Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(blaxtiena @ 2007 09 22, 22:42)
Sveikutes, as cia nauja bigsmile.gif , bet ir as noriu pasirodyti su savo baigtu darbeliu blush2.gif , o kiti dar vis gamyboje lotuliukas.gif
Na, bet kaip daugelis sako, baigsiu siais metais, bet as nepazadu doh.gif

oho koks grožis bigsmile.gif labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 23, 00:11)
saliuky, ačiū tau labai 4u.gif  4u.gif  4u.gif

zuikiniauskiene marš mergaitę pabaigti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 23, 09:50)
zuikiniauskiene marš mergaitę pabaigti hihihi.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
pabaigsiu. pioneer.gif
Atsakyti
Blaxtiena, nu labai labai gražu smile.gif Viskas, ir siuvinys, ir įrėminimas wub.gif

QUOTE(libaja @ 2007 09 22, 22:59)
Nu  g.gif .. Pirkau gelsvą su blizgučiais Aidą-specialiai angeliukui, krikštynų paveikslėliui savo mergytėm. Vakar jau buvau pasišovus rėmint-nu nekyla rankos. Net jum parodyt nenoriu. Nu negražu man. O pardėj kelis kartus siūlus perdėjau, ir taip, ir kitaip visai gražu buvo  doh.gif

O gal pasirodyk?smile.gif
Atsakyti
Merginos buvau vakar GA babilone ,tai jau gavo visas prekias ir sake iki penktadienio jau turetu but isikure,beje rode dezutes siulam tikkad man atrodo ten net nesiuvinejimo siulam jos labai jau prabangios ale tai issiuvinetos ,kainos nuo 50 iki 80,o plasmasiniu paprastu dezuciu dar buvo neispakavus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seksimeske: 23 rugsėjo 2007 - 09:51
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 23, 10:49)
Merginos buvau vakar GA babilone ,tai jau gavo visas prekias ir sake iki penktadienio jau turetu but isikure,beje rode dezutes siulam tikkad man atrodo ten net nesiuvinejimo siulam jos labai jau prabangios ale tai issiuvinetos ,kainos nuo 50 iki 80,o plasmasiniu paprastu dezuciu dar buvo neispakavus verysad.gif

Kitų siuvinėtojų patirtis parodė, kad geriau pirkti dėžutę iš žvejų parduotuvės, o tuos plastmasiukus siulams vynioti nusipirkti atskitai iš GA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 23, 10:38)
Kitų siuvinėtojų patirtis parodė, kad geriau pirkti dėžutę iš žvejų parduotuvės, o tuos plastmasiukus siulams vynioti nusipirkti atskitai iš GA  mirksiukas.gif

Na zinok as kazka panasaus ir pagalvojau g.gif ,nes ten jikio praktiskumo ir patogumo tose dezutese neizvelgiau schmoll.gif ,man ji labiau panasi buvo i kosmetine lotuliukas.gif

Liudnute ,o kur tu pirkai saavo dezute ir kiek mokejai g.gif (bral daba uzsivedziau,o to metos netvarkingai siulai ,man nepatinka blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 23, 11:45)
,man ji labiau panasi buvo i kosmetine lotuliukas.gif
Liudnute ,o kur tu pirkai saavo dezute ir kiek mokejai g.gif (bral daba uzsivedziau,o to metos netvarkingai siulai ,man nepatinka blush2.gif )

Tai tau ne tokias parodė. Kurios tinka siuliukams tai apie 17 kainuoja, plastmasinės, peršviečiamos. Man atrodo ir liudnutė pirko GA. Senukuose panaši apie 10 lt kainuoja, o žvejų pardėj +-7, bet jų uždarymas geresnis.
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 23, 11:45)
Na zinok as kazka panasaus ir pagalvojau g.gif ,nes ten jikio praktiskumo ir patogumo tose dezutese neizvelgiau schmoll.gif ,man ji labiau panasi buvo i kosmetine lotuliukas.gif

aš tai savo pirkau "GA", mokėjau iki 20 Lt, tiksliai nepamenu. Taikė nuolaidą, tai pigiau buvo, nei iš tikrųjų kainuoja. rolleyes.gif Man ji labai patogi, aš net keliaudama įsimetu ją į lagaminą. Dabar nusipirkus esu šiek tiek mažesnę, tai bus dar patogiau.

Čia "GA" dėželės nuotrauka:

user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif leksiu pirkt clap.gif ,o kokios kainos tu plasmasiuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 23, 11:52)

Vienam pokelyje yra 28 vnt, kainuoja 3.40. Va kaip jie atrodo:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2007 09 23, 10:58)
Vienam pokelyje yra 28 vnt, kainuoja 3.40. Va kaip jie atrodo:
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 23, 11:52)

plastmasiukai nėra brangūs ir labai patogūs. Daug patogesni nei kartoniniai. Pas mane tie kartoniniai laikikliai jau lankstytis pradėjo. Tai keisiu į plastmasiukus. Dar "GA" plastmasiukams yra pirkti štai tokių klijuojamų numeriukų su visais DMC siūliukų numeriukais:

user posted image
Atsakyti