Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(LiaLiaka @ 2008 09 05, 23:38)
Na ir kaip jums BORUŽIUKAI?
Mano vyresnysis vaikiuks lankė tą grupę, bet tai buvo senai, kiek žianau iš ten dirbusių tik viena auklėtoja ten likusi, Almutė thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

O, kad su kiekviena diena bus lengviau tai manau tikrai. Na ligos ligelės tai visus puola, bet visa kita tai tikrai turėtų eiti tik į gerą pusę. To jums ir linkėčiau 4u.gif

Man tai labai patiko ir grupė, ir auklėtojos thumbup.gif
Viena auklėtoja Almutė, kita Jūratė. Man tai jos abi labai fainos atrodo. Tik nesuprantu, ar ten viena, ar dvi šeimininkutės?

O Arminukas penktadienį jau visai neverkė - gražiuoju pasiliko. Įdomu, kaip jausis pirmadienį po dviejų išeiginių, o dar žadu ir pietų miegui palikti. Tikiuosiu, kad viskas bus gerai. Ačiū už gerus linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2008 09 07, 18:30)
Tik nesuprantu, ar ten viena, ar dvi šeimininkutės?

Šeimininkės ko gero dvi, nes viena ryte dirba kita po pietų. Kiek žinau lyg ta tvarka nepasikeitusi.
Atsakyti
noreciau jusu paklausti ax.gif ,ar sitas darzelis ir yra uz tos baltos baznycios?ar cia panemunej darzelis,tik kitoj vietoj?ir kokia kaina dabar men?aciukas,anksciau jis vadinosi sanatorinis
Atsakyti
QUOTE(Kauniete1 @ 2008 09 09, 11:36)
noreciau jusu paklausti ax.gif ,ar sitas darzelis ir yra uz tos baltos baznycios?ar cia panemunej darzelis,tik kitoj vietoj?ir kokia kaina dabar men?aciukas,anksciau jis vadinosi sanatorinis

Taip, šitas darželis yra už baltos bažnyčios - jis ir dabar sanatorinis, bet priima ir sveikus vaikučius, jeigu yra vietų. Lopšelio grupėje dienos kaina 7,50 Lt.
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2008 09 09, 11:05)
Taip, šitas darželis yra už baltos bažnyčios - jis ir dabar sanatorinis, bet priima ir sveikus vaikučius, jeigu yra vietų. Lopšelio grupėje dienos kaina 7,50 Lt.

aciukas uz info.as pati lankiau daug metu tagal,o dabar noreciau ir savo dukryte tel vesti.o kol kas mes sveiki smile.gif ,tfu tfu tfu,ziuresim kaip cia bus,mums dar tik 8 men. smile.gif
Atsakyti
domiuosi ir as siuo daryeliu, kaip jis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2008 09 09, 11:05)

o iki kelių metų skaitosi lopšelio grupė?
Atsakyti
Sveiki.

Nezinau kaip ir parasit g.gif gal as per daug rekli esu.Labai nepatinka preziura vaiku,o butent: vaikas (maciau ne tik mano,no ir kiti) visada su isverksei aprengtais rubais,kojnes,kelnes doh.gif (uztrauktuka ant subines)o vakar maike virs marskenuku doh.gif batai neuzresti,(reikalauja kad butu su lebduskem) snarglijoti, mano bernui tik pasakit reike kad nuvalik nasite,tai pats nusivalo. Nezinau,labai jau man norese pas vedeja nueit. As aukle jau kelis kartus davij au pastabu. O dar sanatorines,o vaikai per lietu i lauka vedami ir net striukite ne uzsegtos. Nu man prekepo doh.gif Mano dabar serga.No kada eisim i darza patarkit ka darit ? kaip viska paaiskint aukle? Ar as per daug noriu ?
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 09 09, 19:06)
Sveiki.

Nezinau kaip ir parasit  g.gif gal as per daug rekli esu.Labai nepatinka preziura vaiku,o butent: vaikas (maciau ne tik mano,no ir kiti) visada su isverksei aprengtais rubais,kojnes,kelnes  doh.gif (uztrauktuka ant subines)o vakar maike virs marskenuku  doh.gif batai neuzresti,(reikalauja kad butu su lebduskem) snarglijoti, mano bernui tik pasakit reike kad nuvalik nasite,tai pats nusivalo. Nezinau,labai jau man norese pas vedeja nueit. As aukle jau kelis kartus davij au pastabu.  Ar as per daug noriu ?

Man atrodo, normalu norėti, kad vaikas būtų tvarkingai aprengtas ir nuvalyta nosimi, bet kaip padaryti, kad taip ir būtų tai neįsivaizduoju g.gif Jau kad kelnes atvirkščiau užmautų, tai doh.gif O gal čia vadinasi, kad moko pačius apsirengti, bet jei žmogus nepataikė, tai turėtų perrengti unsure.gif
Aišku, galima sukelti triukšmą, bet kad su vaiku paskui nepradėtų blogai elgtis po to. Gal kitos mamos turės patarimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 09 09, 20:06)
Sveiki.
Ar as per daug noriu ?

normalus norai, tik pradzioj bandykit su aukletojom kalbet. jei moko vaika savarankiskai rengtis (pas mus vyresnej grupej dar ne visi patys vaikai savarankiskai apsirengia) tai lai moko teisingai is kart.
o del nosies as su vaiku kalbejau, kad prieitu ir prasytu aukletojos, kad nosi nuvalytu ir dar pusteltu kaip reikiant prie jos.
tikrai prasykit, tegul darbuojas musu vaiku labui, tuoj bus susirinkimai, tai su mamom ir isreiskit visus savo norus
Atsakyti
Tai vat vat, aš irgi nežinau kaip man pasielgti: vaikas lopšelyje ir namuose seniausiai nebesiusioja nei per pietų miegą, nei per naktį. Vos tik perėjom į darželio grupę - prasidėjo siusiojimas. Auklėtojos sako, kad atnešt pampersų (!!!), nes prieš miegą nespėja visų vaikų ant puoduko pasodint. Ką jūs manot, ką tokiu atveju reikia auklėtojai pasakyti?... Lopšelyje lygiai taip pat buvo daug vaikų, ir visi kuo puikiausiai padarydavo prieš pietų miegą visus reiklaiukus ant puodukų. Kažin, čia laukti susirinkimo, ar dabar kažkaip pasikalbėti? blink.gif Namie naktim irgi atsitinka nelaimių, bet dabar prikeliu naktį, pasodinu ant puoduko ir viskas, lova sausa ryte.
Atsakyti
QUOTE(Gimika @ 2008 09 10, 08:37)
Tai vat vat, aš irgi nežinau kaip man pasielgti: vaikas lopšelyje ir namuose seniausiai nebesiusioja nei per pietų miegą, nei per naktį. Vos tik perėjom į darželio grupę - prasidėjo siusiojimas. Auklėtojos sako, kad atnešt pampersų (!!!), nes prieš miegą nespėja visų vaikų ant puoduko pasodint. Ką jūs manot, ką tokiu atveju reikia auklėtojai pasakyti?...

Nesąmonė nešti pampius, kai vaikas jau nedaro į kelnes schmoll.gif Jeigu nespėja pasodinti, tai čia jau auklėtojų bėdos, ne vaikų
Atsakyti