Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

O jūs man neišmanėliai pasakykit, kur pačius mažiausius likusius siūlų galiukus laikote g.gif Pas mane tokių galiukų yra likusių, kur tik vieną kryželį padaryti gali. Nelabai įsivaizduoju kaip ant plasmasiukų užvyniojat....ar į kokius atskirus maišiukus susidedate g.gif .
Atsakyti
Blaxtiena, prisijungiu prie pagyrų ploja.gif Labai gražus darbelis thumb_yello.gif Šaunu clap.gif
Atsakyti
Sukroviau savo siuvinėjimo lobius:

Va, kaip mano didžioji dėželė atrodo dabar:

user posted image

Kartoniniai ir plastmasiniai laikikliukai:

user posted image

Plastmasiniai laikikliukai iš arčiau:

user posted image

Mažoji dėželė (labai tiks pasiimti į keliones):

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 09 23, 11:09)
O jūs man neišmanėliai pasakykit, kur pačius mažiausius likusius siūlų galiukus laikote  g.gif  Pas mane tokių galiukų yra likusių, kur tik vieną kryželį padaryti gali. Nelabai įsivaizduoju kaip ant plasmasiukų užvyniojat....ar į kokius atskirus maišiukus susidedate  g.gif .

As tokius ismetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 09 23, 12:09)
O jūs man neišmanėliai pasakykit, kur pačius mažiausius likusius siūlų galiukus laikote  g.gif  Pas mane tokių galiukų yra likusių, kur tik vieną kryželį padaryti gali. Nelabai įsivaizduoju kaip ant plasmasiukų užvyniojat....ar į kokius atskirus maišiukus susidedate  g.gif .

QUOTE(seksimeske @ 2007 09 23, 12:13)
As tokius ismetu blush2.gif

aš tokius irgi išmetu ir nelaikau tokių mažų galiukų. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai aš čia viena tokia skrega biggrin.gif , taupymo rėžimą įjungusi lotuliukas.gif , suvalkietė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

skrega ar ne , bet aš visus siūlų galiukus laikau maišiukuose, na kartu su kitais siūlais biggrin.gif maža kada kokio vieno kryžiuko pritruks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnute_: 23 rugsėjo 2007 - 11:28
QUOTE(Violetaj @ 2007 09 22, 17:02)
as turiu viena bet nesuper kokybiska bet gal tiks parasyk kur siust

loreta.motuza@gmail.com
labai lauksiu
aciu
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 09 23, 11:18)
Tai aš čia viena tokia skrega  biggrin.gif , taupymo rėžimą įjungusi  lotuliukas.gif , suvalkietė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Na gerai, galiukus išmetat, aš irgi juos išmetu. Bet pvz., atsikerpi 6 gijų siūlą, išsitrauki dvi gijas siuvinėjimui, o kur dedat likusias gijas?

Aš dabar visus siūlus laikau mažuose užspaudžiamuose maišiukuose, tai tą atkirtą galą kišu į maišiuką.

Dabar pagalvojau, o tai gal tą atkirptą siūlą užsukat ant to plasmasiuko ir tiek?

Fainai tos dėžutės, bet aš vos ne visą paletę siūlų turiu, tai kiek darbo būtų juos užsukti ant tų plastmasiukų doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 23 rugsėjo 2007 - 11:33
QUOTE(winia @ 2007 09 23, 12:31)
Na gerai, galiukus išmetat, aš irgi juos išmetu. Bet pvz., atsikerpi 6 gijų siūlą, išsitrauki dvi gijas siuvinėjimui, o kur dedat likusias gijas?
Dabar pagalvojau, o tai gal tą atkirptą siūlą užsukat ant to plasmasiuko ir tiek?

taip ir darau: likusias gijas užvynioju ant plastmasiuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 23 rugsėjo 2007 - 11:36
po ilgos pertraukos vėl giriuosi
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti