Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(Sunshine_girl @ 2008 08 26, 13:52)
Sveikos,

man klausimas iskilo grynai is smalsumo- kam aukletojoms reikalinga vaiko gimimo liudijimo kopija? Gal kuri nors is jusu zinote?  g.gif  biggrin.gif

Tai kad daugumoje įstaigų reikalingos asmens dokumentų kopijos. Bet ar grupės auklėtojos dar prašė g.gif Mūsų tai liko pas sesutę, o grupėje nieks neprašė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 08 26, 15:29)
Tai kad daugumoje įstaigų reikalingos asmens dokumentų kopijos. Bet ar grupės auklėtojos dar prašė  g.gif Mūsų tai liko pas sesutę, o grupėje nieks neprašė  schmoll.gif

Tai va, as galvojau, kad ten jas segasi sesele kur nors, o pasirodo kopijos reikalingos aukletojoms, uztat man ir pasidare idomu ir paklausti kazkaip pamirsau
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 08 26, 16:07)
tai ar jus prieme ar likote "ant ledo" ?  unsure.gif

Nuvažiavau pirmadienį į darželį, seselė jau grįžusi iš atostogų, peržiūrėjo pati savo sąrašus - tikrai nėra. Buvo ir pati direktorė kabinete, tai ji ir klausia "kada užsirašėt?", sakau, kad prieš metus ir kad birželį jau pažadėjo priimti. Tai seselė pasiėmė mūsų pažymas ir liepė atvesti vaiką pirmadienį, tada ir prašymą parašysiu. Aš jos klausiu, tai ar mes priimti ar ne, o ji sako: "jeigu pažadėjau, tai ir įtalpinsim". Kažkaip nesijaučiu ramiai, gal čia tik prie direktorės taip pasakė? Kiek žinau, tai kituose darželiuose prašymas rašomas iš anksto - lauksim pirmadienio.
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2008 08 26, 15:29)
Aš jos klausiu, tai ar mes priimti ar ne, o ji sako: "jeigu pažadėjau, tai ir įtalpinsim". Kažkaip nesijaučiu ramiai, gal čia tik prie direktorės taip pasakė? Kiek žinau, tai kituose darželiuose prašymas rašomas iš anksto - lauksim pirmadienio.

Vadinasi, viskas ok, jūs priimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunshine_girl @ 2008 08 26, 15:47)
Tai va, as galvojau, kad ten jas segasi sesele kur nors, o pasirodo kopijos reikalingos aukletojoms, uztat man ir pasidare idomu ir paklausti kazkaip pamirsau

Gal paprasčiausiai kai jus priiminėjo į darželį tų gimimo liūdijimų nepaėmė, na gal pamiršo paprašyt, juk maža ką g.gif O dabar seselė apsižiūrėjo, kad nėra tai ir paprašė auklėtojų, kad jos paimtų, juk seselė nedabos kada jūs ateinat bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(neringa17 @ 2008 08 26, 16:29)
Aš jos klausiu, tai ar mes priimti ar ne, o ji sako: "jeigu pažadėjau, tai ir įtalpinsim". Kažkaip nesijaučiu ramiai, gal čia tik prie direktorės taip pasakė? Kiek žinau, tai kituose darželiuose prašymas rašomas iš anksto - lauksim pirmadienio.

Jei seselė taip pasakė tai aš beveik garantuota, kad priims ax.gif
faina ta seselė rolleyes.gif
Atsakyti
Na ir aš tikiuosi, kad priims. Tik nelabai suprantu, ar pirmadienį aš galėsiu jį palikti bent valandžiukei susipažinimui, ar tik popierius sutvarkysim ir viskas. Kaip jūs pratinot vaikus prie darželio? Mano mama auklėtoja, tai sakė tik nepasilik su vaiku grupėje, nes jis ir kitą kartą vilsis, kad pasiliksi. Su didžiąja buvo lengviau, nes mama dirbo tam pačiam darželyje tik kitoje grupėje, tai man ramu buvo palikti.
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2008 08 29, 13:47)
Na ir aš tikiuosi, kad priims. Tik nelabai suprantu, ar pirmadienį aš galėsiu jį palikti bent valandžiukei susipažinimui, ar tik popierius sutvarkysim ir viskas. Kaip jūs pratinot vaikus prie darželio?

Aš palikau iš karto ir atėjau kai tik pamiegojo.
O Sima turbūt tik ketvirtadienį vėl išeis į lopšiuką - nepaleidža kosulys verysad.gif Bijau net pagalvoti, jei taip bus non stop - kelios dienos darželyje, dvi savaitės ligos ir dar antibiotikai doh.gif Jau gydytoja klausė - ar nenorim auklės susirasti. Nu, nenorim ir negalim sau leisti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukinukė: 29 rugpjūčio 2008 - 19:17
o gal jus ta skie pa pneumo ar koks ten pabandykit, mums jis tikrai buvo i nauda. Tikiuosi, kad dar vis bus smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir mes einam į lopšelį. Priėmė mus į "Boružėlių" grupę, bet trūksta spintelių, tai laikinai užėmėm kažkieno kito. Sunkios mums pirmos dienos. Vakar tai dar gražiai išsiskyrėm, o šiandien tai atplėšiau nuo savęs ir atidaviau auklėtojai. Paskui eidama link mašinos pati verkiau. Kai atėjau atsiimti, tai irgi radau verkiantį, bet auklėtoja nuramino, kad šiaip beveik neverkė. Darželyje buvo šventė, tai vaikai buvo labai užsiėmę. Tikiuosi, kad rytoj bus lengviau ir Arminui, ir man.
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2008 09 02, 15:58)
Pagaliau ir mes einam į lopšelį. Priėmė mus į "Boružėlių" grupę,

Tikiuosi, kad rytoj bus lengviau ir Arminui, ir man.

Na ir kaip jums BORUŽIUKAI?
Mano vyresnysis vaikiuks lankė tą grupę, bet tai buvo senai, kiek žianau iš ten dirbusių tik viena auklėtoja ten likusi, Almutė thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

O, kad su kiekviena diena bus lengviau tai manau tikrai. Na ligos ligelės tai visus puola, bet visa kita tai tikrai turėtų eiti tik į gerą pusę. To jums ir linkėčiau 4u.gif
Atsakyti
Mano Sima tai atvirkštukė - ketvirtadienį iš darželio nuo tvoros išnešiau bliaunančią, kad nori į darželį doh.gif Viskas mums būtų gerai, jei ne ligos verysad.gif
Ai, tik auklėtojos sako, kad valgo labai lėtai. Bet tai čia jau niekuo negaliu padėti - pasvajoja ji, bet valgo. Ir po pertraukos nešnekėjo visai, o namie tai neužsičiaupia, galėtų išsišnekėti darželyje, tai mums ramesnė galva būtų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LiaLiaka @ 2008 09 05, 22:38)
Na ir kaip jums BORUŽIUKAI?
Mano vyresnysis vaikiuks lankė tą grupę, bet tai buvo senai, kiek žianau iš ten dirbusių tik viena auklėtoja ten likusi, Almutė thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Pastebėjau, kad ne tuos veidelius kelis įpaišiau blush2.gif
Norėjau pasakyti, kad auklėtoja Almutė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti