Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis, 25 tema

Mate, koks grožis!!! Pirmyn toliau.!
Papildyta:
O dėl Kauno Lanos uždarymo tikrai gaila. Praėjusia savaitę buvau, tai tik tamsių atspalvių vilna buvo, klausiau dėl raudonos ir ružavos sluoksnos, sakė neturi ir tikriausiai neturės, nes pardavė irengimus, ir jeigu bus ateity tai neaisku kada. Taigi liudna, gal rek rasyt kokia peticija? biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, Singi! smile.gif
Atsakyti
matėt naują specialų "Rankdarbių" numerį apie vėlimą? smile.gif
man atėjo įkvėpimas velti ką nors.... biggrin.gif
Atsakyti
Maciau, visai neblogas. O kaip tos kepures jums? tokios kreizi smile.gif
Atsakyti
gal yra veleju,kurios galetu nuvelti pirties kepures?
Atsakyti
Mate - nors kalėdos arti, man kažkodėl burbuliukų dekoravimas badant priminė vėlykas. gražiai žiūrisi visi krūvoj wink.gif verk karolius ir nešiok wink.gif
Atsakyti
a taip taip - karoliams cia dydis kaip tik smile.gif Man truputi sunku su fantazija, jei galvoju, kad si kart burbulas bus kitoks nei ankstesnieji, tai toks ir gaunasi, bet nuo rastu motyvu niekaip pabegt negaliu - tik tokie vingiai deliojasi smile.gif
Atsakyti
Kur Kaune galima rasti pigiai vilnos nusipirkti? g.gif
Atsakyti
taip kaune yra pirkti pigiai vilnos 4u.gif tai ABC parduotuve. berods 100g vilnos 4lt. bigsmile.gif tai labai nebrangu blush2.gif ax.gif
Papildyta:
merginos kurios domites veltinio technika ar tiediog siaip norite paganyti akis bigsmile.gif siulau rankdarbiu specialu numeri apie velima thumbup.gif ten yra ivairiausiu mielu dalykeliu apie veltini 4u.gif jo kaina 4,60lt. Bet akis paganyt tikrai yra kur mirksiukas.gif lotuliukas.gif visoms siulau nusipirkt si zurnala. Tikrai pravers biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo god@: 13 lapkričio 2007 - 17:08
jo. as sita zurnala tik siandien nusipirkau tai tikrai geras ir laabi grazus darbai...
Atsakyti
QUOTE(Singi @ 2007 11 12, 12:03)
Mate, koks grožis!!! Pirmyn toliau.!
Papildyta:
O dėl Kauno Lanos uždarymo tikrai gaila. Praėjusia savaitę buvau, tai tik tamsių atspalvių vilna buvo, klausiau dėl  raudonos ir ružavos sluoksnos, sakė neturi ir tikriausiai neturės, nes pardavė irengimus, ir jeigu bus ateity tai neaisku kada. Taigi liudna, gal rek rasyt kokia peticija? biggrin.gif

Sveikos,

Vakar buvau ABC tikrai yra visokiu spalvu vilnos raudonos nebuvo, bet buvo bordo ir oranzines is ryskesniu spalvu. O siaip tai joa sake ryskiu spalvu nebebus, tik juoda balta ir pilka. Labai gaila zinoma...
Atsakyti
Sveiki,
nu nenoriu pasirodyt boba niurgzla, nu bet nepatiko man tas rankdarbiu numeris apie veltini... kazhkaip neskaniai man ten veltiniai atrodo, tokie grubus, nzn, gal fotografiju kokybe bloga. Apie txt pasakyt nieko negaliu, bo tik paveiksliukus ziurejau smile.gif
Atsakyti