Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

stai mano pirmasis darbelis, padarytas adatomis (sage) http://img128.images.../img2400vm2.jpg
Atsakyti
QUOTE(carnivore @ 2007 10 06, 01:02)
stai mano pirmasis darbelis, padarytas adatomis (sage) http://img128.images.../img2400vm2.jpg

nerodo ax.gif
Atsakyti
ievuschka,aciu uz grazius zodzius smile.gif NEturiu daugiau ant ko fotografuoti. Gavau velniu kad ant sofos kampo fotografuoju,ant zemes ne visada graziai pavyksta,manekeno taip ir nenusiperku. Tenka paciai maivytis smile.gif

Nezinau ar is foto matesi. Bet ne tik salika parodyt norejau o ir juosta ant galvos tongue.gif Aisku vertejo po foto paaiskinima ideti blush2.gif
Labai patiko,nesitikejau,kad patogu bus. Man kepuriu nemegejai pagaliau ausys nesals tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 10 06, 08:19)
ievuschka,aciu uz grazius zodzius smile.gif NEturiu daugiau ant ko fotografuoti. Gavau velniu kad ant sofos kampo fotografuoju,ant zemes ne visada graziai pavyksta,manekeno taip ir nenusiperku. Tenka paciai maivytis smile.gif

Nezinau ar is foto matesi. Bet ne tik salika parodyt norejau o ir juosta ant galvos tongue.gif Aisku vertejo po foto paaiskinima ideti  blush2.gif
Labai patiko,nesitikejau,kad patogu bus. Man kepuriu nemegejai pagaliau ausys nesals tongue.gif

ideja super thumbup.gif dar karta paziurejau smile.gif tikrai ir labai tau tinka smile.gif
Atsakyti
as jau net nebegiriu nieko... viskas taip grazu kad net baltas pavydas ima kodel man taip neiseina lotuliukas.gif lotuliukas.gif na o siandien vos nuo kedes nenukritau vartydama maximos prekiu kataloga... doh.gif kaip ir DOSETH buvo pranasavus vilnos ir velimo adatu paximoj atsirado doh.gif tik beda, kad vilna "Filz-it" taigi ir kaina atitinkama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 10 06, 10:46)
as jau net nebegiriu nieko... viskas taip grazu kad net baltas pavydas ima kodel man taip neiseina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na o siandien vos nuo kedes nenukritau vartydama maximos prekiu kataloga... doh.gif  kaip ir DOSETH buvo pranasavus vilnos ir velimo adatu paximoj atsirado  doh.gif tik beda, kad vilna "Filz-it" taigi ir kaina atitinkama  unsure.gif

Taip ir turejo buti... pas mus viskas ateina paveluotai, bet vistiek ateina. Manau, kad vels vos ne kas antra, bet daugumai tai bus pazaidinejimas...
Mano vyro systra nusinese mano salika i darba, o bendradarbe pareiske, kad mano drauge velia ir man nereikia, o uzvakar ta pati moterele jau kalbejo kitaip paziurejusi mano darbelius. Prisisake ir pasake, kad toji drauge tik zaidineja...
ir musu miestelyje jau yra daug bevelenciu ir daug zaidzianciu ir nemazai pasityciojimo yra is velimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 06, 10:01)
Taip ir turejo buti... pas mus viskas ateina paveluotai, bet vistiek ateina. Manau, kad vels vos ne kas antra, bet daugumai tai bus pazaidinejimas...
Mano vyro systra nusinese mano salika i darba, o bendradarbe pareiske, kad mano drauge velia ir man nereikia, o uzvakar ta pati moterele jau kalbejo kitaip paziurejusi mano darbelius. Prisisake ir pasake, kad toji drauge tik zaidineja...
ir musu miestelyje jau yra daug bevelenciu ir daug zaidzianciu ir nemazai pasityciojimo yra is velimo verysad.gif

manau, jog nereikia skaudziai priimti, kad velimo mada uzplauke... nors kaip tu ir sakau yra daug pasityciojimo, taciau netgi tai yra gerai, kadangi zmones isbande sia technika visai kitaip paziuri i rankdarbius ir ju kainas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 10 06, 12:53)
manau, jog nereikia skaudziai priimti, kad velimo mada uzplauke... nors kaip tu ir sakau yra daug pasityciojimo, taciau netgi tai yra gerai, kadangi zmones isbande sia technika visai kitaip paziuri i rankdarbius ir ju kainas.  4u.gif

as visiskai tai skaudziai nepriimu, nes tai yra naturalu ir neisvengiama.
Atsakyti
Kažin kodėl pas mus nepopuliarus karpytinis veltinis, iš kurio užsieniniuose žurnaluose labai daug darbų, aplikacijų pridirbta, gal kad jis toks vaikiškas, nerimtas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 06 spalio 2007 - 17:31
QUOTE(MELDA @ 2007 10 06, 19:06)
Kažin kodėl pas mus nepopuliarus karpytinis veltinis, iš kurio užsieniniuose žurnaluose labai daug darbų, aplikacijų pridirbta, gal kad jis toks vaikiškas, nerimtas? g.gif
[IMG]http://lh5.google.ru/wal.artesanal/RjVEfZdqCyI/AAAAAAAAAz0/RrX0nR_sXZs/IMG_0012.jpg?imgmax=576

todel, kad uzsieni populiaru lotuliukas.gif
kai jau ten praeis banga, tai tada pas mus ateis biggrin.gif
Atsakyti
Taigi yra to veltinio .Pirkit ir karpykit ir darykit i sveikata.As pramoninio spalvoto veltinio maciau vos ne pries kokius 4-5 metus.Darykit grazius darbelius ir bus cia grazus ir populiarus mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 10 06, 20:44)
Taigi yra to veltinio .Pirkit ir karpykit ir darykit i sveikata.As pramoninio spalvoto veltinio maciau vos ne pries kokius 4-5 metus.Darykit grazius darbelius ir bus cia grazus ir populiarus  mirksiukas.gif .

Tai ir klausia kodel nieks nedaro. tongue.gif
Atsakyti