QUOTE(kristij @ 2007 09 21, 22:40)
nu paskaityk, ka parasei. akivaizdu, kad ne abstrakti diskusija. izeidineji temos autore. tai aisku, autorei patiktu labiau klykinamas kudikis...bla bla bla... is kur tu zinai, kas jai patiktu? kam ta ironija ir sarkazmas?
taigi aš ir neteigiu, kad būtinai taip ir yra. aš juk aiškiai parašiau, kad tik ĮTARIU
QUOTE(dange @ 2007 09 21, 22:41)
Ne nesakau
Maitinau saviškį 10 mėnesių, tačiau visuomet pavykdavo suderinti maitinimų ir pasivaikščiojimo laiką, taigi bet kokie mano pasiūlymai šiuo klausimu būtų tik teoriniai.
tai tau labai pasisekė. tavo vaikas buvo auksinis angeliukas, kuris valgė tik nustatytu visada tuo pačiu laiku ir niekada nerėkdavo ne laiku ir šiaip sau. kitoms ne taip pasisekė. kitų vaikai valgo kas valandą, kartais dar dažniau. ktų vaikai neima žinduko, todėl jų neįmanoma kitaip nuraminti, o tik pasiūlius krūtį. taigi negali iškelti savo patirties kaip absoliučios tiesos ir visada pasiteisinančio metodo.
QUOTE(dange @ 2007 09 21, 22:49)
Netolerancija yra abipusė
ta prasme, tu manai, kad maitinančios motinos netoleruoja kitų, nemaitinančių žmonių ir dėl to juos gena lauk iš viešų vietų ir siūlo eit valgyt į tuliką

.
nu kažkaip nematau aš kad maitinančios motinos netoleruotų visų žmonių
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 21, 22:51)
nu jo, megztų berečių klubui ir nekalto prasidėjimo draugijos nariams tai labai patiktų
QUOTE(muminukas @ 2007 09 21, 23:01)
muminuk, nešiurpink žmonių, o tai būsi atsakinga už nelaimingus atsitikimus, kurių metu žmonės prasiskels galvą į monitorių krisdami
QUOTE(dange @ 2007 09 21, 23:13)
Manau, kad tos, kurios ieško tų būdų ir juos randa, nėra šios diskusijos objektas
nagi, greit visos pasisakot, ar esat matę NEDISKRETIŠKAI maitinančią moterį, aprašot kaip konkrečiai ji atrodė ir kokioj vietoj buvo.
aš pirma pasisakau - NIEKADA NIEKUR NESU TOKIOS MAČIUS