Man asmeniškai tikrai netrukdo viešai maitinančios mamos, netgi gražu

Įtariu, kad daugelis čia diskutuajančių yra motinos.. Nu vienos vaikas toks, kitos dar kitoks... Aš turiu savo vaiką tai pagal savo ir sprendžiu, jeigu jūs savo vaikui (vyresniam, o ne naujaginmiui) savo papą kišate tada kada jam prireikia tai tada mano nuomone visiškas absurdas... Turi būti kažkoks režimas, bet tai po velnių čia tik mano nuomonė, kad ir kokia ji beryšio jums atrodo. Sutinku, kad naujagimiui vaikiukui reikia pienelio tada kada jis nori, o vaikui augant auga ir visi sotumo ir alkio jausmai... Nerekia išsidirbinėti ir pulti žmonių, po galais, turi savo nuomonę, pasisakai... Taip atrodo, kad šiais laikais daugelis moterų nemoka gražiai išreikšti savo neigiamų emocijų į kažkieno požiūrį...
Na aš pati vaiką maitinau ir gan lgai, o kažkas paima ir išvadina bevaike teta... jou...
Nu ką padarysi... Kažkas pyksta, o man tai tik juoką sukelia visokie pikti postai, kur visaip bandai išdirbti tą blogo posto sukūrėją... Truputis humoro manau nė vienai nepakenktų... Truputį nusigrybavau... Juk apie maitinančias diskutuojam... Vis dėl to aš dar katą sakau - man netrukdo, lai maitina, bet man nei gražu, nei raminančiai veikia...

Na aš pati vaiką maitinau ir gan lgai, o kažkas paima ir išvadina bevaike teta... jou...

QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 19, 22:29)
O ką tu manai? anksčiau taip ir buvo viskas pastatyta, kad vaikas turėdavo būt maitinamas kas kelios valandos, kad nuo mažens priprastų prie drausmės ir rėžimo. Ir įsivaizduokite vaiko niekas nenešiodavo kaip rankinuko, ir kyšdavo jį į atskirą kambarį, kad visokių ten fobijų nebūtų ir įsivaizduokite nemigdydavo savo lovoj, nes tėvams reikėdavo ramiai pailsėt. Tada žmonės vaikus taikė prie savęs, o ne save prie vaikų, nes visi dirbo, buvo ūkis, krūva skalbimo, namie sėdėt bedirbant valdiškam darbe buvo nereali prabanga. Va taip ir augino jus jūsų tėvai ir mamos
Ryškiai vaikų neturi..Ir ačiū dievui..nes gaila man tavo vaikų būtų..

O kaip mus augino mūsų tėvai..tai nei tu žinai nei ką..Jei tave taip augino ir tu dėl to jautiesi nelaimingas(a)..ir nuskriaustas(a)..tai nereikia kaltinti viso pasaulio dėl to..Jei jauti neapykantą, kad kiti laimingesni..tai nuo to, kad varysi visokias nesąmones laimingesnis(ė) nepasidarysi..
Susitvarkyk pradžioj su savo vidinėm problemom..nes toks pyktis ant išorinio pasaulio tikrai ne iš niekur atsirado..

QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 09 19, 22:36)
Aš jau imu įtikėt, kad žmonės nickus ne šiaip sau pasirenka...
Čia tipo temos autorė pavydi, kad žindene jai nepasisekė pabūt?
Radai ko pavydėt, bent kiek aš pažinojau moterų tai nė viena nelinkėjo savo vaikui blogo, bet kažkokia ten žindymo euforija nesirgo. Vėliausiai iki vaikui pradės dantys kaltis - užraukt. Tai žiūrima kaip į neišvengiamybę, bet anaiptol ne kaip į kažkokį malonumų šaltinį.
eeeee..........asile, gal tu priklausai kategorijai tų moterų, kurioms tik to ir tereikia iki pasitenkinimo?
Papildyta:
o tai kam vaiką ištisai nešiot, panešiojai per dieną valandikę ir tegul sau lovoj guli sau, daileles vienas sau dainuoja.
neįtikinsite manęs - nėra hyper super duper vaikų, kuriuos reikia nuoalt nešiot. Juks pačios juos tokiais padarot, o paskui tik skinate vaisius
Čia tipo temos autorė pavydi, kad žindene jai nepasisekė pabūt?
Radai ko pavydėt, bent kiek aš pažinojau moterų tai nė viena nelinkėjo savo vaikui blogo, bet kažkokia ten žindymo euforija nesirgo. Vėliausiai iki vaikui pradės dantys kaltis - užraukt. Tai žiūrima kaip į neišvengiamybę, bet anaiptol ne kaip į kažkokį malonumų šaltinį.
eeeee..........asile, gal tu priklausai kategorijai tų moterų, kurioms tik to ir tereikia iki pasitenkinimo?
Papildyta:
o tai kam vaiką ištisai nešiot, panešiojai per dieną valandikę ir tegul sau lovoj guli sau, daileles vienas sau dainuoja.
neįtikinsite manęs - nėra hyper super duper vaikų, kuriuos reikia nuoalt nešiot. Juks pačios juos tokiais padarot, o paskui tik skinate vaisius

Tegul guli vaikai lovoj..ir dainuoja..

Va tave tokį(ią) padarė..ir matosi..Meilės mažai šiame gyvenime matei..ir dėmėsio..todėl dabar reikalauji jo čia SM..kad tik būtų į tave tas dėmėsys atkreiptas..nes rašai visišką briedą..
Mama tave matyt mažai nešiojo..jei iš vis nešiojo ant rankų..
Psichologo tau reikia..nes vien tik tai,kad varysi nesąmones čia forume..norėdama(as) dėmėsio..tavo problemų neišpręs..

Papildyta:
QUOTE(style @ 2007 09 20, 08:31)
Įtariu, kad daugelis čia diskutuajančių yra motinos.. Nu vienos vaikas toks, kitos dar kitoks... Aš turiu savo vaiką tai pagal savo ir sprendžiu, jeigu jūs savo vaikui (vyresniam, o ne naujaginmiui) savo papą kišate tada kada jam prireikia tai tada mano nuomone visiškas absurdas... Turi būti kažkoks režimas, bet tai po velnių čia tik mano nuomonė, kad ir kokia ji beryšio jums atrodo. Sutinku, kad naujagimiui vaikiukui reikia pienelio tada kada jis nori, o vaikui augant auga ir visi sotumo ir alkio jausmai... Nerekia išsidirbinėti ir pulti žmonių, po galais, turi savo nuomonę, pasisakai... Taip atrodo, kad šiais laikais daugelis moterų nemoka gražiai išreikšti savo neigiamų emocijų į kažkieno požiūrį...
Nu ką padarysi... Kažkas pyksta, o man tai tik juoką sukelia visokie pikti postai, kur visaip bandai išdirbti tą blogo posto sukūrėją... Truputis humoro manau nė vienai nepakenktų... Truputį nusigrybavau... Juk apie maitinančias diskutuojam... Vis dėl to aš dar katą sakau - man netrukdo, lai maitina, bet man nei gražu, nei raminančiai veikia... 

Šiaip kartais diskuotajama atrodo apie tą patį dalyką..bet kartu ir skirtingą..

Aš daugiau rašiau apie mažiukus visai leliukus..kurie dar košių nevalgo..ir baronkom jo neužkiši..

Ir vaikštantį vaiką, jau gali kitaip nuraminti..nereikia jam papuko kišti..Bet aš savo nuomonę daugiau reiškiau galvodama apie kūdikius..

QUOTE(style @ 2007 09 20, 08:31)
jeigu jūs savo vaikui (vyresniam, o ne naujaginmiui) savo papą kišate tada kada jam prireikia tai tada mano nuomone visiškas absurdas...
bet tai po velnių
Truputis humoro manau nė vienai nepakenktų...
bet tai po velnių
Truputis humoro manau nė vienai nepakenktų...
Nugi dauguma apie kūdikius kalbėjo

Ir prašom nesikarščiuoti

Aha, truputis nepakenktų visiems

QUOTE(Salne @ 2007 09 20, 08:38)
Šiaip kartais diskuotajama atrodo apie tą patį dalyką..bet kartu ir skirtingą..
Aš daugiau rašiau apie mažiukus visai leliukus..kurie dar košių nevalgo..ir baronkom jo neužkiši..
..Kai vaikai jau vaikštantys taip suprantu, kad šiek tiek trikdo..Bet kai visai mažuliukai tai man visai mielas vaizdelis..
..
Ir vaikštantį vaiką, jau gali kitaip nuraminti..nereikia jam papuko kišti..Bet aš savo nuomonę daugiau reiškiau galvodama apie kūdikius..

MMM... Na aš vėl iš savo varpinės - mano vaikas į akropolį pirmą kartą buvo nuvežtas gal kokių 8 mėnesių. Tiesiog nematau poreikio mažučio kūdikėlio tarabaninti į mega/giga prekybos centrą. Palikdavom močiutei, sesei ir keliaudavom su vyru, kad ir į tą patį akropolį jei atsirasdavo noras... ką akropolyje veikia kelių dienų ar savaičių kūdikiukii aš irgi nesuprantu... Gal kitos mamytės neturi kam palikti, bet aš jau geriau namie pasėdėčiau su mažuliu, arba su vyru palikčiau ir su drauge nulėkčiau pasišopinti... O kol su drauge lakstai po vera modas visokias tai vyras tikrai susitvarkys su mažuliu (na bent jau mano

Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2007 09 20, 08:46)
Ir prašom nesikarščiuoti 

Dar kartą įsitikinu, kad postus mamytės supranta vios savaip... Nė kibirkštėlės karščiavimosi nebuvo, gal išsireiškimas po velnių rodo, kad karščiuojosi?

O man tai natūralus ir labai gražus dalykas
,aišku,aš nereaguoju taip,kad sustočiau ir žiurėčiau
,bet juk ir suaugęs žmogus eidamas užsimano ledų,ar bandelės....ir niekas į tai nereaguoja,nesišnibžda-žiūrėk,valgo

QUOTE(Hmmm... @ 2007 09 20, 08:46)
Nugi dauguma apie kūdikius kalbėjo
Nemačiau aš asmeniškai dar nė karto, kad jau lakstantį vaiką maitintų kažkas viešai
tai ir nuomonės neturiu.

o man teko matyti kaip pajūryje vaikas pribėgo prie mamos nusmaukė žemyn maudymuką, papą į burną... mama toliau sėdi į jūrą žiūri svajingai, vaikas pasisotina ... Nu man čia nieko žavingo... Turbūt jums taip pat...

QUOTE(style @ 2007 09 20, 08:51)
MMM... Na aš vėl iš savo varpinės - mano vaikas į akropolį pirmą kartą buvo nuvežtas gal kokių 8 mėnesių. Tiesiog nematau poreikio mažučio kūdikėlio tarabaninti į mega/giga prekybos centrą. Palikdavom močiutei, sesei ir keliaudavom su vyru, kad ir į tą patį akropolį jei atsirasdavo noras... ką akropolyje veikia kelių dienų ar savaičių kūdikiukii aš irgi nesuprantu... Gal kitos mamytės neturi kam palikti, bet aš jau geriau namie pasėdėčiau su mažuliu, arba su vyru palikčiau ir su drauge nulėkčiau pasišopinti... O kol su drauge lakstai po vera modas visokias tai vyras tikrai susitvarkys su mažuliu (na bent jau mano
). O jei yra didžiulis noras su MB pasivaikščioti ir mažyčiuku, tai jau tada geriau į vingio parką patraukčiau... Aš čia apie mažiukus kūdikiukus šneku
Va tokia mano nuomonė...

O aš važiuoju jei yra reikalas į Akropolį ir su mažiukų..

Na bet tema ne apie tai..

QUOTE(muminukas @ 2007 09 19, 17:52)
niu bet aš ir nemačiusi, kad nuogais papais po prekybcentrį lakstytų
natūralu, kad visos prisidengia, kartais net nesuprasi, ar vaikutis tiesiog priglaustas miega, ar valgo
kurioje maksimoje yra kambarėlis?

kurioje maksimoje yra kambarėlis?
Tai tokie manau tikrai nieko negazdina

Deja teko viena delano matyt turi per iskirpte maikes visa grozi istraukus ispradziu maitino poto raugino ta grozi maskatuojant palikus

QUOTE(style @ 2007 09 20, 08:48)
MMM... Na aš vėl iš savo varpinės - mano vaikas į akropolį pirmą kartą buvo nuvežtas gal kokių 8 mėnesių. Tiesiog nematau poreikio mažučio kūdikėlio tarabaninti į mega/giga prekybos centrą.
Noreciau isikisti i diskusija, inesti siek tiek pataisos

QUOTE(renax @ 2007 09 20, 10:01)
Tai tokie manau tikrai nieko negazdina
Deja teko viena delano matyt turi per iskirpte maikes visa grozi istraukus ispradziu maitino poto raugino ta grozi maskatuojant palikus
Manau tik tokios sukelia kazkokius nepatogumus maitinimo istaigoje . Siaip man asmeniskai ant suoliuko ir tokios nemaiso , valgymo istaigose paprasciausiai ne vietoje demonstracijos tokios .

As nemaitinciau viesoje vietoje, o kitos man netrukdo, bet kad tai estetiskai atrodo irgi nepasakyciau

QUOTE(style @ 2007 09 20, 05:59)
o man teko matyti kaip pajūryje vaikas pribėgo prie mamos nusmaukė žemyn maudymuką, papą į burną... mama toliau sėdi į jūrą žiūri svajingai, vaikas pasisotina ... Nu man čia nieko žavingo... Turbūt jums taip pat... 

Cia tu man sukelei viena prisiminima .As panasu vaizdeli akropoli stebejau , piplys kokiu 2 metu , bande israut mamytei papa is po bliuzeles ( jis kasiukyje sedejo ir matyt prispyre spoka ) buvo papai kaip spanielio ausys ( sory moteriskes ) bet tada kvatojosi daug kas