Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu :)

QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 10 11, 12:20)
Aš panašų esu mezgusi, tai  dariau taip:
Priekio ir nugaros  kaklo iškirptės akis surinkau ant virbalų-valo. ir vėliau, susiuvus tas dalis tokiau mezgiau kaklą "aplavaliai" nenutraukusi siūlo.

As visada taip kaklus megztiniams "primezgu", o ne kaip nors prisiuvu. Bet tik mezgu ne "apvaliai", o pradedu megzti nuo kaklo vidurio nugaroje ir taip pirmyn - atgal iki tos vietos ir tada ta tarpa kaklo "nugarineje" dalyje susiuvu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2007 10 11, 23:27)
nagi ten kur radot palaidinę yra ir schema, tereikia paspausti "kitas paveiksliukas"  g.gif  na bent jau man taip atrodo ax.gif

As paskui ir pati pagalvojau, kad neaiskiai parasiau ir atrodau visiska vista biggrin.gif Is tikro ten yra schemute, bet as neiziuriu visu zenklu, o padidinus isplaukia. Kadangi nesu patyrusi mezgeja, is tos mazytes ir nesuprantu visko. Maniau, gal kuri turite didesne, kad viskas aiskiai matytusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 10 11, 16:11)
Tai aš ir sakau:
Mezgi priekį ir nugarą, kai prasideda menama kaklo linija nukeli akis (kaklo iškirptei skirtas), kai pabaigi megzt priekį-nugarą, gali toliau nenutraukusi siūlo, pagal raštą tęst kakliuko mezgimą (nereikia prisiūti, nesimato siūlės, atrodo vientisas)  4u.gif

merginos, jei dar reikia, galiu savo mgztinio akis suskaičiuot, gal aiškiau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 10 11, 14:20)
aptikau megztuka faina ir labai patiko jo modelis, ypac kad toks lengvas, o atrodo visai fainiai  tongue.gif  thumbup.gif
gal kartais uzsimanytu kas toki nusimegzti  ax.gif
user posted image

user posted image
beje, gal kas esate mezge azurinius rastus? gal galit koki lengvesni rekomenduot, noriu sali numegzt, bet kad nebutu labai sudetingas tas rastas, nes man ziuriu jie sunkoki  blush2.gif  doh.gif

thumbup.gif jaučiu, kad imsiuosi pabaigusi šalį, turėtų pavykti nenugrybauti su tokiu modeliuku. Gal galit patarti, kokiu siūliuku megzti ir kiek tų siūliukų reikėtų ax.gif
Papildyta:
arba va toki 4u.gif tik neturiu scehmos, gal kas matėt 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciuke: 14 spalio 2007 - 08:37
help.gif gal kas schemute sio apnerimo turite ax.gif http://public.fotki..../magstukas.html buciau labaidekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 10 12, 13:33)
merginos, jei dar reikia, galiu savo mgztinio akis suskaičiuot, gal aiškiau bus g.gif

Butu labai liuks, jei paskaiciuotum 4u.gif
Atsakyti

Noreciau jusu-mezgejeles-patarimo kaip daryti sio megstuko kakla g.gif Niekaip neisstudijuoju kaip ten padaryta doh.gif
user posted image

atrodo sekiau sita tema, bet mezgat jus ji be schemos? esu mezgus su pynem, bet is akies... nu ne, as dar ne tiek gabi smile.gif gal turit mergaites schemute. Siuliukai jau guli, o kaip megzt nezinau unsure.gif
Atsakyti
megzta labai storu siūlu, 1 gera, 1 bloga, nuo rankovės krašto 21 akis nesimega tiesiai, o nulinksta link rankovės, 19 ir 20 akys, po to 18 ir 19 akys, yra sumezgamos. tarp 21 ir 22 yra įmegama, tarsi nuo 21 eilės iš jos šono eitų kitos 8 akys. Per vidury jokios akys nenuimtos, nugaroje taip pat.
na tikriausiai nieko nesupratot:geda2: pabandysiu nufotografuot smile.gif(jei ryt nepaguldys į ligoninę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 14 spalio 2007 - 17:44
Na aš tai tiesiog aplink kaklą surinkau akis ir mezgiau tuo pačiu raštu kaip ir priekį. Na tą didelę pynę ir tas šalia kasas o nugaroj paprastus stulpelius dariau. Gaila foto neturiu verysad.gif
Atsakyti
Be schemu "pavarem" sita megstukeli biggrin.gif Vakar uzbaigiau, isploviau, dabar laukiu, kol isdzius, kad galeciau susiut ir ta keistaji kakla primegst doh.gif Nieko sudetingo ten nera, o ir laaabai greit mezgas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2007 10 15, 12:33)
Be schemu "pavarem" sita megstukeli  biggrin.gif  Vakar uzbaigiau, isploviau, dabar laukiu, kol isdzius, kad galeciau susiut ir ta keistaji kakla primegst  doh.gif  Nieko sudetingo ten nera, o ir laaabai greit mezgas  thumbup.gif

laukiam fotkių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2007 10 15, 13:33)
Be schemu "pavarem" sita megstukeli  biggrin.gif  Vakar uzbaigiau, isploviau, dabar laukiu, kol isdzius, kad galeciau susiut ir ta keistaji kakla primegst  doh.gif  Nieko sudetingo ten nera, o ir laaabai greit mezgas  thumbup.gif

laukiam pasirodymo smile.gif
Atsakyti