnesių.

Visgi jaučiu metforminas manęs neveikia verysad.gif Praejo beveik pusantro mėn. nuo vartojimo pradžios, nuo paskutinių MM pradžios - 2 mėn. Naujų MM jokių ženklų. Įtariu reikia kauptis ir pas ginekologą jau registruotis g.gif
Atsakyti
Na metforminas man irgi nesureguliuoja mm,nors geriu jau nuo gruodzio men.
Tik va ,keleta menesiu jau mm ateina ta diena kai baigiu gerti dupfastona,nors ateidavo po geru 3 dienu.Na ir apetitas zenkliai sumazejo.Visdelto kazkoks poveikis yra.
Atsakyti
Jep, panasu, kad visos susiduriame su ta pacia problemike. Maniskes dienos irgi veluoja... eilini karta. si karta 10 dienu, tad gal netaip ir blogai palyginus su 20 ar 30 paprastai.

O poveikis... Na saldumynu valgyti negaliu sad.gif Pykina. O norisi ju labai labai. Uztat svoris krenta. Po truputuliuka, bet krenta. Per menesi du kg nutirpo, tad gal ir nera taip blogai. dar 5 liko.
Atsakyti
QUOTE(Franė @ 2008 04 23, 11:29)
Visgi jaučiu metforminas manęs neveikia verysad.gif Praejo beveik pusantro mėn. nuo vartojimo pradžios, nuo paskutinių MM pradžios - 2 mėn.  Naujų MM jokių ženklų. Įtariu reikia kauptis ir pas ginekologą jau registruotis g.gif

O kokią dozę geri?
Gali žinoma neveikti, manęs irgi visiškai neveikė, gal dėl to kad papildomo svorio neturėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 04 24, 20:29)
Na metforminas man irgi nesureguliuoja mm,nors geriu jau nuo gruodzio men.
Tik va ,keleta menesiu jau mm ateina ta diena kai baigiu gerti dupfastona,nors ateidavo po geru 3 dienu.Na ir apetitas zenkliai sumazejo.Visdelto kazkoks poveikis yra.

Aš tai vien metforminą geriu 4u.gif

QUOTE(Zoulikha @ 2008 04 25, 00:32)
Jep, panasu, kad visos susiduriame su ta pacia problemike. Maniskes dienos irgi veluoja... eilini karta. si karta 10 dienu, tad gal netaip ir blogai palyginus su 20 ar 30 paprastai.

O poveikis... Na saldumynu valgyti negaliu sad.gif Pykina. O norisi ju labai labai. Uztat svoris krenta. Po truputuliuka, bet krenta. Per menesi du kg nutirpo, tad gal ir nera taip blogai. dar 5 liko.

aš tai jau net nebežinau, ką reiškia tas žodis vėluoja. Jų tiesiog nėra doh.gif

QUOTE(Mia @ 2008 04 25, 09:42)
O kokią dozę geri?
Gali žinoma neveikti, manęs irgi visiškai neveikė, gal dėl to kad papildomo svorio neturėjau  g.gif

3x500 mg
Na aš nesų iš plonųjų, bet pagal visokius KMI įsipaišau į normalų svorį smile.gif
Po švenčių tikriausiai bandysiu jau registruotis pas M. Kazi koks sekantis žingsnis bus g.gif

O dėl to poveikio - tai man kaip Zoulikhai saldumynų nebesinori ir nebevalgau jų labai daug....Bet nei menkiausiais kg nenukrito. Ir šiaip toks jausmas, kad išsipūtęs pilvas blush2.gif
Atsakyti
Saldumynu tai man labai norisi, arba tiksliau labai norejosi. Siandien pirma diena kai ju nebesinorejo. Tad tikiuosi kg kuo toliau tuo lengviau kris. Juolab, kad mano svoris pagal BMI deja yra per didelis. Na nedaug, bet vis tik per didelis. Ir pykinimas lyg ir praeina...
Merginos, o gal kuri turit problemu del odos? Esu isleidus dideliausias sumas kosmetikai nuo spuogu. Naudojau viska: nuo brangiu iki pigiu, organiniu, augaliniu... Niekas nepadeda... Gal turit patarimu?
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2008 04 26, 00:06)
Merginos, o gal kuri turit problemu del odos? Esu isleidus dideliausias sumas kosmetikai nuo spuogu. Naudojau viska: nuo brangiu iki pigiu, organiniu, augaliniu... Niekas nepadeda... Gal turit patarimu?

Taip taip, turiu problemų, buvau pas odos gydytoją, ištyrė dėll erkutės, nieko nerado, išvada - dėl hormonų disbalanso, pagalba - priežiūra... viso labo...
Atsakyti
QUOTE(Darule @ 2008 04 26, 20:20)
Taip taip, turiu problemų, buvau pas odos gydytoją, ištyrė dėll erkutės, nieko nerado, išvada - dėl hormonų disbalanso, pagalba - priežiūra... viso labo...

Kad prieziura nieko nepadeda sad.gif Antibiotiku negalima del bandymo pastoti. O atrodau kartais blogiau nei paaugle. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2008 04 27, 21:21)
Kad prieziura nieko nepadeda sad.gif Antibiotiku negalima del bandymo pastoti. O atrodau kartais blogiau nei paaugle.  doh.gif

o pas odos gydytoją buvai? Aš pvz iš karto į klinikas važiavau konsultuotis... g.gif Gydytoja siuntimą parašė.
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2008 04 26, 00:06)

labas, ir aš vargstu su savo oda verysad.gif . Kur tik nesilankiau, kokią kosmetiką ir visokiausias priemones naudojau, veltui. Vienintelė išeitis KT, bet kai nori nestuke.gif tas nebetinka. Lankiausi ir pas endokrinologą, kuris kaip ir gine liepė gerti metforminą mažiausiai pusę metų. Jau geriu ketvirtą mėnesį, spuogai truputį apmažėjo thumbup.gif , ir mmm reguleresnės tapo thumbup.gif , gal tai metformino dėka g.gif ? O vaistų nuo spuogų norinčioms leliaus nėra.
Atsakyti
QUOTE(nainen @ 2008 03 07, 23:42)
Sveikos mergytes. Mane tikriausiai prisimins tik senbuves  smile.gif , nebuvau apsilankiusi jau ilga laika, bet noriu papasakoti kaip man sekasi  blush-anim-cl.gif
Kai kurios zino, kad as taip pat turiu PKS, ir mano hormonu santykis yra gana nemazas. Viena karta buvau pastojusi, bet mano dziaugsmas truko tik viena diena. Tiksliau viena diena suzinojau, kad nescia, o kita - kad nestumo nebera ir greit pradesiu kraujuoti  verysad.gif  Po to geriau KT ir po triju menesiu nutraukiau. Gydytoja liepe bandyti naturaliai puse metu ir paskui sutarem kanors daryti rimciau. Po KT nutraukimo ilgai nesulaukiau menesiniu, jau ruosiausi eiti pas gydytoja, kai pastebejau, jog galbut vyksta ovuliacija. Zinoma cia buvo tik mano speliojimai, begaline viltis ir laukimas. As neapsirikau. Dabar jau supuoju menesio ir 4 dienu pacia nuotabiausia dukryte pasaulyje. Gal tai padrasins jus, ikveps vilties. Labai linkeciau visoms vienu ar kitu budu susilaukti savu stebukliuku.

oi kokia gera naujiena wub.gif

QUOTE(Mia @ 2008 03 08, 00:47)
O tai pas jus tikrai antsvoris? Nes tik tokiu atveju reikia mesti svorį, o ne tada kai pas moterį būna tie amžinai "lišni" 5 kilogramai  biggrin.gif

na, gal daugiau tie lyšni 5 kg... bet vistiek norisi numesti.. biggrin.gif

Merginos, paskaičiau ką buvau praleidusi ir žiūriu, kad daug apie metforminą pridiskutavote... g.gif o kaip suprasti, kodėl vienoms skiria, o kitoms ne? Man pvz niekas neskyrė ir neužsiminė... O saldumynai taip traukia... doh.gif cry.gif O su tokiu pasmaguriavimu tas svoris niekada nenukris... doh.gif ir man kažkaip be ryšio atrodo nuėjus pas gydytoją imti aiškinti, kad ar man nereikėtų metformino... lotuliukas.gif
Nors gal reikės užklausti... Tik kad vizitas toli toli dar... O gal vis dėlto pas endokrinologą eiti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darule: 28 balandžio 2008 - 13:30