QUOTE(Fibse @ 2009 11 17, 17:32)
Sveiikutes neradau nieko panasaus ,tad nutariau sukurti sia tema girdejau ,kad 12 valandų yra normalus pirmo gimdymo laikas. Tolimesni pagal vadovėlius vyksta greičiau ir mažiau skausmingai (būna ir atvirkščiai). ir,kad per gimdyma stato klizmas, gimdos kaklelį ten kas tikrina, kerpa ji, ar jis plyšta po tenka siusti. ar cia tiesa ir ar visom kerpa ? ir ar skausminga? nes girdejau jei taisiklaingai kvepuoji tai niekas neplysta ir nieko nekerpa iskyrus virkstele.Esu gan jauna ir apie tuos dalykus nelabai ismanau,o vaikuciu noreciau tureti bent du bet labai bijau skausmo gimdymo metu ir visokiu kirpimu.
Sveikute.na,as ir plysau,ir kirpo mane.bet vistiek nesugebejau pati istumti,nzn,gal jegu truko,tai uzgule ant manes ir isstume...istikruju,tai i priimamaji atvaziavau 13.30 val,o 17 val jau pagimdziau,tai esu dekinga Dievui,kad neteko ilgai kankintis.o siaip skausmingi tik saremiai,pats gimdymas,stumimas,visai neskausmingas.kuo arciau arteja vaikelis,t.y.kai leidziasi,tuo ir saremiai skausmingesni.man is pradziu buvo kas 5-7 min,poto isvis kas puse minutes,ir tada pasake verdikta-jau gimdai

as taip pat labai bijau skausmo,bet kaip matai,gyva,istveriau.niekur nedingsi

uztat kokia palaima ir koks nerealus jausmas,kai isvydau savo turta

sekmes.viskas bus ok