Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

Ojojoj Ievuschka wub.gif thumbup.gif Jei reikėtų rinktis - tai gal tas trečiasis būtų man prie širdies. O pirmas man lyg kuoką laiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Beveik metus stebėjau jūsų kuriamus grožius ir mokiausi iš jūsų patarimų biggrin.gif
Iš pradžių bandžiau velt, bet kažkaip neprilipo man tas veltinis , nors viskas gavosi normaliai.Bet šiemet šeimynai reikia šlepkių, pirštinių ir t.t. Tai va pradėjau po truputį krutėt.

user posted image
Atsakyti
Liuks!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos vėlėjėlės!!!
Norėjau paprašyti daugiau atidumo ir tvarkos rašant kai kuriose temose!!!
Man atrodo labai painu susigaudyti,kai tuo pačiu metu rašoma net į pirmą veltinio temą,kuri buvo atidaryta 2005m., taip pat žiūriu ir 4-oj temoj bandoma pokalbius tęsti,kurie jau lyg 2006baigti buvo. Kžakokia čia nesąmonė doh.gif Kai buvo sutvarkytos jau uždarytos temos ir iš jų beliko po kelis ar keliolika psl., jos ir vėl tapo atviros, ir visiškai be reikalo. Kaip padaryti,kad užbaigtos, sutvarkytos temos ir liktų užbaigtos arba gal įmanoma sujungti kelias baigtas temas į vieną,kol sudarys tuos 50psl.ir kvit!!!
Atsakyti
Laba, merginos, ar priimsit i veltiniautoju buri? smile.gif Atradau, tiksliau isbandziau, vilna pirma karta praeita ilgaji savaitgali ir noreciau pasidalinti rezultatais smile.gif Dariau kaledinius bumbulus (eglutei ar siaip namu dekorui) . Kol kas nerandu tokios konkrecios temos, ar galiu cia parodyt kas man gavos ir sulaukti jusu kritikos?
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2007 11 10, 13:45)
Laba, merginos, ar priimsit i veltiniautoju buri? smile.gif Atradau, tiksliau isbandziau, vilna pirma karta praeita ilgaji savaitgali ir noreciau pasidalinti rezultatais smile.gif Dariau kaledinius bumbulus (eglutei ar siaip namu dekorui) . Kol kas nerandu tokios konkrecios temos, ar galiu cia parodyt kas man gavos ir sulaukti jusu kritikos?

Rodyk rodyk, laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, mane pasieke gandai, jog "lama" esanti Kaune zada uzsidaryt, ir galim nebetekt pigios vilnos unsure.gif cia ta pati produkcija kur ABC pardavineja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 11 11, 11:36)
merginos, mane pasieke gandai, jog "lama" esanti Kaune zada uzsidaryt, ir galim nebetekt pigios vilnos  unsure.gif cia ta pati produkcija kur ABC pardavineja?  g.gif

ta pati "lama" smile.gif , o ar uzsidaryti zada - nezinau g.gif
Atsakyti
na man sake, jog KAuno dienoj buvo paskelbta apie uzsidaryma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 11 11, 17:50)
na man sake, jog KAuno dienoj buvo paskelbta apie uzsidaryma  unsure.gif

Eik eik... Dar žadėjau nuvažiuot pažiūrėt ko gero turi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 11 11, 12:36)
merginos, mane pasieke gandai, jog "lama" esanti Kaune zada uzsidaryt, ir galim nebetekt pigios vilnos  unsure.gif cia ta pati produkcija kur ABC pardavineja?  g.gif

http://www.kaunodien...?id=6&aid=52232
Matyt dar tiksliai patys neapsisprendę bet pagal kalbas visko gali būt... blink.gif
Atsakyti
Labas rytas, bandau rodyt ka moku smile.gif
[URL=http://img257.imageshack.us/my.php?image=melynizm1.jpg][IMG]http://img25

Papildyta:
oi, kazkodel nieko nerodo... sad.gif
bandysiu dar

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Tai pirmi mano darbeliai, vilna uzkabino ziauriai, prisipirkau adatu, priemoniu - dirbsim toliau! wink.gif
Atsakyti