Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(Raganėlė @ 2008 06 19, 10:41)
nepykit tikrai nerasysiu, nes cia gal reiketu patiems stebeti
be to cia nera pateikimas , kad kazkuri prasta ar gera, tik zmogaus saves pateikimas gali buti apgaulingas, ta kuri grieztesne ir nekalba meilikaujanciu balsu, nebutinai yra nejautri vaikui ir atvirksciai

o del balso pakelimo, manau reikia skirti priezasti, ar del to kad lopselinis i kelnes prisikakojo ant jo spiegti, ar del to kaip kartais  vaikai lupa vienas kita, ar uzdaro kieme i sandeliuka savo grupioka, o aukletoja tuo metu deginasi ar viena su kita kalbasi, kol uzdarytasis klykia, tam jos ir yra pedagoges. tik dar prasau nevertinti situ momentu, kad tai yra pastoviai, tai vienetiniai atvejai, apie kuriuos stengiuosi visada kiek imanoma diplomatiskiau uzsiminti aukletojom

as tikrai ne uz griezta zodi ar pabarima savo vaiko atzvilgiu, tik manau, kad reikia ivertinti priezastis

o ir sitie mano pasisakymai, tikrai neapdergti darzelio, bet paprasciausiai pasiulymas vertinti viska zemiskiau, kad visko buna

Nemoku cetot blush2.gif
Ir as UZ gresta zodi,no mes bandem lankit darzeli (pries baznicia,kitos puses keliu) tai buvo seaubingai doh.gif ka pati maciau usteko.Velijau neradom laisvu vietu aplink Panemunes ir Z.Sanciu;tai mazas lanko darzeli prie Girstupiu(ten negirdentem vaikam)no grupes ira meisri ir ira ir sveiku vaiku thumbup.gif grupe tik5-8 vaikai.Aukles visos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kada palikdavou verkanti,tai man (net iki darbo nedovaziavos)skambinu i mob.i pranesdavo:kad maziukas jau neverke,viskas puikei ir kad as RAMEI dirbtu.O mazas pats ryte kelise ir prasosi pas leli. Jai mano nepregis sitam darzele,vel vesiu ten.No mes gyvenam Panemune,darzeles prie Girstupiu,o mano darbas Velijampoli labei daug km reike varinet doh.gif
Atsakyti
Mačiau ją vakar wink.gif
Atsakyti
Nu va, neišėjo jau mano mažė į lopšiuką - kosulys, gerklė raudona verysad.gif Gal per šventas dienas išsigydysim. Žinos, kaip basai per balas lakstyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 20, 12:11)
Nu va, neišėjo jau mano mažė į lopšiuką - kosulys, gerklė raudona  verysad.gif Gal per šventas dienas išsigydysim. Žinos, kaip basai per balas lakstyti  doh.gif

va tas ir baisiausia pradedant leisti vaiką į darželį, kad ligos gali būti dažnas palydovas sad.gif . reikia stiprinti imunitetą wink.gif
Atsakyti
axa tik kaip ji stiprinti. Mes ir lauke kiekviena deina bunam, net mergos per nestiprų lietų eidavo, šalčiai iki -10 vistiek eina. Kaip mes sakom šuo į lauką nosies nekiša, o auklė vaikus vis tiek tysdavo laukan. Ir skiepyti kuo tik įmanoma, geriami tie imuninei sistemai ir girdyti, nulis naudos, bet va nuo virusų vis tiek nepasilepsi. Dabar savaitę atvaikščiojom, tai viskas lyg ir gera, nesergam smile.gif Dziaugiuosi smile.gif Siaip ir grupeje nemaciau serganciu vaiku.
Atsakyti
reikia imuniteta igauti ivairioms bakterijoms, o kad ji igauti reikia visom jom ir persirgti
vien tik slogos yra 7 (jei gerai pamenu gydytoja sake) skirtingu rusiu bacilos
ne veltui sakoma pirmi metai adaptacijai skirti
Atsakyti
Sveiki.
Ar sitam darzele viska sprendzia med.sesute ? Uzrase ir lepe ateit buten med.seso.No man stabzei su sveikatos pazema.Doug ks atostogauja,ir paskutines daktaras mum herurgas tik liepa 21,o be vesu neduoda bendros pazimos doh.gif o man labei reike nuo 1 jau pervast maziuka.Musu darzele daro jau remonta tai smarve doh.gif ir vaiku tik kelis liko. Ka darit ?
Atsakyti
Kazko as su jusu tom pazymom nesurantu, nuein ir seimos daktaras viska israso ir ta rekomendacija, pas jokius xirurgus atskirai eiti nereik.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 06 23, 11:24)
Kazko as su jusu tom pazymom nesurantu, nuein ir seimos daktaras viska israso ir ta rekomendacija, pas jokius xirurgus atskirai eiti nereik.

bigsmile.gif Sveiki.

Ir as nesuprantu g.gif Kaip eijom i kita darza neko nereikeju,o i si doug daktaru reike praeit ir tik tada pazema duos.Eisiu prasisiu pas gydetoja kad israsitu,kur vaika det,problema.Sendien man darbo diena,o darzei nedirba,tai eimijau atostogu viena diena doh.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...321839&st=0 doh.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 06 22, 17:38)
Sveiki.
Ar sitam darzele viska sprendzia med.sesute ? Uzrase ir lepe ateit buten med.seso.No man stabzei su sveikatos pazema.Doug ks atostogauja,ir paskutines daktaras mum herurgas tik liepa 21,o be vesu neduoda bendros pazimos  doh.gif o man labei reike nuo 1 jau pervast maziuka.Musu darzele daro jau remonta tai smarve  doh.gif ir vaiku tik kelis liko. Ka darit ?

Gal jūs kažką ne taip supratote g.gif
Nueikite pas šeimos gydytoja, ji išrašys standartinę pažymą į darželį ir rekomendaciją parašys (turėjo sesutė duoti formos numerius). Su tuo vėl keliaukite pas sesutę.

O mes tai sergam verysad.gif . Dabar jau ir aš, virusą pasigavom. Tik mažė tai baisiai kosti, bet ne iš giliai, o jai pačioje gerklytėje kažkokių gleivių prisirenka, ji ryja ryja ir pradeda kosėti. Neišmanau, ką su tokiu kosuliu daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 23, 14:55)
Gal jūs kažką ne taip supratote  g.gif
Nueikite pas šeimos gydytoja, ji išrašys standartinę pažymą į darželį ir rekomendaciją parašys (turėjo sesutė duoti formos numerius). Su tuo vėl keliaukite pas sesutę.

O mes tai sergam  verysad.gif . Dabar jau ir aš, virusą pasigavom. Tik mažė tai baisiai kosti, bet ne iš giliai, o jai pačioje gerklytėje kažkokių gleivių prisirenka, ji ryja ryja ir pradeda kosėti. Neišmanau, ką su tokiu kosuliu daryti  unsure.gif

Tai kad mano lanko kol kas kita darzeli. O dabar liepe visus gyd.pereit doh.gif
Atsakyti