Butinai pasirodysiu, kai tik pabaigsiu Beje, merginos, gal turit kokiu idomesniu kojiniu pavyzdelu? Sumasciau padaryt silta dovanele, tik noretusi, kad butu kazkas originalesnio, idomesnio...
Butinai pasirodysiu, kai tik pabaigsiu Beje, merginos, gal turit kokiu idomesniu kojiniu pavyzdelu? Sumasciau padaryt silta dovanele, tik noretusi, kad butu kazkas originalesnio, idomesnio...
Papildyta: Mezgėjėlės prašau padėkit Labai noriu megzti sijoną, bet ne bet kokį o gofruotą.Na suprantat ką turiu omeny.Noriu tokio klostuoto. Ar galit padėti kaip tai padaryti. Papasakosiu kaip aš visa tai įsivaizduoju, o jūs patarkit ar gerai galvoju. Taigi kiek įsivaizduoju reikia pradėti nuo viršaus (o gal nuo apačios?) Taigi aš galvoju pasiskaičiuot akis viršuje, kiek reikia pamegzti gal kiek gerom akim kaip juosmeniuką, o po to akių skaičių psadalinti palomis po lygiai geros ir blogos akys.Tada pradėjus megzti kas kažkelintą eilę pridėčiau vis po vieną akį iš abiejų palos pusių kad kiekviena pala vis papalatėtų. Merginos, padėkit, patarkit ar teisingai galvoju. Kažkaip vizija yra o realybėje truputį painiojuosi. Tiesa, o gal kuri turite pavyzdėlį kokį kaip tokie megzti klostuoti sijonai atrodo, gal rasiu kokią kitą panašią idėją. Ačiū labai už pagalbą,tikiuosi surasiu bendraminčių.
na siaip pagal ta tavaji rasta ne klostuotas gausis bus vizualiai kazkas panasaus realiausiai klostuota gali gauti, nusimezgusi su masina o kaip rankom toki megzti net nenumanau
na siaip pagal ta tavaji rasta ne klostuotas gausis bus vizualiai kazkas panasaus
realiausiai klostuota gali gauti, nusimezgusi su masina
o kaip rankom toki megzti net nenumanau
nu kaip isivaizduoju tai man butu sakau vizualiai panasus i klostuota, o ne visiskai klostuotas (o tiksliau tos klostes butu kitokios )
vaikysteje esu turejusi klostuotu sijonu, kurie buvo mezgami su masina, tai ten tos tikrosios klostes buvo, smulkios ir ju labai daug ir laikesi jos graziai, su rankom megzta tikrai bus ne taip, tokio varianto neisgausi )
nu kaip isivaizduoju tai man butu sakau vizualiai panasus i klostuota, o ne visiskai klostuotas (o tiksliau tos klostes butu kitokios )
vaikysteje esu turejusi klostuotu sijonu, kurie buvo mezgami su masina, tai ten tos tikrosios klostes buvo, smulkios ir ju labai daug ir laikesi jos graziai, su rankom megzta tikrai bus ne taip, tokio varianto neisgausi )
tai tu klosciu visokiu buna juk...as turejau klostuota rankom megzta sijona
nu nezinau kas tada yra tikros o kas netikros klostes
tai tikrom galima tik siutas pavadint tada