Manęs toks vaizdas netrikdo. Mano vyras irgi nekrenkščia

(ne tik nekrenkščia, bet stebisi tokiu požiūriu) O jei turėtume vyresnių vaikų, kurie imtų kikenti, paaiškintume, kad nieko juokingo ar nenormalaus čia nėra.
Aplink viskas jau tiek išeksponuota, suvulgarinta, išversta į kitą pusę, kad man net juokinga, kad kažką šokiruoja maitinančios vaiką moters vaizdas. Estetine prasme man tas vaizdas netgi gražus, o nieko gėdingo ar nemoralaus irgi niekaip neįžvelgiu.
Beje, ne taip ir dažnai tenka tokį vaizdą pamatyti. Kavinėj esu mačius tik vieną kartą (tai buvo mano draugė, su kuria sėdėjom prie vieno staliuko), gal ir daugiau tų kartų buvo, bet turbūt tiesiog neužfiksavau. Dažniausiai tenka matyti parke ant suoliuko maitinančias moteris. Na tikrai niekad nebuvo šlykštu. Nė viena iš jų man po nosim krūtim nemosavo (ne tik nemosavo, bet dar ir prisidengusios buvo; nors šiaip tenka matyt moterų su tokiom dekoltė, kad, atrodo, tuoj tuoj viskas iškris

), neužuodžiau jokio prakaito ar pieno kvapo, kaip čia kai kas rašė (nors šiaip aplinkinių prakaito ar kokį kitą nemalonų kvapą užuosti tenka). Ir nė vienos veide nebuvo išraiškos, kad "štai, žiūrėkit visi, ką noriu, tą darau", kai kurios išvis akis nudelbusios buvo, turbūt ne baisiai jaukiai jautėsi. Manyčiau, jei būtų pakankamai įrengta motinos ir vaiko kambarių, turbūt išvis netektų maitinančios moters viešoj vietoj pamatyti.
Arba kai sakoma: "įsivaizduojat, visų akivaizdoj išsitraukė krūtį ir pradėjo maitinti". Lyg tas momentas labai ilgai užtruktų

Maždaug, išsitraukė ir 5 minutes visiems rodė, ir tik paskui pradėjo maitinti