QUOTE(murka @ 2007 09 22, 01:58)
reiktų užvest naują apklausą kuri skambėtų maždaug taip:
ar sutiktumėte, kad internete pasirodytų jūsų maitinančios "paparacinė" (be išankstinio pasirengimo, ekspromtinė) fotonuotrauka, kurioje matytųsi šiek tiek daugiau, negu vaikas apžioja?
na tu čia ir suskėlei nesąmonę - niekas nesutiktų, kiad be jų žinios internete kas nors platintų jų nuotraukas

. visai nepriklausomai nuo to, kiek jose matosi. taigi, šitoj temoj ar kitoj temoj tu tą parašysi, tai neturi jokios reikšmės. tau ką, patiktų, jei kas platintų tavo nuotrauką, kaip tu, tarkim, krapštai nosį, arbą eini apsiprekint į apatinių parduotuvę. kad ir turguje bulvres perki. kam čia gali būt malonu, kad juos kažkas paparacina
QUOTE(muminukas @ 2007 09 22, 07:24)
na, manimi kavinės negalėjo skųstis - valgiau porcijomis kaip vyras. ir tikrai iš pusseserių ir pažįstamų ne viena ir sočiai valgė, ir bokalą alaus ar stiklą vyno sau leisdavo. dabar kavinei iš manęs nemaitinančios menkesnis biznis - jau reikia žiūrėti svorį, alkoholio absoliučiai neužsisakau

taigi kaip ir netinkamas argumentas. be to, čia jau reiktų klausti kavinės savininkų ir buhalterių, o ne abstrakčiai svarstyti.

va va, aš žymiai daugiau dabar suvalgau kavinėje, negu tada kai nemaitinau. ir alaus būdavo užsisakau 1 bokalą, o dabar - stiklą sulčių, pieno kokteilį ir dar mineralinio per vieną apsilankymą

. taigi skysčių poreikis dvigubai išaugęs. todėl nereikia čia šnekėt nesąmonių, kad kavinei tai neapsimoka - anksčiau nueidavau į kavinę kartais tik kavos išgert, o dabar einam su visa šeima ir tikrai paliekam daugiau litų.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 09 22, 08:59)
Klausimas buvo ar mačiau nediskretiškai maitinančią moterį. Taip mačiau. Vaizdas buvo toks, kaip paskutiniojoje nuotraukoje, kurias čia kažkas pametėjo. Mano manymu šioje nuotraukoje pavaizduotas vaizdas neturėtų būti nufotografuotas viešoje vietoje.
na po mano klausimo, tu pirmas pasakei matęs. pažiūrėsim, kad dar matė

.
o dėl pastabų maitinančiai mamai davimo - nu nepatariu tau nuoširdžiai to daryti

, oi nepatariu