Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

Vilke grazus darbai smile.gif Bet fotografijos,jeigu dar ir pacios fotografuotos tai super .
Atsakyti
dekui smile.gif pati pati fotografuoju, jau rasiau smile.gif
Atsakyti
Sweikos, labai noriu ismokt velti, gal kuri zinot kur ir pas ka kokie kursai? m?? smile.gif anksciau net atskiros temos budavo, o dabar neberandu sad.gif padekit prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 10 08, 14:37)
Sweikos, labai noriu ismokt velti, gal kuri zinot kur ir pas ka kokie kursai? m?? smile.gif anksciau net atskiros temos budavo, o dabar neberandu sad.gif padekit prasau smile.gif

Nueik į skelbimų skyrelį, ten Delusion renka grupes vėlimo kursams
Atsakyti
QUOTE(Sedona @ 2007 10 05, 14:55)
Oi, Aurelija , jau čia aukštumos 4u.gif

QUOTE(carnivore @ 2007 10 05, 23:02)
stai mano pirmasis darbelis, padarytas adatomis (sage) http://img128.images.../img2400vm2.jpg

kaip pirmas visai grazus , tesk toliau !

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 10 06, 09:53)
manau, jog nereikia skaudziai priimti, kad velimo mada uzplauke... nors kaip tu ir sakau yra daug pasityciojimo, taciau netgi tai yra gerai, kadangi zmones isbande sia technika visai kitaip paziuri i rankdarbius ir ju kainas.  4u.gif

Kaip kazkada mezgimas...

QUOTE(MELDA @ 2007 10 06, 16:06)
Kažin kodėl pas mus nepopuliarus karpytinis veltinis, iš kurio užsieniniuose žurnaluose labai daug darbų, aplikacijų pridirbta, gal kad jis toks vaikiškas, nerimtas? g.gif

na man daugiausia jis tikrai nerimtas ir vaikiskas , retai ka idomaus pamatau ...

QUOTE(carnivore @ 2007 10 06, 22:44)
na  man rodo... blink.gif

man rodo

puse savaiteles nesilankiau vos perskaiciau viska. labai graziu darbu greitai atsirado 4u.gif sveikinu visas su nuostabiu kuribingumu ir kantrybe!!!

Vilke atskirai su artejancia vasara ! Saltukai praeis ir vel givybe issiskleis, nuostabu !

o man rudenine nenuotaika tik sode knisuosi...(ir kokius svogunus kur, ikisti galvoi lotuliukas.gif )paciai juokinga pasidare , na nuotaika cia ir berasant ka galima pasitaisyti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna(k.k): 08 spalio 2007 - 17:29
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 10 08, 15:24)
na man daugiausia jis tikrai nerimtas ir vaikiskas , retai ka idomaus pamatau ...

na, as is karpytinio veltinio nuostabiausius darbelius vis uzhtinku wub.gif
pvz, Danielle Gori-Montanelli

user posted image
user posted image
user posted image

o kokiu tashiu/tapkiu esu macius wub.gif tik nepamenu kur doh.gif
Atsakyti
Uups baisiai grazu !!!
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 10 08, 20:23)
na, as is karpytinio veltinio nuostabiausius darbelius vis uzhtinku  wub.gif
pvz, Danielle Gori-Montanelli
user posted image
o kokiu tashiu/tapkiu esu macius wub.gif  tik nepamenu kur doh.gif

wub.gif wub.gif wub.gif nerealiai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pagaliau susikūriau internetinį albuma, tai galiu parodyti savo veltinukus. mėlyna gėlė?

Atsakyti
user posted image
pirmą kartą nepavyko blush2.gif šį kartą turėtų matytis
Atsakyti
QUOTE(Frani @ 2007 10 08, 20:55)
user posted image
pirmą kartą nepavyko blush2.gif šį kartą turėtų matytis

Matyt tai matosi, bet, kad labai jau maža nuotraukytė lotuliukas.gif
Norėtusi iš arčiau pažiūrėti.
Kiek sugebu įžvelgti - gražu wub.gif
Atsakyti
kad kazkaip neišeina padidint g.gif tokia ikelia ir viskas. gal padetumėte kas nors, o tuo tarpu pasirodau dar
user posted imageuser posted image
Atsakyti