Įkraunama...
Įkraunama...

Vieša vieta ir žindanti moteris

Apklausa: Ar jaučiatės patogiai, jeigu šalia jūsų viešoje vietoje kūdikį pradeda žindyti jums svetima moteris? (212 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 22:51)
nesupratau  g.gif

Ką tik "sukramtėte" moteriškę už tai, kad ji pasakė, kaip jaučiasi.
Atsakyti
Neatsiprašau. Man tikrai nerūpėjo. Galėčiau netgi labai laisvai pažadėti, kad jei dar Dievas suteiks progą pagimdyti ir pačiai maitinti, — tikrai nesuksiu galvos. Rasiu būdų kaip pernelyg neaudrinant aplinkinių fantazijos pasirūpinti savo pačios vaiku. O jei ką pradės varginti kosulys ar dusinti, pasitikrinkit, ar nesergat TBC 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dange @ 2007 09 21, 22:56)
Ką tik "sukramtėte" moteriškę už tai, kad ji pasakė, kaip jaučiasi.

Ne, ne ten akcentas. ne už tai, kaip jaučiasi, o už žeminančius pasiūlymus.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 09 21, 21:53)
Sutinku su dange, kad netolerancija abipusė ir problemos tai niekaip neišspręs.

bet ar tokiu klausimu išvis reikia diskutuot apie toleranciją? negi tikrai manot, kad čia su vertybėm, nuostatom viskas gerai? Ar visgi kažkur yra padaryta klaida, kad motinos, moterys nebegerbiamos? O kūdikiai, vaikai dažnai išvis už žmogų nelaikomi?

Nu suprantu diskusijas apie žmogaus klonavimą, embrionus ir pan.: etiška, neetiška ir t.t.; jau sunkiai besuprantu diskusijas dėl gėjų, transvestitų ir t.t., bet tokiu klausimu diskusijos verčia manyti, kad dar mes labai tamsi visuomenė cool.gif ...
Atsakyti
QUOTE(rroonneettaa @ 2007 09 21, 19:26)
Man tikrai nejauku pasidaro, kai moterys taip elgiasi. Kažkodėl, jei būnu su vaikinu, man nepatogu pasidaro prieš jį, kad "moterys" taip elgiasi. T.y. pasijuntu, kad mano gentis mane žemina.

Neturiu dar vaikų, bet, kai turėsiu, tikrai nežindysiu viešai. Ir nesvarbu, kad nesimaskatuoja, kaip kažkas rašė, bet matytis matosi. Ir man tai tolygu nuogam vaikščioti, kas jau yra administracinės tvarkos pažeidimas.

blink.gif
Labai norėčiau sužinoti tavo nuomonę apie genties žeminimą..kai susilauksi vaikelio.. 4u.gif

QUOTE(kristij @ 2007 09 21, 20:41)
nesuprantu, ko cia mamos puola nemamas. suprantu, kad ta vaika reikia kazkur pamaitint ir jei tau dzin, tai ir maitink ta vaika bele kur. bet cia klausimas, kaip jauciates matydami maitinancia mama, ir kalbama apie kavine kiek supratau. man nejauku pvz. pulkit kaip norit, nuo to jaukiau nepasidarys. nekalbu apie tai, kad mama maitina vaika prisidengusi kazkaip ar nusisukusi kazkaip, nu bet ne grozybes visiems kavines lankytojams atkisus. sorry.

Pradžioj viską perskaičiau..tai taip ir nesupratau, ar tau nesvarbu, ar tau nejauku.. g.gif ..Nes iš šito tavo pasisakymo supratau, kad tave trikdo tik viešai savo grožybes demonstruojančios mamos..o diskretiškos nepatogumo nesudaro.. g.gif ..Jei taip tai viskas ok..Nes tolimesniuose postuose tu jau sakei, kad tave verčia nepatogiai jaustis aplamai visos matinančios mamos.. g.gif ..

Atsakyti
truputis siaubiakų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 21, 20:57)

1.  Siūlantiems eiti į maitinimo kambarį, siūlau pirma patiems ten apsilankyti, pageidautina su kūdikiu  4u.gif , tada bus įmanoma diskusija  4u.gif , nes diskutuot apie tai, ko nesi matęs, šiek tiek keistoka  mirksiukas.gif ...Nu nėra sąlygų pamaitinti vienumoje, tikrai nėra...

2. O argumentai tokius kaip "nu bet grozybes visiems kavines lankytojams atkisus" vartojami tik tada, kai nėra ką pasakyti  mirksiukas.gif , nu nepatikėsiu, kad matei tokį vaizdą  biggrin.gif , vat atsiprašant myžančią tiesiai gatvėję bomžę mačiau, net sijono nepasikėlus, stačiom  blink.gif , tai vaizdas tikrai ne koks buvo....

Norisi rimtų argumentų, apibūdinimų, kaip tai atrodė, o ne "patirtų vaikystės traumų" ir "kavinėje aplink staliuką lakstančios nuogais papais mamytės" ... Mažiau fantastikos filmų žiūrėt reikia, kenkia  mirksiukas.gif , o jei tikrai lakstė prieš ką nors nuoga mamikė atsiimu savo žodžius  biggrin.gif  biggrin.gif

1. Vat aš irgi nesuprantu šito dalyko..Čia tas pats, jei kas nors kam nors siūlytu ką nors paragauti ir sakytu, kad labai skanu..o paklaustas ar tikrai skanu, atsakytu nežinau, neragavau.. doh.gif
2. Nu ir aš per savo netrumpą gyvenimėlį nė karto nemačiau tokio vaizdelio..kaip grožybės visiems atkišamos.. doh.gif

QUOTE(murka @ 2007 09 21, 21:08)
Nenustebkit, kad kas nors nufotografuos (tai labai įmanoma, kai pusė mobiliųjų telefonų tai daro) ir paleis kur nors per internetą. Jei jūs esate drąsi - jūs visa tai ištversite. Sėkmės jums, drąsuolės.

Lyg būtų ką fotografuoti.. doh.gif ..Tegu mane fotografuoja kiek tik nori.. lotuliukas.gif ..Aš pvz.: jei reikia maitinu slinge..net vyras mano kartais nesupranta, ar aš maitinu, ar čia tik šiaip vaikas miega.. tongue.gif ..nes absoliučiai nieko nesimato.. ax.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 21, 21:19)
Bet dabar siutina niekuo nesusijusių prašalaičių, kurie kūdikio ne tik nėra laikę ant rankų, bet ir matė jį tik per televizorių ar fotografijose, pasiūlymai MAITINTI VAIKĄ TUALETE. Tokius irgi pamoderuos. Pats gyvenimas.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 22:01)
truputis siaubiakų:

niekada viešai nemačiau maitinančios motinos tiek nuogo kūno ax.gif , dabar galvoju, kad kol nemaitinau, tai turbūt išvis mažai mačiau, dabar jau iš to, kaip kūdikis laikomas ir t.t., žinau, kad maitina ir matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 21, 23:04)
niekada viešai nemačiau maitinančios motinos tiek nuogo kūno  ax.gif ,

tai čia jau išvis baisu, jau čia tie kraštutinumai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 22:55)

bet klausimas - kodėl tokie jausmai kyla matant grožį? mano supratimu, tai gražu (apie besilplaikstančias nuogas krūtis nekalbu). tai gal tie žmonės ir savyje turi ieškoti, na, ne problemų, bet atsakymo, kodėl natūralų dalyką suvokia kaip atstumiantį (ir vėl - nereikia apie tuštinimąsi ir spjaudymąsi).

Grožio supratimas iš tiesų yra labai individualus. Tau tai grožis, man matinančios moters vaizdas nekelia jokių emocijų, paaugliui galbūt tai bus seksualinis dirgiklis, vyresnio amžiaus žmogelis pasipiktins, dar kažkam bus nesmagu...Kuriuos siūsim gydyti ar bet jau pas psichoanalitiką "paieškoti problemų savyje" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 21, 23:00)
bet ar tokiu klausimu išvis reikia diskutuot apie toleranciją? negi tikrai manot, kad čia su vertybėm, nuostatom viskas gerai? Ar visgi kažkur yra padaryta klaida, kad motinos, moterys nebegerbiamos? O kūdikiai, vaikai dažnai išvis už žmogų nelaikomi?

Nu suprantu diskusijas apie žmogaus klonavimą, embrionus ir pan.: etiška, neetiška ir t.t.; jau sunkiai besuprantu diskusijas dėl gėjų, transvestitų ir t.t., bet tokiu klausimu diskusijos verčia manyti, kad dar mes labai tamsi visuomenė  cool.gif ...

drinks_cheers.gif ..Kai kuriose situacijose netgi turiu jaustis kalta, kad turiu du vaikus.. doh.gif ..
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2007 09 21, 23:08)
Grožio supratimas iš tiesų yra labai individualus. Tau tai grožis, man matinančios moters vaizdas nekelia jokių emocijų, paaugliui galbūt tai bus seksualinis dirgiklis, vyresnio amžiaus žmogelis pasipiktins, dar kažkam bus nesmagu...Kuriuos siūsim gydyti ar bet jau pas psichoanalitiką "paieškoti problemų savyje"  g.gif

nebūtina kažkur siųsti, galima ir pačiam pagalvoti.
o grožis ne vien man - tai labiau prie amžinųjų vertybių. bent jau kultūros pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2007 09 21, 22:58)
Neatsiprašau. Man tikrai nerūpėjo. Galėčiau netgi labai laisvai pažadėti, kad jei dar Dievas suteiks progą pagimdyti ir pačiai maitinti, — tikrai nesuksiu galvos. Rasiu būdų kaip pernelyg neaudrinant aplinkinių fantazijos pasirūpinti savo pačios vaiku. O jei ką pradės varginti kosulys ar dusinti, pasitikrinkit, ar nesergat TBC  4u.gif

Manau, kad tos, kurios ieško tų būdų ir juos randa, nėra šios diskusijos objektas 4u.gif
Atsakyti