zinai sildymo sezona skelbia visiems, cia gi valdiska istaiga, jie tikriausiai negali bet kada isijungti sildymo, be to tam tikriausiai ir pinigai neskiriami.
QUOTE(lile @ 2008 09 22, 12:18)
zinai sildymo sezona skelbia visiems, cia gi valdiska istaiga, jie tikriausiai negali bet kada isijungti sildymo, be to tam tikriausiai ir pinigai neskiriami.
Tai aš ne darželiui ir taikiau, o mūsų valdžios protuoliams. Manau, darželius, mokyklas ir ligonines turėtų pradėti šildyti anksčiau, o nelaukdami, kol lauko temperatūra pasieks kažkiek ten laipsnių. Padaryti jie tą gali, bet kam tai įdomu

Man rodos kad siaip svietimo istaigom ir prasideda anksciau sildymas nei visiems kitiems, tik kad vistiek per velai.
Va galvojau ateisiu ir rasiu parasyta, kad jau sildomas darziukas, mes po savaites atostogu sugristam, tai aktualu.
As tai kazkokia nenormali, nezinau kaip aprengti meginas, bijau ir per siltai ir per saltai. Kai namie visa spinta rubu ir kada nori pasiimi bet ka, tai kitaip, o cia...
As tai kazkokia nenormali, nezinau kaip aprengti meginas, bijau ir per siltai ir per saltai. Kai namie visa spinta rubu ir kada nori pasiimi bet ka, tai kitaip, o cia...
tai per zinias jau praejusia savaite skelbe, kad darziukuose turi pradet sildyti, nes praejusi pirmadieni grupej 15 laipsniu buvo.
as tai ivairiausiu rubu prinesu, del ramybes
as tai ivairiausiu rubu prinesu, del ramybes
As ir prinesiau rubu, man aplamai tie orai vezi varo, tai silciau, tai vesiau, nezinau ir kaip rengti. O maniske viena labai silumos megeja, tai nezinau kaip jai bus
Pas mus šiandien grupėj buvo tik trys vaikai - visi serga. O grupėje vis dar šalta. Sakė, Vilniaus darželius jau šildo, o Kauno vaikai gali sirgti
Bet girdėjau žinių, kad nuo spalio 1d. šildys ir Kauno darželius. Tai rytoj mes pabūsim namuose, o jau trečiadienį, tikiuosi, eisim į šiltą darželį

Mes vakar darziukyje buvom, vaiku grupeje normaliai. Bet visgi siandien neleidom i darziuka, nes dar nesildomas, o mes tik po ligeles. Tikimes rytoj iseiti i rudenelio svente
Tikiuosi jau nuo ryto sildys darziuka

na ir kaip- ar jau šilta darželyje?

QUOTE(Lolija @ 2008 10 01, 21:44)
oficialiai sildymas pajungtas, liepta atjungti visus aparatus sildymo, bet radiatoriai kaip buvo salti taip ir like

Pas mus grupeje radiatoriai silti.