Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(Raganėlė @ 2008 10 28, 18:03)
mamytes tikriausiai susirinkime nebuvot (beje, ten ir direktore galima gyvai pamatyt)
pasakyta buvo jokiu vaistu (tai jei dar kazkurioj grupei imdavo, tai manau greitai tokios iniciatyvos bus isgyvendintos), ir jokiu po viena vaika palika grupej, kai visi i lauka eina.
tik pastebjau, kad jei dauguma vaiku snargliuotu ar kosinejanciu, tai ir visa grupe neina i kiema.
kazkaip man keistai, susirinkimo metu, nuskambejo pasipiktinimas, musu diskusijom siame forume, juk niekas cia nieko blogo nepasako, kazkoks itartinas jautrumas.
nekoki man ispudi paliko susirinkimas

Susirinkime iš tikrųjų nebuvau, bet direktorę esu mačiusi - labai faina ir veikli moteriškė atrodo. O dėl forumo tai tikrai nėra ko piktintis, tikrai nieko blogo mes čia nešnekam ax.gif

Ką dar šnekėjo per susirinkimą? Jau gailiuosi, kad nebuvau blush2.gif
Atsakyti
Sveiki.
Suserinkime nebuvou,17val man tik darbas pasibaige,ir darbas Vilijampole.Ir iseit neiseina.

O del vaistu:auklem jai ka ir paleka, tai tik lasiuku i nosite ir siuripeli nuo kosuliu,nemanau kad cia pavoinga.Man greit 40met.ir jau dukrele uzuoginta tai numanau ka darau.Ipac sitas darzeles butent sanatorines.
Kitas reikalas kada atveda vaika su temperatura ir infekcija,cia jau kita kalba.
O kad AUKLES cia paskeito tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=lile,2008 10 28, 09:32]
Jus ant manes nepykit, kad as taip. Piktai nsinori sneketis. Siaip tai musu nepirmas darzelis. Ir tikrai sakau, kad sitas su musu lankytu yra kaip diena ir naktis. Kitam darziuke vaikus atvesdavo net su 40 temperatura, nes tevai neturi su kuo ju palikti namuos, vaistu buvo kalnai, o kai kurios vesdavo ilgiausiai uzsisirgusius vaikus, o vaistai jiems budavo medus su citrina, nors ten jau senai reikdavo rimtu vaistu.

net nesitiki, kad taip būna g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
as kazkada irgi iduodavau lengvu vaistu, bet veliau kaip pagalvojau, kad grupej tuo paciu metu yra daugiau vaiku kuriems reikia sugirdyt vaistus, tai manau nesamone aukletojom ziuret kuriam kokius, kiek kartu, koki kieki suduoti. ir dar esu vaika uzklausus, tai sake kad daznai aukletojos net ir nesuduodavo jam jokiu vaistu. taigi ta praktika esu metus.
o del susirinkimo tai, dabar galvoju kad geriau nedalyvauti, nes pyktis tik ima isgirdus kam isleisti tevu ivairiais budais darzeliui skirti pinigai (cia nekalbu apie oficialu mokejimo kvita), nors is kitos puses, reikia pamastyt ar verta nors lita duot.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2008 10 29, 13:47)
o del susirinkimo tai, dabar galvoju kad geriau nedalyvauti, nes pyktis tik ima isgirdus kam isleisti tevu ivairiais budais darzeliui skirti pinigai (cia nekalbu apie oficialu mokejimo kvita), nors is kitos puses, reikia pamastyt ar verta nors lita duot.

įdomu būtų išgirst kam išleisti g.gif . gal galite bent kiek paminėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 10 29, 15:21)
įdomu būtų išgirst kam išleisti g.gif . gal galite bent kiek paminėt? ax.gif

issamia info galima gauti ir paciam darzelyje, neuzfiksavau ar adminstracijoj ar pas medike

o siaip pacios apsidairykit ir turetumet pamatyt, kas darze pasikeite

langai ir durys pakeisti seimo nares deka, is kazkokiu finansavimo projektu
Atsakyti
Sveiki.
Noriu jus paklaust: darzelis ira sanatoriniu tipu.Kas is to ? Nu koks pranasumas uz kitus ? Vis nepaklausiu aukles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 11 01, 20:15)
Sveiki.
Noriu jus paklaust: darzelis ira sanatoriniu tipu.Kas is to ? Nu koks pranasumas uz kitus ? Vis nepaklausiu aukles  mirksiukas.gif

Kaip supratau susirinkime - tai grynesnis oras, ilgesnis miegas ir 5 kartus maitinami vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 11 02, 18:39)
Kaip supratau susirinkime - tai grynesnis oras, ilgesnis miegas ir 5 kartus maitinami vaikai  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Grinas oras prievalumas. Kiek klausinejau darbe pas kitus irge darzele,maitina 5 kart.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 11 02, 17:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Grinas oras prievalumas. Kiek klausinejau darbe pas kitus irge darzele,maitina 5 kart.

Nesuprantu, kas čia juokingo g.gif Manau oras tikrai nesulyginamas su pvz. centro. Aišku, ne pajūris ir ne miškas, bet... Aš kol dar tik rinkausi lopšelį, buvau pamąsčiusi įtaisyti ją kur nors prie darbo centre, bet kai paskui pamąsčiau, kad vaikas iš miesto pakraščio važiuos į centro smogą, tai pasirinkau mano akimis geresnį variantą.
Dėl maisto, tai nežinau, kaip kitur. Kiek nugirsti teko, tai daug kur 4 k. maitina. O maistu maniškė patenkinta.
O jūsų kas nors netenkina, kad kyla klausimai, ar tiesiog šiaip klausiate g.gif
Atsakyti
Del oru ir det statusa sanatorines,tai jaukinga.Ir del maisto g.gif
Ne kol kas viskas gerai,as seip paklausiau mirksiukas.gif gal koke spec.manksta buna ar dar kas nors mirksiukas.gif
Atsakyti
YRa kinezterapiaute ir logopede, jei vaikiukui reikia.

Atsakyti