Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu negimdei"

Na neskaiciau cia visko, bet matos, kad stipriai banguojat smile.gif o pasisakysiu ir as smile.gif

Na nepagimdziau pati dare cezari, nors skatino 12 val, bet nepajutau jokio skausmelio, net kai kakleli atidarinejo rankomis. Ne visoms ir gimdancioms skauda.
Nors siaip kazkaip gal nelabai normalu, bet nesu nei karto man rodos pasakius, kad pagimdziau. Nezinau kur jus taip vartojat ta zodi, jei tiek reakcijos sulaukiat. As turiu grazias pritingas dukrytes, o kam detalizuot, negi jau kazkam svetima labai idomu kaip kas buvo. Savi visi ir taip supranta.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 10 10, 07:10)
Aš, tarkim, pagimdžiau taisyklingai, bet nešiojimai pas mane buvo baisiai sunkūs, gresiantys persileidimai abu kartus nuo pradžios iki galo, gėriau tuos vaistus užraukiančius ir gulėjau ant sopkės, o kai atsikeldavau, dar į darbą vilkdavausi - tai ar čia tobulas nėštumas, kai visi rekomenduoja kasdien po gamtą vaikščiot? O nėštumas būsimam vaikeliui irgi svarbus. Nu bet tai ką, kaip išėjo, taip išėjo. Pasakytų kokia boba - nenešiojai biggrin.gif  - nu tikrai beveik nenešiojau, nešioji, kai eini, o kai guli ant sopkės, tai neneši, laikai pasidėjus laugh.gif Sakytų - netikus - nu tai ką, kad mano organizmas toks netikęs, taisyklingiems nešiojimams nepritaikytas? Užtai susisukau, ir su netikusiu organizmu nepersileidau, turiu du vaikus, ir man gerai smile.gif
Ogi lietuviško apsukrumo ir esmė susisukt rolleyes.gif Tuo visa tauta didžiuojasi rolleyes.gif Nu nepratilpo kūdikis per vienur, liko išpeštas per kitur, argi tai ne gudrus išėjimas iš padėties? rolleyes.gif

thumbup.gif labai taikliai parasyta... clap.gif Man ir gresiantis buvo ir tik dabar suvokiau, kad vaika pagimdziau (naturaliai, be nuskausminamu), bet neisnesiojau, nes gulimas rezimas buvo vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 10 10, 08:10)
Ai, aš nejautri ir neįžeidi, nei kaip moteris, nei kaip žmogus irnesakyk.gif Tai čia jūs, įžeidžios, putokit hihihi.gif

nu neputoju as, keistas tik tavo vyro poziuris ir viskas, ar jis nezino/nesupranta, todel ir mato taip siaurai. belieka jam palinket gero prostatito ir paskui padiskutuot vyras jis ar ne, jei nepramy_a g.gif
Atsakyti
Man toks bobučių pasakymas, kad jei pačiai nepavyko pagimdyt ir teko daryt Cezarį, atrodo visiškas absurdas ir nusipezėjimas. Kažin kaip šnekėtų, jei joms pačioms taip būtų nutikę ar bent jų dukroms. Jaučiuosi pilnavertė mama, nors ir darė Cezarį ir galėčiau visa gerkle rėkti, kad gimdžiau. Teko išgyventi ir visus sąrėmius, nes buvo likę, kaip daktarai sakė tik pusė valandos, tačiau susiklostė taip, kad teko atlikti operaciją. Kai man tai sakė, aš jau nebereagavau ir kai pakartojo kelintą kartą, kad operuos, tepasakiau, kad darytų viską, kad tik vaikas būtų sveikas.
Tarkim, kad ir būtų planinė operacija dėl kažkokių priežasčių, taigi tas pergyvenimas, kaip viskas pavyks, ar viskas bus gerai irgi daug nervų ir pergyvenimų kainuoja.
Juk visų svarbiausia vaiko sveikata ir mamos, o kokiu būdu jis atkeliavo į šį pasaulį- tai jau ne esmė.
Linkiu nesutikti tokių neišmanėlių bobučių ar diedų savo kelyje!
Atsakyti
QUOTE(agnytec @ 2007 10 10, 12:25)
belieka jam palinket gero prostatito ir paskui padiskutuot vyras jis ar ne, jei nepramy_a  g.gif

Oi ačiū tau, saulele, jums to paties trigubai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 10 spalio 2007 - 11:45
QUOTE(Noa @ 2007 10 10, 12:44)
Oi ačiū tau, saulele, jums to paties trigubai wub.gif  wub.gif  wub.gif

taigi va, taigi va, kaip sauksi - taip atsilieps. analogiskai taip sakant rolleyes.gif
Atsakyti
Vaikų darželis, vienžo....
Atsakyti
Mane irgi siutina tokios kalbos. lotuliukas.gif Čia tas pats kai moteris neturinti vaikų,aiškina kaip reikia tuos vaikus auklėti.Gyvenimas taip susiklostė,kad man irgi teko išgyventi operacijas.Sunus ėjo užpakaliuku todėl operavo.Po 13m.teko gimdyti negyvą vaikelį.Gimdžiau visą parą ir tik vakumo pagalbą gimdymas baigėsi.Tada sau pasakiau,kad jei gyvenime teks dar gimdyti,tai tik pati.Deja po 2m.susilaukėm dukrytės.Iki paskutynės dienos norėjau pati,bet kai mano gydytoja atsisakė mano gimdyme dalyvauti,sutikau su operacija.Tai dabar iškentėjus tokį pragarą aš turiu jaustis antrarušia?Visą laiką pavydžiu toms mamytėms kurios pačios gali pagimdyt.Jus neisivaizduojat kokia savijauta po operacijos,ir nesuprantu tu ,kurios už pinigus save žaloja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytec @ 2007 10 10, 01:48)
lotuliukas.gif ne, mano taip nesako, nes issiauklejimas ir kultura neleidzia, o man neleidzia jam uzvaziuot. o taviskis lai tau sako ka nori, man ne motais - cia jau jusu asmeninis reikalas. tiesiog grubus ir lekstas jo pasakymas pvz izeistu mane kaip moteri (nesvarbu cezarine as ar ne cezarine), o ir vyru giminei garbes nedaro... schmoll.gif

drinks_cheers.gif Tą patį norėjau rašyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
oho kokios karstos diskusijos box.gif
Tema labai idomi ir aktuali, bet paskaicius susidaro ispudis, kad nuomoniu kova vyksta skirtingose svorio kategorijose: vienos pacios negimde, todel nezino, kas yra cezaris, o kitos - kaip tik turejo cezario pjuvio oreracija ir nezino kas yra TIKRAS gimdymas doh.gif

Man labai patiko cukrinukes mintys:
QUOTE(cukrinuke @ 2007 10 10, 16:42)
Mane irgi siutina tokios kalbos. lotuliukas.gif Čia tas pats kai moteris neturinti vaikų,aiškina kaip reikia tuos vaikus auklėti.Visą laiką pavydžiu toms mamytėms kurios pačios gali pagimdyt.
Jus neisivaizduojat kokia savijauta po operacijos,ir nesuprantu tu ,kurios už pinigus save žaloja. doh.gif

manau, reikia dziaugtis, kad siais laikais sekmingai daromi cezariai, ishgelbstintys ne vienos mamos ir vaikelio gyvybes 4u.gif Bet visihkai nepritariu toms, kurios patariasi su gydytojais, moka pinigelius ir net nebando pacios gimdyti doh.gif o po to aiskina, kad GIMDE...
Atsakyti
zinai, Agnele, cia tik tavo asmenine nuomone wink.gif)
Tos, kurios nori - turi pilna teise daryti kaip nori smile.gif) Ir niekieno cia reikalas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 10 11, 16:41)
zinai, Agnele, cia tik tavo asmenine nuomone wink.gif)
Tos, kurios nori - turi pilna teise daryti kaip nori smile.gif) Ir niekieno cia reikalas tongue.gif

Tai niekas jų nešaudo, čia visi savo nuomones reiškia. Asmenines smile.gif

Mano asmenine nuomone: cezaris iš reikalo - gėris, nes tai vaiko ir/ar mamos išgelbėjimas, o cezaris iš mandrumo - blogis, nes tai išpindėjusios bobos durnumo apraiška rolleyes.gif
Tiesa, aš nesiruošiu nieko šaudyti, dėl manęs, jei kas nori, gali nors ir koją nusipjaut. Teisę turi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 spalio 2007 - 19:26