Atsakau <<KARINGAI>>Niekas nenusisneka

Nenoredama antra karta patirti tokio siaubo ir patyciu kaip gimdydama pirma karta, kuriu neimanoma NIEKADA pamirsti, vel besilaukdama po sesiolikos metu pertraukos, ieskojau visokios informacijos apie iv. salis, nes buciau vaziavusi bet kur ir mokejusi bet kiek, kad tik vel nebutu tokiu komplikaciju man ir vaikeliui. Ir patikek buvau tikrai radusi Vokietijoje, kur butu dare cezari. Turejau surinkusi daug inf. ir apie kitas salis. Gaila neissaugojau. Jei dar kur rasiu butinai imesiu paskaityti. Gerai, kad neprireike. Gimdziau Lietuvoje-valstybiniuose gimd. namuose!! Nebuvo jokiu nestumo komplikaciju ir cezari dare todel, kad as taip norejau. Zinoma, is pradziu gydytoja sake ne ne ne negalima, bet as turiu drauge, kuri dirba sesle butent toj srityje. Ji zino visa tos srities "virtuve" ir pasake kaip elgtis ir kaip yra is tikruju. Tada as savo gydytojai tiesiai sviesiai pasakiau, kad eisiu kitos ieskoti, jei nesutiks. Ir viskas issisprende. Zinoma cezaris yra operacija, uz kurios sekminguma atsako butent gydytojai. Todel, manau, tie, kurie maziau profesionalus paprasciausiai galbut bijo atsakomybes ir kratosi cezario. Nezinau, gal dar kokiu priezasciu kas turi..As pati pasirinkau gydytoja, nes zinojau, kad yra tikrai labai labai gera. Viskas ivyko taip kaip buvom sutare ir buvo atlikta tikrai puikiai. Pooperacine prieziura taip pat nereali! Po 4 dienu iseme siulus ir grizom su lialium laimingi namo. Dabar jau beveik nesimato rando. Tikrai esu laiminga, kad buvau tokia atkakli.. Gydytojai mintyse kasdien linkiu sveikatos ir stiprybes, o ta suma kuria jai sumokejau man atrodo beveik simboline (ji pati pasake kiek).Buciau mokejusi ir kelis kartus daugiau.
Viskas, ka parasiau yra tiesa ir nera ko cia pykti. Jei tikrai kazkam labai reikes, rasykit i az. Galiu net gyd. numeri duoti. Kiek zinau is visos Lietuvos priima. Sekmes visoms