QUOTE(Raganėlė @ 2008 10 28, 18:03)
mamytes tikriausiai susirinkime nebuvot (beje, ten ir direktore galima gyvai pamatyt)
pasakyta buvo jokiu vaistu (tai jei dar kazkurioj grupei imdavo, tai manau greitai tokios iniciatyvos bus isgyvendintos), ir jokiu po viena vaika palika grupej, kai visi i lauka eina.
tik pastebjau, kad jei dauguma vaiku snargliuotu ar kosinejanciu, tai ir visa grupe neina i kiema.
kazkaip man keistai, susirinkimo metu, nuskambejo pasipiktinimas, musu diskusijom siame forume, juk niekas cia nieko blogo nepasako, kazkoks itartinas jautrumas.
nekoki man ispudi paliko susirinkimas
pasakyta buvo jokiu vaistu (tai jei dar kazkurioj grupei imdavo, tai manau greitai tokios iniciatyvos bus isgyvendintos), ir jokiu po viena vaika palika grupej, kai visi i lauka eina.
tik pastebjau, kad jei dauguma vaiku snargliuotu ar kosinejanciu, tai ir visa grupe neina i kiema.
kazkaip man keistai, susirinkimo metu, nuskambejo pasipiktinimas, musu diskusijom siame forume, juk niekas cia nieko blogo nepasako, kazkoks itartinas jautrumas.
nekoki man ispudi paliko susirinkimas
Susirinkime iš tikrųjų nebuvau, bet direktorę esu mačiusi - labai faina ir veikli moteriškė atrodo. O dėl forumo tai tikrai nėra ko piktintis, tikrai nieko blogo mes čia nešnekam

Ką dar šnekėjo per susirinkimą? Jau gailiuosi, kad nebuvau