Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(saliuky @ 2007 09 23, 12:09)
O jūs man neišmanėliai pasakykit, kur pačius mažiausius likusius siūlų galiukus laikote  g.gif  Pas mane tokių galiukų yra likusių, kur tik vieną kryželį padaryti gali. Nelabai įsivaizduoju kaip ant plasmasiukų užvyniojat....ar į kokius atskirus maišiukus susidedate  g.gif .

Aš laikau... šiukšlių dėžėj lotuliukas.gif

QUOTE(saliuky @ 2007 09 23, 12:18)
Tai aš čia viena tokia skrega  biggrin.gif , taupymo rėžimą įjungusi  lotuliukas.gif , suvalkietė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nepasakyčiau g.gif .Medžiagas dalini už arbatą, statai šampaną už nieką, o tokius galiukus kaupi g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Grūzduke, oho kaip pasidarbavai smile.gif
Atsakyti
[quote=grūzdukė,2007 09 23, 12:36]
po ilgos pertraukos vėl giriuosi
[QUOTE]

Grūzduke,labai gražu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už pagyras. dabar kibau į bronzinę, bet manau pabaigtuvių teks ilgai laukti, nes vis laiko mažai belieka mėgstamam hobiui. viską suryja darbas ir mokslai. verysad.gif
Atsakyti
O jūs man neišmanėliai pasakykit, kur pačius mažiausius likusius siūlų galiukus laikote  g.gif  Pas mane tokių galiukų yra likusių, kur tik vieną kryželį padaryti gali. Nelabai įsivaizduoju kaip ant plasmasiukų užvyniojat....ar į kokius atskirus maišiukus susidedate  g.gif .

As dedu i maisiukus prie tos pacios spalvytes bigsmile.gif
Atsakyti
Va kokius gražius batukus radau, galima metriką pasidaryti thumbup.gif :
http://photo.163.com...m/134433368/#p3
Atsakyti
Okur dar yra pirkt tu plasmasiuku apart GA g.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 23, 13:11)
Okur dar yra pirkt tu plasmasiuku apart GA  g.gif

Panevėžy tikrai niekur nėra, man vyras iš Vilniaus parvežė, bet tik vieną pokutį, kaip drambliui bambonkė lotuliukas.gif
Atsakyti
O jūs man neišmanėliai pasakykit, kur pačius mažiausius likusius siūlų galiukus laikote  g.gif 

aš tokios smulkmės nelaikau schmoll.gif

QUOTE(grūzdukė @ 2007 09 23, 12:36)
po ilgos pertraukos vėl giriuosi

labai graži liniuotė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 23, 12:13)
As tokius ismetu blush2.gif

Aš irgi blush2.gif
Atsakyti
Plastmasiniu dezuciu, labai tinkamu ant nedideliu plastmasiniu laikikliu suvyniotiems siulams laikyti, galima nusipirkti automobiliniu reikmenu skyriuose Maximose, Jysk'e, statybiniu prekiu parduotuvese, zveju parduotuvese. Buna ivairiu, nedideliu ir didesniu.
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 09 22, 22:42)
Sveikutes, as cia nauja bigsmile.gif , bet ir as noriu pasirodyti su savo baigtu darbeliu blush2.gif , o kiti dar vis gamyboje lotuliukas.gif
Na, bet kaip daugelis sako, baigsiu siais metais, bet as nepazadu doh.gif
user posted image

Blaxtiena, beprotiškai gražu ir kiek darbo įdėta doh.gif .

Dėželė siūlams - gera idėja, reiks ir man pasidairyt.
Beje, gal žinot, ar Kaune GA yra tik Senamiesty g.gif ?
Atsakyti