QUOTE(nainen @ 2008 03 07, 23:42)
Sveikos mergytes. Mane tikriausiai prisimins tik senbuves

, nebuvau apsilankiusi jau ilga laika, bet noriu papasakoti kaip man sekasi
Kai kurios zino, kad as taip pat turiu PKS, ir mano hormonu santykis yra gana nemazas. Viena karta buvau pastojusi, bet mano dziaugsmas truko tik viena diena. Tiksliau viena diena suzinojau, kad nescia, o kita - kad nestumo nebera ir greit pradesiu kraujuoti

Po to geriau KT ir po triju menesiu nutraukiau. Gydytoja liepe bandyti naturaliai puse metu ir paskui sutarem kanors daryti rimciau. Po KT nutraukimo ilgai nesulaukiau menesiniu, jau ruosiausi eiti pas gydytoja, kai pastebejau, jog galbut vyksta ovuliacija. Zinoma cia buvo tik mano speliojimai, begaline viltis ir laukimas. As neapsirikau. Dabar jau supuoju menesio ir 4 dienu pacia nuotabiausia dukryte pasaulyje. Gal tai padrasins jus, ikveps vilties. Labai linkeciau visoms vienu ar kitu budu susilaukti savu stebukliuku.
oi kokia gera naujiena
QUOTE(Mia @ 2008 03 08, 00:47)
O tai pas jus tikrai antsvoris? Nes tik tokiu atveju reikia mesti svorį, o ne tada kai pas moterį būna tie amžinai "lišni" 5 kilogramai
na, gal daugiau tie lyšni 5 kg... bet vistiek norisi numesti..
Merginos, paskaičiau ką buvau praleidusi ir žiūriu, kad daug apie metforminą pridiskutavote...

o kaip suprasti, kodėl vienoms skiria, o kitoms ne? Man pvz niekas neskyrė ir neužsiminė... O saldumynai taip traukia...

O su tokiu pasmaguriavimu tas svoris niekada nenukris...

ir man kažkaip be ryšio atrodo nuėjus pas gydytoją imti aiškinti, kad ar man nereikėtų metformino...
Nors gal reikės užklausti... Tik kad vizitas toli toli dar... O gal vis dėlto pas endokrinologą eiti...