Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

labas mamos, gal galit man i az parasyti, kiek reikia duoti direktorei, kad patekti i si darzeli? klausiu tu, kurios mokejo... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gavau saskaita praeita savaite tai 178lt Idomu kiek jus mokat dabar,tos kuri be nuolaidu
Atsakyti
Panasiai ir mokam smile.gif Dar bureliai turetu dasideti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Man labai idomu pasidarė ar pas jus į grupes veda mamos sloguojačius ir kostinčius vaikučius.... ir palieka auklėtojai vaistukus, kuriuos juos girdo sirguliuojantiesm vaikučiams?
ar jums atrodo tai priimtina?
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2008 10 27, 16:35)
Sveikos mamytes,

Man labai idomu pasidarė ar pas jus į grupes veda mamos sloguojačius ir kostinčius vaikučius.... ir palieka auklėtojai vaistukus, kuriuos juos girdo sirguliuojantiesm vaikučiams?
ar jums atrodo tai priimtina?

Veda ir sloguojančius, ir kosinčius, ir vaistukus palieka... Aišku, visiems būtų geriau, kad sirguliuojančių vaikų į darželį nevestų, bet gal ne visi turi galimybę dažnai imti biletenius? Be to, čia turbūt ir nuo darželio politikos priklauso - vienuose ima vaistukus, o kituose griežtai neima. Paskui tų sergančių vaikučių auklėtojos ir į lauką negali išsivesti, tai kaip išvėdinti grupę? Taip ir dalinasi vaikai bacilomis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2008 10 27, 21:02)
Veda ir sloguojančius, ir kosinčius, ir vaistukus palieka... Aišku, visiems būtų geriau, kad sirguliuojančių vaikų į darželį nevestų, bet gal ne visi turi galimybę dažnai imti biletenius? Be to, čia turbūt ir nuo darželio politikos priklauso - vienuose ima vaistukus, o kituose griežtai neima. Paskui tų sergančių vaikučių auklėtojos ir į lauką negali išsivesti, tai kaip išvėdinti grupę? Taip ir dalinasi vaikai bacilomis verysad.gif

g.gif Nu as vedu. Pas mano berna adenoidai tai maziukas vis paslagoja ir pakoste.(operacija buva padarita pries metus). No kiek sake terapevte tai neuzkreciama.Kada buna prastai tai aisku eimu biletenius (uz vaikus moka 100 proc.) Aisku labai nemalonu kada kite vaikai uzkrecia doh.gif no jau taip ira.
Papildyta:
QUOTE(baggyra @ 2008 10 13, 22:11)
labas mamos, gal galit man i az parasyti, kiek reikia duoti direktorei, kad patekti i si darzeli? klausiu tu, kurios mokejo... drinks_cheers.gif

bigsmile.gif as nekartu dar ne esu macijos direktores blush2.gif
Viska tvarkijau su med.sesele.Neko nedavijau ir ne zadejau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa17 @ 2008 10 27, 20:02)

mane va šitas dalykas šitame darželyje ir nervuoja labiausiai......kad priima sergančius vaikus su vaistukais....
tikru tikriausia nesąmone, nes kituose darželiuose tai griežtai to nėra ir aš pritariu 100 proc.
kodėl vieni tėvai verčiasi per galvą ir vaikų neveda (samdo aukles ar ima biuletenius) sergančių į grupes, o kiti neima dėl to į galvą ir apie kitus vaikus net nepagalvoja...
Atsakyti
Na pas mus grupeje nemaciau teveliu su vaistukais ateinanciu ir vaikai neserga beveik. Ir pati su vaistais nevedu. O jei pasloguoja, ar pakoscioje, taigi nelaikysi menesius vaiko del to namuose. Mes va dvi savaites prasirgom ir uzsilikes vienai merginai pakosciojimas, t.y. atsikelus is miego sukrekscia kokius 5 kartus ir baiogias, tai negi as dabar turiu imti del to biuleteni, man jo niekas neduotu. Jau dvi savaites ant biuletenio sedejau, kazkaip ir sodroje sake ilgiau ant biuletenio buna del rimtu ligu o ne del virsutiniu kvepavimo taku uzdegimo.

Jus ant manes nepykit, kad as taip. Piktai nsinori sneketis. Siaip tai musu nepirmas darzelis. Ir tikrai sakau, kad sitas su musu lankytu yra kaip diena ir naktis. Kitam darziuke vaikus atvesdavo net su 40 temperatura, nes tevai neturi su kuo ju palikti namuos, vaistu buvo kalnai, o kai kurios vesdavo ilgiausiai uzsisirgusius vaikus, o vaistai jiems budavo medus su citrina, nors ten jau senai reikdavo rimtu vaistu.

O cia is visos grupes sirge nuo vasaros tik vienas berniukas ir mes .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 28 spalio 2008 - 08:35
Čia ir yra esmė, kad ne visi tėvai jaučia ribą, kada vaiką galima vesti į darželį, o kada ne. Rytinis kostelėjimas nėra liga, bet jei jau reikia rimtų vaistų, tai gal geriau būtų gydytis namuose? O jeigu auklėtojos sumaišytų vaikų vaistus?

Nesinori ir man čia piktai šnekėti, gal kartais tėvai tikrai neturi, kur palikti vaikučių. Juolab, kad čia sanatorinis darželis - vaikams dažnai sergantiems kvėpavimo takų ligomis.
Atsakyti
Šiaip žiūrint teisiškai, aš vietoj auklėtojų vaistų nepriimčiau. Auklėtojos neturi teisės duoti vaistus vaikams. Jei vaikučiui kas nors atsitiktų dėl suduotų vaistų jos būtų dėl to atsakingos ir neduok die užkliūtų ant tokių tėvelių kurie nori bylinėtis.

Ai, bet ka tom aukletojom daryti, jei ateina mamyte ir labai praso. Cia daugiau tevu pareigingumo ir atsakomybes nebuvimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 28 spalio 2008 - 12:02
mamytes tikriausiai susirinkime nebuvot (beje, ten ir direktore galima gyvai pamatyt)
pasakyta buvo jokiu vaistu (tai jei dar kazkurioj grupei imdavo, tai manau greitai tokios iniciatyvos bus isgyvendintos), ir jokiu po viena vaika palika grupej, kai visi i lauka eina.
tik pastebjau, kad jei dauguma vaiku snargliuotu ar kosinejanciu, tai ir visa grupe neina i kiema.
kazkaip man keistai, susirinkimo metu, nuskambejo pasipiktinimas, musu diskusijom siame forume, juk niekas cia nieko blogo nepasako, kazkoks itartinas jautrumas.
nekoki man ispudi paliko susirinkimas
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 10 27, 22:38)
(uz vaikus moka 100 proc.)

Gerai, kai skaičiuoja iš ketvirčio, kuomet tvarkingai buvo eita į darbą. O kai ateis eilė skaičiuoti iš šitų "biuleteninių" mėnesių, tai pasimatys tie 100 proc., nes Sodros išmokos jau nėra skaičiuojamos į pajamas verysad.gif

QUOTE(lile @ 2008 10 28, 09:32)
Na pas mus grupeje nemaciau teveliu su vaistukais ateinanciu ir vaikai neserga beveik. Ir pati su vaistais nevedu. O jei pasloguoja, ar pakoscioje, taigi nelaikysi menesius vaiko del to namuose.
Jus ant manes nepykit, kad as taip. Piktai nsinori sneketis. Siaip tai musu nepirmas darzelis. Ir tikrai sakau, kad sitas su musu lankytu yra kaip diena ir naktis. Kitam darziuke vaikus atvesdavo net su 40 temperatura, nes tevai neturi su kuo ju palikti namuos, vaistu buvo kalnai, o kai kurios vesdavo ilgiausiai uzsisirgusius vaikus, o vaistai jiems budavo medus su citrina, nors ten jau senai reikdavo rimtu vaistu.

Maniškė dabar irgi eina su sloga, o iki šiol lankė darželį kas antrą savaitę, nes paeidavo savaitėlę ir penktadienį jau su temperatūra doh.gif Jokiu būdu nevesčiau mažės su tempa į lopšelį ir neįsivaizduoju, kaip galima net su 40 iš viso tempti vaiką iš namų. Čia tai jau tikrai visos ribos peržengiamos schmoll.gif
Atsakyti