QUOTE(Noa @ 2007 10 04, 12:22)
Ale kai pagalvoji, iš kur žinot, kaip jaustųsi?
Aš irgi natūraliai pagimdžiau du vaikus, bet net neįsivaizduoju, kaip jausčiausi, jei būtų darytas cezaris, ar tikra, ar netikra...

Juolab aplinkinių akyse, iš kur jie žino, gi ant kaktos neparašyta?
Mano dieds irgi sako, kad jei nesugeba pati pagimdyt, tai netikus boba - bet ką ten gali žinot, ką jis sakytų, jei mane būtų pjovę

Taigi maža kas. Bepigu peizevotis, kai viskas gerai, bet nuo žmogaus valios tas nelabai priklauso...
Tai kas čia per tokios diedo kalbos?

Man tai iš vis nesuprantama, kad diedai dar tokiu klausimu kažką peza

Patiems reiktų pagimdyti, tai turbūt sienom pradėtų lipti

Aš pati turėjau abu cezarius- pirmos niekaip nepagimdžiau per 17 val. -tai tipo netikus boba?

, o antros, kadangi buvo mažas tarpas, neleido pačiai gimdyti. Po pirmos gimimo depresija buvo juoda, žliumbiau daug ir ilgai prisigalvodama,kad esu netikus ir kt. nesąmones. O dabar kai girdžiu kitus taip kalbant, ima piktumas :angry:Juk svarbiausia lėliuko saugumas, kad į pasaulį jis ateitų ir nesvarbu kokiu būdu
Papildyta:
QUOTE(banginiukas @ 2007 10 05, 13:54)
paskaiciau pavadinima ir galvoju, nejau cia tai apie ka as galvoju "akurat" - tai vat noriu kreiptis i tas kurioms cezaris tai - negimdei,dare man cezari ir galiu pasakyti kad gimdziau dar labiau nei bet kuri kita pagimdo per 4val (prasau nepykti niekam asmeniskai neskirta),cezaris ne planiniis ir pritarsiu cia jau issakytai nuomonei, kad po cezario jautiesi daug sunkiau nei po gimdymo, nes savaite laiko vos paeini, kitas dvi vos kvepuoji, na ir galima pasakot ir pasakot
ir manau kvaila skirstyti i gimdziusias ir "negimdziusias" - juk apie tas kurios "isspjauna" vaika tada irgi galima sakyti "negimde"