QUOTE(B.Brigitte @ 2007 09 20, 18:11)
nu cia jau nuo kiekvieno issigalvojimu priklauso.man pvz matan maitinancia nekyla tokiu minciu apie didvyriskumus ir panasiai. nelabai suprantu tokio sudetingo ziurejimo ir tokia paprasta elementaria situacija. maitina, viskas.nejauku - neziuri. viskas. laisva salis valio.
QUOTE(garbane @ 2007 09 20, 18:18)
Beje siuo metu esu UK ir cia daznam restorane ar kavinej prie iejimo uzklijuotas zenklas "breastfeeding friendly" su maitinancios mamos piesinuku. As uz tokia iniciatyva ir lietuvoj

tik kad pasiustu davatkos turbut

O jei nėra tokio ženklo, ką negalima maitinti??..

..Ir šiaip man atrodo, kad UK tai viena iš skatinimo priemonių vaikus maitinti savo pienuku..
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 20, 20:47)
Šioje temoje labai fainai atrodo ragnez avataras.
Davatkos ir mediniai monstrai turėtų alpti

QUOTE(gp0629 @ 2007 09 20, 22:58)
<...> kai "Akropolyje" eidami pamatem moteriske maitinancia leliuka. Sako yra juk pervestymo kambariukai, o nepasivargina nueiti. nu tikrai pagalojau, ar reikia tada viesai ta savo kruti trauki????

O jūs buvot tam kambariuke..???.. Aš buvau..Ten nėra vietos net, kur apsisukti...ir jis patoviai užimtas..

..O stovėti eilej ir laukti gerą pusvalandį būtų mažų mažiausiai žiauru..

..Galėjo tą kambarį padaryti didesnį, kad tilptų kelios mamos..

..
P.S. Manau prieš rašant nuomonę, reikia parašyti ir apie kokio amžiaus vaikus kalba eina...nes ir vėl matau, kad vyksta nesusikalbėjimas..nes vieni api kūdikius šneka, kiti apie begiojančius bamblius..
Aš kalbu apie mažuliukus iki 6-7 mėnėsio..nes su vyresniais alkio problemą galima išspręsti ir kitu būdu..