QUOTE(Noa @ 2007 10 09, 11:27)
Jis cezarinėms taip nesako, ko čia dabar banguoji
Jis man taip sako, kai apie tai kalba išeina, o aš ne cezarinė, man dzin
Šeimoj mes galim šnekėt ką norim, ir jis gali sakyt ką nori, tiek apie cezarius, tiek apie kopūstus, tiek apie Kinijos pramonę... Nu čia mano diedas, mes jau su juo kaip nors susitarsim, tai gal pakentėk ir tu
O mano postas buvo iliustruojantis tai, kaip galima lengvai kategoriškai šnekėt apie tai, su kuo nesusidūrei. Regis, su tuo sutinki, tai gal ir nepulk tu to mano diedo, bo toks vaizdas, kad gatvėj sutikus keptuve į snukį užvažiuotum
Vargu ar diedas, kurio žmona ir vaikas vos nenumirė, kankinosi ten taip ir visaip ir juos išgelbėjo per cezarį - vargu ar jis taip sakytų

O mano postas buvo iliustruojantis tai, kaip galima lengvai kategoriškai šnekėt apie tai, su kuo nesusidūrei. Regis, su tuo sutinki, tai gal ir nepulk tu to mano diedo, bo toks vaizdas, kad gatvėj sutikus keptuve į snukį užvažiuotum

Vargu ar diedas, kurio žmona ir vaikas vos nenumirė, kankinosi ten taip ir visaip ir juos išgelbėjo per cezarį - vargu ar jis taip sakytų

"Banguoju" kada noriu ir kaip noriu, ir visai nesutinku, kad galima kategoriškai šnekėti apie tai, su kuo nesusidūrei