Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(Raganėlė @ 2008 06 30, 18:48)
tai reiskiasi neisveiko dar vaikas, ir jam tik dar blogiau gali buti, koki bronchita ar plauciu uzdegima pasigaus tokiu atveju
cia as apie savo praktika rasiau

Taigi va, neisim šią savaitę nei į lopšelį, nei į darbus visi trys doh.gif Ir visa tai vasarą unsure.gif Mažoji sveikiausia iš visų mūsų, bet lai dar namie pabūna.
Dėl prakaitavimo - mažė į tėtį, linkusi "šlapti" - automobilyje ypač. Na, bet dabar tai visai - paguldai miegoti ir šlapia, kaip iš vandens ištraukta doh.gif
Ne į temą, bet teks keisti gydytoją, peržengė jau mano tolerancijos ribą. Ištraukiau iš kėdutės šiandien šlapią, dar viduj visą iššluosčiau, bet bliuzelė (plonytė plonytė) liko drėgna. Doktorka pasileidusi ventiliatorių, aš tiesiog pradėjau vilkti bliuzoniuką. Tai gavau velnių, ko čia tą vaiką taip tūloju. Nu atsiprašau, dabar tai tikrai bijau plaučių uždegimo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukinukė: 30 birželio 2008 - 19:04
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 30, 20:00)
Ne į temą, bet teks keisti gydytoją, peržengė jau mano tolerancijos ribą. Ištraukiau iš kėdutės šiandien šlapią, dar viduj visą iššluosčiau, bet bliuzelė (plonytė plonytė) liko drėgna. Doktorka pasileidusi ventiliatorių, aš tiesiog pradėjau vilkti bliuzoniuką. Tai gavau velnių, ko čia tą vaiką taip tūloju. Nu atsiprašau, dabar tai tikrai bijau plaučių uždegimo  verysad.gif

g.gif tai juk daktorkai apie tai zinoti irgi butina... doh.gif jau galetu priziureti vaikucius
Atsakyti
Sveiki.
Mes "Eziuke"grupe. Gal kas lanke ten.Man biske aukle ne prie serdeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 07 04, 18:48)
Sveiki.
Mes "Eziuke"grupe. Gal kas lanke ten.Man biske aukle ne prie serdeliu  blush2.gif

ar cia jau tikroji, nes vasara aukletojos labai migruoja per grupes, pas mumi dabar kazkokia jauna seimininkute, sakyciau kaip praktikante
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2008 07 04, 21:01)
ar cia jau tikroji, nes vasara aukletojos labai migruoja per grupes, pas mumi dabar kazkokia jauna seimininkute, sakyciau kaip praktikante

Va tas tai tiesa. Vasara atostogų metas. Ir šeimininkių praktikančių tikrai nemažai būną. O auklėtojos kiek žinau tai vienos kitas vaduoja, tai būna ir iš kitų grupių ateina.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2008 07 04, 22:01)

Tikosiu kad cia tik laikina blush2.gif nu cia tik mano pirmas poziuris.Macijau kaip per pervarta kisu sumustine i burnite mano sunui.O sendien vien pastabos man kad: vaikas netvarkingai valgo,labei jaudrus,neklauso jos,ne nori valgit ,ne moka uzsegt basuciu blink.gif doh.gif Nu mes tik 4 d kaip naujam darzele,manou kad jam reike dar adaptotis. O pries kitam darzele neko panasous net negerdejau,ir aukles tikgiri jo.
Atsakyti
Mes lyg ir išsveikom. Nuo antradienio vėl keliausim pas "Drugelius", tik dabar turiu baimę, kad vėl neilgam doh.gif Kažin, ar tiesa, kad jeigu jau iš pat pradžių prisikabina ligos, tai ilgam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 07 04, 21:34)
Mes lyg ir išsveikom. Nuo antradienio vėl keliausim pas "Drugelius", tik dabar turiu baimę, kad vėl neilgam  doh.gif Kažin, ar tiesa, kad jeigu jau iš pat pradžių prisikabina ligos, tai ilgam  unsure.gif

Maniskis po pirmos savaites darzely irgi susirgo, is grupes su temperatura namo veziausi, issiveiko, nuejom, vel pradejo sloguot, bet rimciau susirges taip ir nebuvo... dabar uzeina laikas, pakoseja, pasloguoja, bet taip susirges ir nebuvo, taip kad nemanau, kad butinai Simute dabar visa laika sirgs smile.gif o su slogutem ar pakosejantys jie ten beveik visi, jei ne vienas tai kitas... beje ir darzelis ten tokios paskirties, kad biski turintys problemu su kvepavimo takais vaikai lankytu.... ax.gif
O dabar dar viena naujoke turim.... smile.gif tai verke vakar atsisedus prie manes ir klausinejo kada ateis jos mamyte... dovydas su smilte kviecia ja eit zaist, o ji tik sedi ir verkia.. pro soske beveik nesuprasi ka sako... taip gaila mergyte pasidare, bet kartu taip smagu, kad maniskiui tai jau praejo... ax.gif blush2.gif
dabar tik laukiu kada atves i grupe bent viena berniuka... nes dabar grupej buna 7-8 mergaites ir maniskis tik vienas berniukas....
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2008 07 05, 11:01)
Maniskis po pirmos savaites darzely irgi susirgo, is grupes su temperatura namo veziausi, issiveiko, nuejom, vel pradejo sloguot, bet rimciau susirges taip ir nebuvo... dabar uzeina laikas, pakoseja, pasloguoja, bet taip susirges ir nebuvo, taip kad nemanau, kad butinai Simute dabar visa laika sirgs  smile.gif

dabar tik laukiu kada atves i grupe bent viena berniuka... nes dabar grupej buna 7-8 mergaites ir maniskis tik vienas berniukas....

Ir aš tikiuosi, kad gal taip smarkiai greit neiškrisim.
Nu bet ir bobinčius grupėje pasidarė doh.gif smile.gif
Maniškė rytais, kai rengiu, sako - "Važiuojam į darželį". Vadinasi, ne taip jau baisus jis jai.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 07 04, 22:32)
O sendien vien pastabos man kad: vaikas netvarkingai valgo,labei jaudrus,neklauso jos,ne nori valgit ,ne moka uzsegt basuciu  blink.gif  doh.gif

pagal replikas tikrai turetu buti is vyresniu grupes, nes kas su maziais dirba manau zino, kad is ju "pasidaryk pats" tikrai dar nesulauksi

o be to dar grupese pilna vaiku is kitu darzu, vasara visur gerai apart darzo, sumaistis tiek vaikam tiek aukletojom

mes irgi susirgom, ir kas galejo pagalvot vasaros laiku su gerkle atgulsim doh.gif , ir sedim savaitgali namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 07 05, 14:01)
Ir aš tikiuosi, kad gal taip smarkiai greit neiškrisim.
Nu bet ir bobinčius grupėje pasidarė  doh.gif  smile.gif
Maniškė rytais, kai rengiu, sako - "Važiuojam į darželį". Vadinasi, ne taip jau baisus jis jai.

Mano maziukas irgi noriai eina i darzeli... jau antradieni gal pagaliau iras tavo mergyte pamatysiu.. nes dar taip ir nemaciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 07 04, 22:32)
. O pries kitam darzele neko panasous net negerdejau,ir aukles tikgiri jo.

Turiu tokį pastebėjimą ax.gif . Ne visos auklėtojos kurios giria jūsų vaikus reiškia, kad juos ir labai mato. Yra tokių kur visą dieną neaišku ką veikia o prieš tėvus tik maivosi ir tik giria ir giria visiems išeilės koki jie geri doh.gif
Kai nuėjome po tokių pagyrų į kitą grupę pasirodo vaikas nieko nemoka nes jokios veiklos visus metus galima sakyt ir nebuvo.
Nu žodžiu nežinau kaip čia jums paaiškinti, bet aš jau geriau už tai, kad man į akis geriau tiesą sakytu o ne lia lia, lia lia koks jūsų vaikas šaunus o už nugaros vėl savo darytų doh.gif
Atsakyti