Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(sherla @ 2008 06 15, 01:49)
mes telefonu uzsiraseme i si darzeli nuo kito rugsejo  g.gif  kazi ar ten viska telefonu uzraso visus  unsure.gif ar kitais metais nepasakys kad musu nera sarasuose... kaip jus is anksto uzsirasete i eile, ar kokiu popiereliu nedave ar kokio pareiskimo/ prasymo nerasete kad i eile stojate?  g.gif

mes dar neasam užsirašę tik 1dienį eisiu užrašyt tai net nž kopkia eilė ir visa kita, o mano berniukas jau 2 metus turi nu žodžiu susivėlinau doh.gif blush2.gif gerai kad auklė yra
Atsakyti
Sveiki.

Nu mes jau nuo 2 liepos eisim i darza biggrin.gif gavom visu pazimu.

Jai isgirset labei trusminga berna ir sustra -- cia mano Ernestas blush2.gif doh.gif

Nezinau,ka su jo darit,isei labei garse issereiske savo imocijos,ir gerus ir blogus doh.gif
Atsakyti
O mes baisuokliškai įsisirgom - mažoji su antibiotikais, tai visai gyva, tik labai prakaituoja. Pirmadienį vešiu pas gydytoją, tai jei leis į lopšelį eiti, ką reikės daryti su lauku. Lakstyti tai ji nori, bet kad iš karto nors gręžk doh.gif verysad.gif Ar yra galimybė pasilikti grupėje, kai kiti lauke?
O mes su vyru tai vos gyvi, baisus kosulys, aš praradau balsą visiškai - galiu tik pašinbždėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 29, 14:20)
O mes baisuokliškai įsisirgom - mažoji su antibiotikais, tai visai gyva, tik labai prakaituoja. Pirmadienį vešiu pas gydytoją, tai jei leis į lopšelį eiti, ką reikės daryti su lauku. Lakstyti tai ji nori, bet kad iš karto nors gręžk  doh.gif  verysad.gif Ar yra galimybė pasilikti grupėje, kai kiti lauke?

Kiek žianau tai tokia galimbė tikrai yra įmanoma, bet...........
O apie kitus sveikus lopšialiuko vaikus ar pagalvojote g.gif juk jie labai lengvai gali užsikrėsti jūsų ligomis.
Aš neabejoju, kad gal ir jūs iš daržialio parsinešėte lygų maišelį g.gif

Bet man visada būdavo pikta, kai priešais mano sveiką vaiką kriokia ''lygų maišelis'' ir tu nieko pakeisti negali tik kitą dieną pati imi biuletenį ir sėdi su savo mažučiuku namie.

Na daržialis, lopšialis matyt tam ir skirtas kaip raganėlė sakė imunitetui gauti ar kaip ten g.gif
Žodžiu kol nepersergi visom įmanomom ligom tol ir vargsti verysad.gif keles dienas palankai o dvi savaites gydaisi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(LiaLiaka @ 2008 06 29, 20:36)
O apie kitus sveikus lopšialiuko vaikus ar pagalvojote g.gif juk jie labai lengvai gali užsikrėsti jūsų ligomis.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 29, 14:20)
Lakstyti tai ji nori, bet kad iš karto nors gręžk  doh.gif  verysad.gif

nesupratau
ar ji pastoviai prakaituoja ar po ligos, jei po ligos tai dar neissveikus
o jei pastoviai, tai niekada i kiema nevesti??? apranga paderinti reikia

o del lengvai pakostincio ar pasloguojancio vaiko, tai pvz mano vaikui ner geresnes vietos kaip darze pilnai issveikti
pradzioj vaika laikydavau namie po pora savaiciu kol pilnai praeis visi negerumai, tik pradedavo vel lankyt ir vis tiek pasigauna sloga budavo, o dabar isleidziu i darza ir viskas praeina savaime
na aisku ne su temperatura ar karkalais besispjaudanti

cia saugok nesaugojas, turi prasiringti ir psio, manau kuo anksciau tuo geriau
Atsakyti
QUOTE(LiaLiaka @ 2008 06 29, 19:36)
Kiek žianau tai tokia galimbė tikrai yra įmanoma, bet...........
Aš neabejoju, kad gal ir jūs iš daržialio parsinešėte lygų maišelį g.gif

Bet man visada būdavo pikta, kai priešais mano sveiką vaiką kriokia ''lygų maišelis'' ir tu nieko pakeisti negali tik kitą dieną pati imi biuletenį ir sėdi su savo mažučiuku namie.

Na daržialis, lopšialis matyt tam ir skirtas kaip raganėlė sakė imunitetui gauti ar kaip ten g.gif
Žodžiu kol nepersergi visom įmanomom ligom tol ir vargsti verysad.gif keles dienas palankai o dvi savaites gydaisi ir t.t.

Na, nesuprantu, ko čia taip užsipuolėte mane g.gif Aš gi rašiau, jei gydytojos nuomone, bus ją galima leisti, o ne bet kokia kaina leisti. O liekamieji reiškiniai - viens kitas sukosčiojimas, prakaitavimas gali išlikti labai ilgai, tai ką siūlote - po 3 mėnesius neiti į darbą doh.gif
Jau pirmą dieną grupėje buvo berniukas su bėgančia nosimi. O ir iškritome mes visa šeima ir taip baisiai, kad priešui nepalinkėčiau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2008 06 30, 09:38)
nesupratau
ar ji pastoviai prakaituoja ar po ligos, jei po ligos tai dar neissveikus
o jei pastoviai, tai niekada i kiema nevesti??? apranga paderinti reikia

Tik dabar, po ligos. Kad ir aš pati tik pasijudinu, jau ir šlapia. O ji tai nevaikšto, o bėga, tai dvigubai šlapia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2008 06 30, 09:38)

na aisku ne su temperatura ar karkalais besispjaudanti

cia saugok nesaugojas, turi prasiringti ir psio, manau kuo anksciau tuo geriau

Nebeturi ji tempos, nei sloguoja, tik kokius 3-4 kartus per diena sukosti unsure.gif
Atsakyti
[quote=laukinukė,2008 06 30, 10:44]
Na, nesuprantu, ko čia taip užsipuolėte mane g.gif
[/quote]
tai kad rasete doh.gif
quote=laukinukė,2008 06 30, 10:44]
O mes baisuokliškai įsisirgom - mažoji su antibiotikais, tai visai gyva, tik labai prakaituoja[/quote]

[quote=laukinukė,2008 06 30, 10:44]
Nebeturi ji tempos, nei sloguoja, tik kokius 3-4 kartus per diena sukosti unsure.gif
[/quote]

tai kaip cia istikro g.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kas slogytes ir pakosčiojimus vaikas turi išsigydyti toje terpėje kur juos pasigavo smile.gif Aišku jei problema rimtai, tai būtinas namų rėžimas. Gi vaistų į darželius negalima nešti, tiksliau ne negalima, bet vaistukus vaikui daželyje gali girdyti medsesuo r pati mama smile.gif

O mes labai patenkinti daržiuku ir auklėtojom. Jau taip gražiai buvo supintos mano mergytės po miegų smile.gif Net mama taip nepina smile.gif Matos, kad rūpinamasi vaikučiais. Nes maniškės šnekorkos, tai pripasakoja ką veikia, kas ką daro smile.gif Kas į kelnes pridaro ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=sherla,2008 06 30, 10:11]
tai kad rasete doh.gif
quote=laukinukė,2008 06 30, 10:44]
O mes baisuokliškai įsisirgom - mažoji su antibiotikais, tai visai gyva, tik labai prakaituoja[/quote]
tai kaip cia istikro g.gif
[/quote]
Tai taip ir suprasti, kad mažoji jau baigia kursą antibiotikų ir yra visa gyva thumbup.gif , tik labai prakaituoja unsure.gif . Jokių vaistų darželyje jai duoti nereikėtų.
O va mes su vyru tai visai negyvi šiuo klausimu mirksiukas.gif Ir tik nuo šiandien antibiotikais kapstysimės. Tai jei gausiu biuletenį, ir mažės nevesiu į lopšelį doh.gif Bet žiūriu, čia taps problema - užsikrės darželyje, bet jau paskui nedrįsk atvesti su kosuliuko vaiko, nes mamos liks nepatenkintos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukinukė: 30 birželio 2008 - 11:58
QUOTE(lile @ 2008 06 30, 12:13)
Aš tai manau, kas slogytes ir pakosčiojimus vaikas turi išsigydyti toje terpėje kur juos pasigavo smile.gif Aišku jei problema rimtai, tai būtinas namų rėžimas. Gi vaistų į darželius negalima nešti, tiksliau ne negalima, bet vaistukus vaikui daželyje gali girdyti medsesuo r pati mama smile.gif

O mes labai patenkinti daržiuku ir auklėtojom. Jau taip gražiai buvo supintos mano mergytės po miegų smile.gif Net mama taip nepina smile.gif Matos, kad rūpinamasi vaikučiais. Nes maniškės šnekorkos, tai pripasakoja ką veikia, kas ką daro smile.gif Kas į kelnes pridaro ir t.t.  lotuliukas.gif

Kaip grupe pavadinimas ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 30, 10:44)
Papildyta:

Tik dabar, po ligos. Kad ir aš pati tik pasijudinu, jau ir šlapia. O ji tai nevaikšto, o bėga, tai dvigubai šlapia  doh.gif

Nebeturi ji tempos, nei sloguoja, tik kokius 3-4 kartus per diena sukosti  unsure.gif

tai reiskiasi neisveiko dar vaikas, ir jam tik dar blogiau gali buti, koki bronchita ar plauciu uzdegima pasigaus tokiu atveju

cia as apie savo praktika rasiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 30 birželio 2008 - 18:49