Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

negirdėjau, kad kenktų, taigi veidą ne su kokia rūgštim valo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2009 01 13, 17:58)
negirdėjau, kad kenktų, taigi veidą ne su kokia rūgštim valo  biggrin.gif

Aš irgi nemanau kad kaip nors labai kenkia, nors čia priklauso kokios tos grožio procedūros ir kokia chemija naudojama.

Šiaip tik reikia pasisaugoti kad nesukeltų alerginių reakcijų, nes nėštumo metu oda būna žymiai jautresnė, tai ir preparatai kurie buvo naudojami anksčiau gali kartais suerzinti odą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 13 sausio 2009 - 20:01
geras o as net vandenuko negeriu jei ten citrina neplaukioja ir siaip labai megstu citrinas. blush2.gif bet jei norisisi tai turbut reikia reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte mamyte @ 2009 01 03, 03:30)
o ka daryt,kai pykina?ar yra kokiu vaistu?

As buvau,pas savo superine gydytoj, kluase ar nepykina, sakiau ne....
Bet ji sako, jei taip butu nusipirk imbiero tableciu, vat ir tu pabandyk...
Atsakyti
O galim pas dantiste eit? man prieki dantis nuskilo. negraziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 14, 21:18)

Tai aisku, kad galima. Net ir nuskausminamuju galima. Nedidele doze nepavojinga nestukem.
Papildyta:
Oi, nemaciau, kad tau tik keturios sav. Siaip antram trim. rekomenduojama. Pasakyk gyd. kad laukiesi. Tai nuskausminamuju neleis, jei tik nuskilo.
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2009 01 15, 01:21)
Tai aisku, kad galima. Net ir nuskausminamuju galima. Nedidele doze nepavojinga nestukem.
Papildyta:
Oi, nemaciau, kad tau tik keturios sav. Siaip antram trim. rekomenduojama. Pasakyk gyd. kad laukiesi. Tai nuskausminamuju neleis, jei tik nuskilo.

Tai pirmam trimestre nuskausminamuju negalima? reiks kentet be vaistu, nors dantis skaudantis
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 15, 06:57)
Tai pirmam trimestre nuskausminamuju negalima? reiks kentet be vaistu, nors dantis skaudantis

Jeigu skaudantis, geriau bet kuriuo atveju eiti pas dantistą, nes viena kad ir pats skausmas negerai, o kita tai kad skausmas gali peraugti ir į danties uždegimus, ką bet kuriuo atveju reikės gydyti.

Tiesiog reikia nueiti pas dantistą, pasakyti kad nėščia ir ta dantistas jau pažiūrės ką su tuom dantim daryti, ar kokią laikiną plombą uždėt, ar rimtai gydyti.
Atsakyti
QUOTE(katyte_pi @ 2009 01 04, 10:37)
...per tas sventes tiek mandarinu privalgiau, kad dabar jau baisu ir skaityt kas gali nutikt...  blink.gif

Ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 01 15, 15:56)
Jeigu skaudantis, geriau bet kuriuo atveju eiti pas dantistą, nes viena kad ir pats skausmas negerai, o kita tai kad skausmas gali peraugti ir į danties uždegimus, ką bet kuriuo atveju reikės gydyti.

Tiesiog reikia nueiti pas dantistą, pasakyti kad nėščia ir ta dantistas jau pažiūrės ką su tuom dantim daryti, ar kokią laikiną plombą uždėt, ar rimtai gydyti.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2009 01 14, 19:15)
As buvau,pas savo superine gydytoj, kluase ar nepykina, sakiau ne....
Bet ji sako, jei taip butu nusipirk imbiero tableciu, vat ir tu pabandyk...

Man asmeniskai imbiero tabletes labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 14, 22:18)

man priekini sutaise be grezimo, kiek zinau kazkuriuo laikotarpiu pavojinga taisyt dantis, o kazkuriuo galima ir nuskausminamuosius leist rolleyes.gif
Atsakyti