Įkraunama...
Įkraunama...

Vieša vieta ir žindanti moteris

Apklausa: Ar jaučiatės patogiai, jeigu šalia jūsų viešoje vietoje kūdikį pradeda žindyti jums svetima moteris? (212 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(renax @ 2007 09 20, 09:01)
Tai tokie manau tikrai nieko negazdina  lotuliukas.gif
Deja teko viena delano matyt turi per iskirpte maikes visa grozi istraukus ispradziu maitino poto raugino ta grozi maskatuojant palikus   doh.gif  Manau tik tokios sukelia kazkokius nepatogumus maitinimo istaigoje .  Siaip man asmeniskai ant suoliuko ir tokios nemaiso , valgymo istaigose paprasciausiai ne vietoje demonstracijos tokios .

Na aš tai net neatkreipiu dėmesio į tas mamytes kurios maitina itin ramiai, ta prasme nesimato ar maitina ar migdo... Nepastebiu tokių... 4u.gif Ir smagu... O vat su tokiom besimaskatuojančiom tikrai esu susidūrusi, bet kažkaip nusišypsau ir psio. Nepamenu kokioj kavinėj, bet esu mačiusi (kap tik visa šeima pietavom) kaip viena itin drąsi mama, su itin dideliais fabrikėliais, itin nesislapstydama maitino vaiką. Na tas jos didelis papas išraižytas galybės strijų tikrai apetito nepagerino. Na žiauriai čia aprašiau, bet kad būtent tokios mintys tada ir užplūdo... Man patinka, kad maitina mamytės viešoj vietoj taip jog tikrai nesimato jų krūtinės (kad ir kokios jos gražios būtų) ir viso proceso. Kažkaip dabar pagalvojau apie vyrus... Manu jiems tai kaip turėtų atrodyti va tokios situacijos kai jau demonstratyviai kišamas tas papulis vaikui, be jokių gražių užsidengimų, meilaus žvilgsnio...
Papildyta:
QUOTE(renax @ 2007 09 20, 09:09)
Cia tu man sukelei viena prisiminima  .As panasu vaizdeli akropoli stebejau , piplys kokiu 2 metu , bande israut mamytei papa is po bliuzeles ( jis kasiukyje sedejo ir matyt prispyre spoka ) buvo papai kaip spanielio ausys ( sory moteriskes ) bet tada kvatojosi daug kas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , nezinau ar del to kad papa vaikas pats trauke ar del to kad papa pute vadino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia tai komedija gera... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 20 rugsėjo 2007 - 08:17
Kai maitina maziuka ir kazkiek nusisukus/prisidengus labai fainai. As pati maitinau ir kavinej, ir lauke, ir prie juros (visur vaikus tampiausi kartu), bet visada turejau skraiste: pridengi, susitvarkai, alinkiniai, jei nori, supranta, kad maitini, bet nieko nemato. O kai issitraukia ir demonstratyviai kisa (ypac jei vaikas didelis) man negrazu.
Ir siaip kai kompanija sedi ir prie stalo ir visai nepasisukus maitina inesa susierzinima, nes kiti vyrai privalo nususkti akis, kadangi i svetima moteri nei vienas neziuri tik kaip i "pieno centra", ji moteris, demonstruojanti krutis. Patinkanti - pliusas, nepatinkanti - minusas, bet ji draugo zmona, ziureti negali. Ir bando neparodyt, ir tuo paciu stengiasi ziureti kitur... Nu kam to reikia?
Atsakyti
Balsavau už ne,bet aš nepatogiai gal jausčiausi tik todėl,kad manau pati ta mamytė nepatogiai jaustūsi,man tai nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
Nu va tuoj prieisim vieningos nuomonės.. bigsmile.gif ..Kad visgi kai vaikiukas visai mažuliukas, kai jis maitinamas prisidengus, diskretiškai..niekam nemaišo..na beveik niekam..Bet va kai didesnis jau vaikštantis vaikiukas..visgi reikėtų jau daug nuošalesnės vietelės, jei jau yra noras pamaitinti g.gif ..Nes, kad ir aš pati savo dukrytę maitinau iki metukų..bet paaugusios iš papuko viešose vietose nemaitindavau..nes papukas daugiau būdavo naudojamas prieš miegą..naktį..na pačios žinot.. smile.gif ..
Tai va.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2007 09 20, 09:32)
Nu va tuoj prieisim vieningos nuomonės.. bigsmile.gif ..Kad visgi kai vaikiukas visai mažuliukas, kai jis maitinamas prisidengus, diskretiškai..niekam nemaišo..na beveik niekam..Bet va kai didesnis jau vaikštantis vaikiukas..visgi reikėtų jau daug nuošalesnės vietelės, jei jau yra noras pamaitinti g.gif ..Nes, kad ir aš pati savo dukrytę maitinau iki metukų..bet paaugusios iš papuko viešose vietose nemaitindavau..nes papukas daugiau būdavo naudojamas prieš miegą..naktį..na pačios žinot.. smile.gif ..
Tai va.. ax.gif

drinks_cheers.gif
Na dabar ir aš sutinku... biggrin.gif Nebūtinai vaikštantis turi būti vaikutis, bet manau, kad ir pusės metų vaikui jau jo meniu yra ne tik mamos pienukas, galima duoti arbatytės atsigerti, tyrelės sušveisti...
Atsakyti
A tai jūs čia, žiūriu, apie bėgiojančius žinduklius diskutuojate bigsmile.gif Na, bet čia juk visai kas kita. Tokį jau galima ir koše užkišt, o jei prireikė nors mirk, gal ir iki kokio kambariuko kūdikiams, ar mašinos nusivest mastau.gif Nėra labai gražu, kai vaikas jau visai sąmoningai viešoj vietoj mamą prievartauja, ar tai būtų krūties reikalavimas, ar kokio žaislo parduotuvėje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 09 20, 09:44)
A tai jūs čia, žiūriu, apie bėgiojančius žinduklius diskutuojate  bigsmile.gif Na, bet čia juk visai kas kita. Tokį jau galima ir koše užkišt, o jei prireikė nors mirk, gal ir iki kokio kambariuko kūdikiams, ar mašinos nusivest  mastau.gif Nėra labai gražu, kai vaikas jau visai sąmoningai viešoj vietoj  mamą prievartauja, ar tai būtų krūties reikalavimas, ar kokio žaislo parduotuvėje schmoll.gif

Šiaip ne taip išsiaiškinom, kad buvo kalbama apie tą patį dalyką tik su skirtingo amžiaus vaikiukais.. smile.gif

Atsakyti
Tai kad priejom vieningos nuomuones 0- 5 men tai papukas diskretiskai pateiktas ,
5 men ir toliau indeliai tyreles ir kiti alternatyvus budai .
Nes tokio amziaus jau vartoja ivairesni maisteli blush2.gif Ir visi laimingi .

Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
nu va...pagaliau sutarta drinks_cheers.gif
tikrai,kad negražiai atrodo-kai kad kas rašė...vidury pležo atbėga,pasiima ir vėl toliau lekia schmoll.gif tokiems ir baranka viešoj vietoj turėtų tikt rolleyes.gif
Atsakyti
o kas čia tokio baisaus lai maitina, jei reikia. nežiūrėkit, jei nepatinka. aš tai tik viena karta esu mačiusi tokį vaizda
Atsakyti
man teko tik viena karta matyti - salia manes lektuve sedejo moteris su leliuku, tai isedus i lektuva ji maitino ir nieko baisaus ten nebuvo, nes nesidemonstravo. uztai vaikas visa kelione lektuvu miegojo ax.gif
Atsakyti