Įkraunama...
Įkraunama...

Vieša vieta ir žindanti moteris

Apklausa: Ar jaučiatės patogiai, jeigu šalia jūsų viešoje vietoje kūdikį pradeda žindyti jums svetima moteris? (212 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
atidariusi temos autore turbut nemaitino kudikio is kruties ir dabar pamacius supavydejo ir uzkure sia tema doh.gif nes as nematau nei gedingo nei amoralaus cia nieko schmoll.gif kiekviena mama mylinti kudiki neleis jam verkti is alkio ir ras vieta ir buda kaip ji pamitinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Goya- @ 2007 09 19, 21:02)
[O kad tris valandas namuose pamaitintam "tikrai turėtų užtekt", tai... smile.gif doh.gif  Be komentarų visai

O ką tu manai? anksčiau taip ir buvo viskas pastatyta, kad vaikas turėdavo būt maitinamas kas kelios valandos, kad nuo mažens priprastų prie drausmės ir rėžimo. Ir įsivaizduokite vaiko niekas nenešiodavo kaip rankinuko, ir kyšdavo jį į atskirą kambarį, kad visokių ten fobijų nebūtų ir įsivaizduokite nemigdydavo savo lovoj, nes tėvams reikėdavo ramiai pailsėt. Tada žmonės vaikus taikė prie savęs, o ne save prie vaikų, nes visi dirbo, buvo ūkis, krūva skalbimo, namie sėdėt bedirbant valdiškam darbe buvo nereali prabanga. Va taip ir augino jus jūsų tėvai ir mamos
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 19, 22:29)
Ir įsivaizduokite vaiko niekas nenešiodavo kaip rankinuko

o tai kada jį nešioti? tongue.gif po kelių metų norėsi nešioti - nepagausi.

niu, maitindavo mamos kas tris valandas, o tuose tarpuose vandenuku su cukrum girdydavo - ot gerumas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 19 rugsėjo 2007 - 21:31
QUOTE(asilas @ 2007 09 19, 21:21)
atidariusi temos autore turbut nemaitino kudikio is kruties ir dabar pamacius supavydejo ir uzkure 

Aš jau imu įtikėt, kad žmonės nickus ne šiaip sau pasirenka...
Čia tipo temos autorė pavydi, kad žindene jai nepasisekė pabūt?
Radai ko pavydėt, bent kiek aš pažinojau moterų tai nė viena nelinkėjo savo vaikui blogo, bet kažkokia ten žindymo euforija nesirgo. Vėliausiai iki vaikui pradės dantys kaltis - užraukt. Tai žiūrima kaip į neišvengiamybę, bet anaiptol ne kaip į kažkokį malonumų šaltinį.

eeeee..........asile, gal tu priklausai kategorijai tų moterų, kurioms tik to ir tereikia iki pasitenkinimo?

Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2007 09 19, 21:30)
o tai kada jį nešioti?  tongue.gif po kelių metų norėsi nešioti - nepagausi

o tai kam vaiką ištisai nešiot, panešiojai per dieną valandikę ir tegul sau lovoj guli sau, daileles vienas sau dainuoja.
neįtikinsite manęs - nėra hyper super duper vaikų, kuriuos reikia nuoalt nešiot. Juks pačios juos tokiais padarot, o paskui tik skinate vaisius
Atsakyti
[quote=Rokiškio_Monstras,2007 09 19, 22:36]

labai klysti mirksiukas.gif

eeeee..........asile, gal tu priklausai kategorijai tų moterų, kurioms tik to ir tereikia iki pasitenkinimo?

siaip esu as vyriskos pridermes ir nesu zindyvis lotuliukas.gif
Papildyta:

nepavydziu vaikams kurie toki teva tures MONSTRA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 19, 22:36)

o tai kam vaiką ištisai nešiot, panešiojai per dieną valandikę ir tegul sau lovoj guli sau, daileles vienas sau dainuoja.
neįtikinsite manęs - nėra hyper super duper vaikų, kuriuos reikia nuoalt nešiot. Juks pačios juos tokiais padarot, o paskui tik skinate vaisius

na, maniškis rankinukas nebuvo, kartais net pati jį nešiodavau tada, kada nereikia. o dabar nepagaunu. tai čia jau kiekvienas skirtingai. tie patys tėvai gali turėti vieną rankinuką, kitą - ne.
Atsakyti
vaikas vaikui nelygus kaip ir tevu supratimas apie vaikus ir ju poreikius juolab kudikius kurios gali suprast tik mama
Atsakyti
Rokiškio_Monstras, 2007 09 19, 23:36

Taigi, taigi... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 19, 22:29)
O ką tu manai? anksčiau taip ir buvo

Taip taip, anksčiau ir žolė žalesnė buvo, ir dangus žydresnis hihihi.gif

Nu ir kas, kad buvo? Ką mums tai turėtų įrodyti. Ir šiaip jau, mano mama mus maitino iki metų (jei ne ilgiau). Pati. Mano teta pasakojo, kad bandė naujagimį kas 4 val maitint (jai taip gydytoja liepė), bet kai nebegalėjo apsikęsti alkano vaiko rėkimo, pradėjo maitinti tada, kada jam to reikia. taip kad ne visi elgėsi taip, kaip tarybinės teorijos liepė.

QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 19, 22:36)
kažkokia ten žindymo euforija nesirgo.

Vėliausiai iki vaikui pradės dantys kaltis - užraukt.

Prie ko čia euforija? Apie ką jūs? Kūdikio poreikis valgyti - euforija?

Kada norėjau, tada "užraukiau". Koks kieno reikalas kiek kas savo vaiką maitina? doh.gif

Tapačiai. Kiek noriu, tiek ir nešioju aš tą vaiką. Jums ką, nuo to nugarą skauda? Pilvą suka? Absurdas ir tiek. "Jūs man neaiškinkite, ką aš turiu daryti, aš Jums nesakysiu, kur eiti". Sutarėm?

Apskritai nesuprantu, ko ten į tas maitinančias mamas spoksoti ir nervus sau gadinti. Man nė viena dar nė nuotaikos sugadino, nė apetito. Jei kažkam tai trukdo, tai gal raminančių pagert verta būtų. Arba pradėti savo, o ne kitų gyvenimais ir poreikiais rūpintis doh.gif Toks jausmas, kad tos mamos Jums "į dantis" savo "papus grūda" doh.gif
Atsakyti
Nemaišo...man tai be galo gražu...pati maitinau ilgą laiką...ir jei vaikas užsimanydavo...gaudavo krutį,centre ar pačiam autobuse.autobusas pilnas keleivių.Ir kas man-darau viską kas yra gerai mano mažuliui wub.gif nebūdavo taip,kad vaikas šaukia,o man gėda ir lastau kai nutrūkus ieškodama WC schmoll.gif
čia yra normalu...gi nesiūlau kažko nepadoraus smile.gif
Atsakyti
Man pačiai beveik neteko maitinti krūtim. Gaila... Bet nei mano vaikai, nei vyras, nei aš pati nesijaučiam kažkaip ypatingai, išvydę maitinančią mamą. Juk paprastai jos tai daro labai kultūringai, nesisklaidydamos ir to specialiai nedemonstruodamos -vis tik gana intymi tai procedūra. Man gražu valgantis mažylis, tokia jo ir jo mamos sąjunga. Ir tai atrodo daug estetiškiau, nei koks prie stalo kavinėje išsidrėbęs, savimi patenkintas, kiek tik leidžia kirkšnių raiščiai išsiskėtęs, pilvotas diedas.
O dar dažnas toks ir garsiai, kad visi girdėtų, koks jis krūtas (o iš tiesų, koks apgailėtinas) pasakoja apie savo ,,neeilinius" vakarykščius nuotykius, kas žodį įterpdamas po du keiksmažodžius ir arkliškai žvengia. Daugelis sutiks - dažnas vaizdelis. Tai sulyginus, ta maitinanti mama - tiesiog ramybės ir grožio įsikūnijimas (ir nepaisant to, demonstratyviai netraukiantis į save dėmesio).
Atsakyti
Ne nesijauciu patogiai. Abu mano sunus maitinasi lyg vilkai pagave avina:rankom mosikuoja, cepsi, uzsprinksta, draskosi...vienu zodziu tiek duodasi kad ussidengti kaldryte ir kukliai, tyliai maitinti kaip kitos mamos man neiseina. Nenoriu "issinuoginti" prie nepazystamu.
Atsakyti