Įkraunama...
Įkraunama...

Kas labiausiai kenkia nėštumo metu

QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2008 12 22, 18:17)
Na, jei aš diplomą pirkau, tai gal Jūs užsieniuose tom alkoholikėm užpakalius šluostėt ir ten mokslus apie alkoholizmo žalą baigėt lotuliukas.gif

Užsieniuose apsigyniau mokslų daktaro laipsnį. Dar klausimų bus?

Tiesa, šiek tiek šlykštoka girdėti "socialinio darbuotojo" dirbančio su neįgaliaisiais pareiškimą, lygtais sergančiam žmogui (alkoholikėms) nušluostyt užpakalį jau didžiausia gėda. g.gif

QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2008 12 22, 18:17)
Nebūkite tokia pagiežinga ir gydykitės savo psichologines problemas.

Labai įdomiai suprantate psichologines problemas - nuo kada nusistatymas prieš svaigalų vartojimą klasifikuojamas kaip psichologinė problema? lotuliukas.gif Kad nesugebėjimas atsisakyti alkoholio yra psichologinė problema teko girdėti, o kad negėrimas yra psichologinė problema čia jau kažkas naujo, matyt "viena bobutė sakė" mokslinis institutas naują tyrimą atliko. lotuliukas.gif

Be to jūs klystate laikydama sarkazmą pagieža - anaiptol man nepikta, o greičiau juokinga, būna ką kolegoms papasakoti per pietų pertrauką paskaičius panašias "teorijas", kai kurių "įžvalgų" apart šito forumo nelabai kur kitur ir rasi dėl akivaizdaus absurdiškumo. lotuliukas.gif

Be to pateisinimai vieno ar kito svaigalo vartojimui nėra kažkas šiame forume labai naujo - buvo temų pakankamai ir kad gert nieko tokio, ir rūkyt ir tuos pačius narkotikus vartot. Yra kam gražu nėštukė su buteliu alaus, kam ir traukianti cigaretes nieko, o kai kam ir žolytė visai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 23 gruodžio 2008 - 01:34
Jau tokius krūtus mokslus baigėte ir nesuvokiate, kad ne socialinis darbuotojas ugdo negalią turinčius žmogiukus. Jūsų išsilavinimo lygį parodo požiūris į kitus - alkoholikai, pirkti diplomai, ar specialybės pavadininimas kabutėse. Tai niekinimas kitų ir savęs virš visko iškėlimas.
Na, o dėl paranojos, tai paprastai alkoholio bijo alkoholikų vaikai ar kitaip tiesiogiai nuo jo nukentėję asmenys. Turintys saiko, to neakcentuoja, o juo labiau nesidrasko.
Na o dėl pietų pertraukos, tai abipusiai - ir mes iš tokių visažinių ir kategoriškų pasijuokiam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niekasnenorėjomirti @ 2008 12 23, 17:23)
Jau tokius krūtus mokslus baigėte ir nesuvokiate, kad ne socialinis darbuotojas ugdo negalią turinčius žmogiukus.  Jūsų išsilavinimo lygį parodo požiūris į kitus - alkoholikai, pirkti diplomai, ar specialybės pavadininimas kabutėse.  Tai niekinimas kitų ir savęs virš visko iškėlimas.
Na, o dėl paranojos, tai paprastai alkoholio bijo alkoholikų vaikai ar kitaip tiesiogiai nuo jo nukentėję asmenys. Turintys saiko, to neakcentuoja, o juo labiau nesidrasko.
Na o dėl pietų pertraukos, tai abipusiai - ir mes iš tokių visažinių ir kategoriškų pasijuokiam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na dar niekad neteko girdeti tokio absurdisko pasisakymo, kad tik alkoholiku vaikai ar nuo jo nukenteje yra nusistate pries ji. lotuliukas.gif As nepatenu nei i viena sita kategorija, bet esu pries alkoholi, tabaka, svaigalus ir net medikamentus, jei tai ne butinas atvejis, ir ne tik nestumo metu, bet ir apskritai gyvenime. Tai yra visiskai nebutini dalykai. Juk ir be ju visikai galima apseiti. Zmones kurie moka dziaugtis gyvenimu, be siu dalyku, nejaucia jokio pareikio juos vartoti!
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2008 12 23, 19:42)
Na dar niekad neteko girdeti tokio absurdisko pasisakymo, kad tik alkoholiku vaikai ar nuo jo nukenteje yra nusistate pries ji.  lotuliukas.gif  As nepatenu nei i viena sita kategorija, bet esu pries alkoholi, tabaka, svaigalus ir net medikamentus, jei tai ne butinas atvejis, ir ne tik nestumo metu, bet ir apskritai gyvenime. Tai yra visiskai nebutini dalykai. Juk ir be ju visikai galima apseiti. Zmones kurie moka dziaugtis gyvenimu, be siu dalyku, nejaucia jokio pareikio juos vartoti!

Aš irgi visiškai pritariu, tai yra visiška nesąmonė kad jau vien tik kažkokie "nenormalūs" žmonės nevartoja ir nepropoguoja svaigalų. doh.gif

Pagal tokią logiką išeitų kad koks nors Valančius, nepaisant to kad buvo lietuvių tautos viena iškiliausių asmenybių, buvo vien tik alkoholikų vaikas ir vien su alkoholikais bendravo - ir jam matyt "pasigydyt" būtų patarta. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 23 gruodžio 2008 - 22:46
Manau, kad jums reikia pasilikti kiekvienai prie savo nuomones ir nesvaistyt laiko ir nervu itikinejimams 4u.gif

o as pati laukiuosi ir negeriu alkoholio. Jau 8 menesiai ir man jo visai nereikia, net nauju sutikime galima pakelti taure sulciu.

Sako, kad kartais reikia isgerti konjako, bet cia jau turi pasakyt gydytoja, kiekvienai skirtingai. Jeigu man lieps - ir as gersiu, bet kol kas alkoholis mano organizmui nereikalingas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyte_pi: 02 sausio 2009 - 17:59
O kaip del citrusiniu vaisiu, zinau, kad per daug negalima prisivalgyti, o kaip ananasas ar jo galima valgyti??? smile.gif
Atsakyti
o ka daryt,kai pykina?ar yra kokiu vaistu?
Atsakyti
Nu ir diskusijas uzvedet doh.gif
Ir nelabai jau jus cia mandagiai bendraujate ir daktaremis budamos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2009 01 03, 10:56)
O kaip del citrusiniu vaisiu, zinau, kad per daug negalima prisivalgyti, o kaip ananasas ar jo galima valgyti??? smile.gif

viskiu vaisiu galima valgyti, bet su saiku. Nepadauginti. Jei vartosi per daug vitamino c, tikimybe, kad vaikas gims su alergija yra labai didele. As pati gimiau su tokios rusies alergija, tai mama sake, kad buvo sunku, nes beveik nuo visko berdavo, tai ir buvau neskiepyta iki 3 metu, nes ir tai sukeldavo alergija. Mano broliui buvo panasiai. Nors ir dabar kai padauginu apelsinu, mane buna isberia. O va problema turiu panasiai kaip mama, tiesiog traukte traukia prie apelsinu ir klementinu. Labai sunku atsispirti. Nors ir daktaras jau perspeja mane.
Taigi, manau, pora griezineliu tikrai nieko blogo nepadarys. Na nebent suvalgysi visa ananasa viena ir tai kartosi daznai.
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2009 01 03, 11:56)

Kad ananaso nebūtų galima neteko girdėti, bet ko gero kaip ir visko, saikingai. Bet kokių vaisių ko gero taip pusė kg per dieną yra tam tikra riba, nes daug kam ir ne nėštumo metu nuo didesnio kiekio vaisių gali būti alerginė reakcija.
Atsakyti
Fatimaallaa, Elemire didelis jums aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aš tai galiu pasakyt iš patirties, kad citrusiniai vaisiai sukelia cukraus kiekį kraujyje ir bee, smarkiai, net supanikavę su gydytoju buvom. Išaiškėjo, kad nuo mandarinų čia taip atsitiko. Dar labai cukrų sukelia nektarinai, persimonai ir vynuogės- šitų nemažai privalgius cukraligę rodo.
Atsakyti