QUOTE(Elemire @ 2008 12 13, 22:50)
Pakenkt tai neturėtų, bet žinok sunku, man kartais iki pagrindinio ofiso tiek trunka, tai jau atgal būna kad ir raumenis pilvo maust pradeda. Traukiny tik tiek gerai kad į tualetą nueit kiek reikia gali, nes gali ir užsupti.
Tau jau link galo, jeigu ne būtinas reikalas tai geriau jau atsisakyt, nes išvargina tai tikrai.
Zinok, tu buvai teisi. Siandiena teko vaziuoti i sostine dokumentu pasiimti,nors kelione ir neypatingai ilga, pora valandu masina ir po to su metro ir taksi, bet ant tiek pavargau, kad vos grizau namo. Negalejau net koju pavilkti. O dar kas 'linksmiausia', man ant tiek pradejo skaudeti kairi kluba, kad ili siol dar vis slubuoju. Tai net ir nezinau del ko taip
QUOTE(Punce @ 2008 12 17, 20:26)
Sveikutes...

O as jusu norejau paklausti ar normalu, kad 13sav vis dar taip stipriai pykina, vemiu i diena po kelis kartus, buna ne tik diena bet ir nakti tenka pabegioti...Isvemiu net vandeni... Apetito visiskas nulis... Dar labai neramu, nes gan nemazai svorio netekau per tai.... Kai paklausiau savo gydytojos, tai ji sake, kad cia toksikoze ir nieko blogo... Tik va mna neramu kai aplink ne viena drauge besilaukianti taip blogai kaip as nesijaucia....
visiskai normalu, nes man panasiai buvo. as pravemiau iki kokios 23 savaites. Po to viskas aprimo. Na o dabar kartais nutinka taip, kad ir nakti tenka keltis. Tikriausiai teks visa tai kenteti iki pat galo