Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(Lolija @ 2008 09 09, 15:47)
o iki kelių metų skaitosi lopšelio grupė?

Lopšelio grupė iki trejų metų.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 09 10, 11:02)
Nesąmonė nešti pampius, kai vaikas jau nedaro į kelnes  schmoll.gif Jeigu nespėja pasodinti, tai čia jau auklėtojų bėdos, ne vaikų

Ir as taip manou,kad vaikas pats atsiseda ant puoduku,jam reike tik premint.Nu pirmadieni eisim,bandisiu dar su auklem kalbet.
Ir nuo keliu pas jus pirmadini ateina aukles? Musu atejo 8-45,ir as stiprei velavau i darba doh.gif
Atsakyti
Nu, vakar per pietų miegą nepridarė, bet užtai šiaip sau pridarė. Nu nesuprantu. Žodžiu, viena auklėtoja guodžia kad viskas ok, kita sako pamperių reikia (nuvežėm vienkartinių palučių). Vakar nuvažiavau pasiimti, norėjau paprotinti auklėtoją, o ta sako: mes pastoviai klausinėjam, ar nenori ant puoduko: ir prieš einant į lauką, ir grįžus, ir prieš valgį, ir po valgio, ir t.t. Ir nebeturėjau ką pasakyti daugiau.. Nu tikrai, jei pastoviai siūlo ant puoduko, tai gal čia mano vaiko problema, kad padaro į kelnes ir nenueina ant puodo kai siūlo? g.gif Tikiuosi, su laiku viskas išsispręs.
Atsakyti
kokioj cia grupej praso pampiu
tegul nesiulo vaikui, o nuveda ir pasodina ant puodo, nes retas vaikas kuriam pasiulo eina ant puodo, kai turi idomesni uzsiemima
tikrai reikia kalbet su aukletojom ir pastoviai
Atsakyti
Na pradzioj net ir dideliems pasitaiko avariju. Matyt viskas nauja, stresas ir uzsimirsta. Maniskem ir buve nelaimingu atsitikimu smile.gif
Atsakyti
Nenorėčiau viešai skelbti - gal vistik čia mano vaikas kaltas.....
Atsakyti
QUOTE(Gimika @ 2008 09 11, 16:30)
Nenorėčiau viešai skelbti - gal vistik čia mano vaikas kaltas.....

Negreus saves. Viskas bus gerai. No su aulem reike vistek kalbet.
Atsakyti
Sveiki. Kada dalina lapeliu uz darzele ? Ir kiek mokate uz menesi ?
Atsakyti
mano mergaite lanke pusyneli. SUPER darzelis, superines aukletojos!!! thumbup.gif o apie direktore irgi blogai nugirdot! labai galiu pagirti lopselio aukletojas ir paruosiamuju grupiu aukletojas. o patekti ten tikrai sunkoka. nezinau kaip mums nuskilo ten ilisti su pirma, o antra jau irgi ruosiuosi ten leist. tai jau kadangi sese lanke, tai yra siokia tokia lengvata. tikiuosi pavyks!
Papildyta:
lapeliai po 13 dienos paprastai jau buna, o pilna kaina paskutiniais men buvo apie 150. o gal net ir daugiau siek tiek
Atsakyti
Kažkaip nurimo Pušynėlio mamos. Bet šaltis grupėje nerealus - šiandien ryte 16 laipsnių. Jaučiu, neišlipsiu iš biuletenių doh.gif
Atsakyti
o rimtai taip salta grupeje.

Kazkaip man rodos jei tokia temperatura, tai jau neatitinka reikalaujamu normu.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 09 22, 11:48)
o rimtai taip salta grupeje.

Kazkaip man rodos jei tokia temperatura, tai jau neatitinka reikalaujamu normu.

Paklausiau auklėtojos, tai ji pažiūrėjo termometrą. bet kam įdomios normos - taupo vaikų sąskaita verysad.gif
Atsakyti