Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

QUOTE(Mamyyte @ 2008 11 22, 12:22)
Nu man tai daznai tas pilvukas sukietedavo,bet budavo kad uztenka rankyte svelniai paspausti ir vsio viskas dingsta,vaikelis nuplaukia kitur.Bet aisku jeigu jus nerimaujate ir nezinote ka daryti gal reiketu aplankyti gynek.As jausdavaus labai gerai.Bet jums dar tik 17 savaite,gal geriau su gyd konsultuotis.

Siaip jau jauciu vaikucio judesius,todel pagalvojau gal irgi cia buvo tik isispyres kaip nors,nes paskui paglosciau ir praejo.O siaip labai pergyvenu del kiekvieno menkniekio nes pries metus turejau persileidima,buvo labai sunku isgyventi.O pas gine buvau pries savaite tai sake viskas labai geraí,iki siol net neuzsimine apie kazkokias problemas.Tai turbut as cia perdedu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytka712 @ 2008 11 22, 15:20)
Siaip jau jauciu vaikucio judesius,todel pagalvojau gal irgi cia buvo tik isispyres kaip nors,nes paskui paglosciau ir praejo.O siaip labai pergyvenu del kiekvieno menkniekio nes pries metus turejau persileidima,buvo labai sunku isgyventi.O pas gine buvau pries savaite tai sake viskas labai geraí,iki siol net neuzsimine apie kazkokias problemas.Tai turbut as cia perdedu.  unsure.gif

Nesijaudink viskas geraj,tol kol jauti vaikucio judesiu ir man visa laika kietas budavo toks vaizdas susidarydavo kaip atsilenkimus daryciau ir belekox presas buna bet nieko vis praeina cia turbut nuo vaikelio padeties priklauso... smile.gif Priprasi jej kartosis ... mirksiukas.gif as visat mamaj skundziuosi kad i mane ramstosi is vidaus... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,sakykit ar normalu kad 4 nestumo savaitele maudzia pilva gal daugiau kiausides,o ilgiau pastovejus ir nugara ima skaudeti?Kazkaip neramu.
Atsakyti
smile.gif nuraminai iewuzhele 4u.gif
Siaip manau kad nieko baisaus jei pilwuka maudzia nedaug,o del nugaros tai man strenas irgi anksti pradejo skaudet ypac kai ilgiau pastovedavau.Kiek zinau strenu skausmai didesni buna toms kurios daznai nesioja aukstakulnius iki nestumo.Bet jei jau taip neramu tai gal ir geriau su gine pasikonsultuoti.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 11 22, 18:22)
Sveikutes merginos,sakykit ar normalu kad 4 nestumo savaitele maudzia pilva gal daugiau kiausides,o ilgiau pastovejus ir nugara ima skaudeti?Kazkaip neramu.

Manau, kad normalu, man ir pamausdavo pilvuką ax.gif aišku jei skausmas nėra labai stiprus, o jei labai nerimausi tai visad gali apsilankyt pas gine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 15, 12:35)
tiesa, aš dar su vienu įkyriu klausimu 4u.gif  kaip galvojate - kalijanas labai vaisiui gali pakenkti? pora kartu neatsispyriau patraukti, dabar graužiu save ir galvoju kiek žalos padariau mažučiui verysad.gif

Sveikute,priklauso nuo to ka rukei,jei tabaka kenke,jei kokias vaisines zolytes-tikrai ne.O beje net jei ir butum rukius tabaka del 2 ar 3 kartu tikrai nepakenktum.As pati nerukau,bet vyras kaljana namuose irgi turi.
Atsakyti
QUOTE(tikius @ 2008 11 24, 02:11)
Sveikute,priklauso nuo to ka rukei,jei tabaka kenke,jei kokias vaisines zolytes-tikrai ne.O beje net jei ir butum rukius tabaka del 2 ar 3 kartu tikrai nepakenktum.As pati nerukau,bet vyras kaljana namuose irgi turi.

na ten buvo tabakas verysad.gif na bet traukiau nedaug ir vos kelis dūmus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2008 11 22, 19:22)

man ir kazkur 4 savaires,ir pykina ir pilvuka skauda ir strenas.cia ana diena net issitiest negalejau kaip skaudejo...na antradieni pas gine tada bus aiskiau.jei ka suzinosiu parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia7 @ 2008 12 06, 03:29)
man ir kazkur 4 savaires,ir pykina ir pilvuka skauda ir strenas.cia ana diena net issitiest negalejau kaip skaudejo...na antradieni pas gine tada bus aiskiau.jei ka suzinosiu parasysiu smile.gif

Tie pamaudenimai tikrai normalu smile.gif
Atsakyti
man tai pacioje nestumo pradzioje, keliu dienu, teko palaipiot ir pasikarstyt kaip reikiant, ilgai iskelus rankas laikyt unsure.gif
bet kadangi dabar gerai jauciuosi, (mums 3 savaite) tai tikiu, kad jokios itakos tai tureti negalejo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tian: 08 gruodžio 2008 - 10:18
Kaip manot, ar gali pakenkti nestumui beveik 6 val kelione traukiniu?
Atsakyti
Na nezinau, merginos... Siaip ne bobuciu pasakos tas ranku kilnojimas. Va, pries kelis metus buvau pastojusi, uzuolaidas pradzioj nestumo kabinau. Ir ka, daktarai pasake, kad tai tikrai buvo mano persileidimo priezastis.. Nesakau, kad reikia kaip kiausiniui buti ir visai nejudeti, nieko nedaryti, bet staigiu judesiu, didesnio fizinio kruvio, ranku kilnojimo reiktu privengti. Argi vertos kazkokios uzuolaidos pradanginto stebuklo? Geriau nerizikuot...
Atsakyti