Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu :)

Butinai pasirodysiu, kai tik pabaigsiu rolleyes.gif Beje, merginos, gal turit kokiu idomesniu kojiniu pavyzdelu? cool.gif Sumasciau padaryt silta dovanele, tik noretusi, kad butu kazkas originalesnio, idomesnio... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2007 10 15, 16:04)
Butinai pasirodysiu, kai tik pabaigsiu  rolleyes.gif  Beje, merginos, gal turit kokiu idomesniu kojiniu pavyzdelu?  cool.gif  Sumasciau padaryt silta dovanele, tik noretusi, kad butu kazkas originalesnio, idomesnio...  biggrin.gif

nu tokiu oru tai kojinytes pati geriausia dovana thumbup.gif savo maziuka as net su kojinytem migdau, nes sloga uzpuole verysad.gif
Atsakyti
Kojinės 4u.gif linksmos hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
ooo, aš šitas kojines mezgiau prieš du metus, jau ir sunešiojau rolleyes.gif
Atsakyti
nuostabu
Atsakyti
Superines kojinytes!!! thumbup.gif O kaip ta "avytes kailiuka" daryt reiketu? g.gif Tiesiog kilputes palikt, taip? g.gif
Atsakyti
siaip tai zinau kad su vaseliu yra daroma, naudojantis piestuku, liniuote, su virbalais nesu bandziusi g.gif
Atsakyti
Niu bet kojinaičių grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
Mezgėjėlės prašau padėkit verysad.gif Labai noriu megzti sijoną, bet ne bet kokį o gofruotą.Na suprantat ką turiu omeny.Noriu tokio klostuoto. blush2.gif Ar galit padėti kaip tai padaryti. blush2.gif ax.gif Papasakosiu kaip aš visa tai įsivaizduoju, o jūs patarkit ar gerai galvoju. mirksiukas.gif Taigi kiek įsivaizduoju reikia pradėti nuo viršaus g.gif (o gal nuo apačios?) g.gif Taigi aš galvoju pasiskaičiuot akis viršuje, kiek reikia pamegzti gal kiek gerom akim kaip juosmeniuką, g.gif o po to akių skaičių psadalinti palomis po lygiai geros ir blogos akys.Tada pradėjus megzti kas kažkelintą eilę pridėčiau vis po vieną akį iš abiejų palos pusių kad kiekviena pala vis papalatėtų. g.gif Merginos, padėkit, patarkit ar teisingai galvoju. blush2.gif Kažkaip vizija yra o realybėje truputį painiojuosi. blush2.gif Tiesa, o gal kuri turite pavyzdėlį kokį kaip tokie megzti klostuoti sijonai atrodo, gal rasiu kokią kitą panašią idėją.
Ačiū labai už pagalbą,tikiuosi surasiu bendraminčių. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
na siaip pagal ta tavaji rasta ne klostuotas gausis g.gif bus vizualiai kazkas panasaus g.gif
realiausiai klostuota gali gauti, nusimezgusi su masina 4u.gif
o kaip rankom toki megzti net nenumanau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 10 16, 11:04)
na siaip pagal ta tavaji rasta ne klostuotas gausis  g.gif bus vizualiai kazkas panasaus  g.gif
realiausiai klostuota gali gauti, nusimezgusi su masina  4u.gif
o kaip rankom toki megzti net nenumanau  g.gif  g.gif

kodel neklostuotas??
klostuotas
tik as turbut platinciau kaip tik ne geruju akiu juostas o tas kur blogom akim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 spalio 2007 - 09:24
QUOTE(qqte @ 2007 10 16, 10:22)
kodel neklostuotas??
klostuotas
tik as turbut platinciau kaip tik ne geruju akiu juostas o tas kur blogom akim

nu kaip isivaizduoju tai man butu sakau vizualiai panasus i klostuota, o ne visiskai klostuotas g.gif (o tiksliau tos klostes butu kitokios g.gif )
vaikysteje esu turejusi klostuotu sijonu, kurie buvo mezgami su masina, tai ten tos tikrosios klostes buvo, smulkios ir ju labai daug g.gif ir laikesi jos graziai, su rankom megzta tikrai bus ne taip, tokio varianto neisgausi schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2007 10 16, 11:34)
nu kaip isivaizduoju tai man butu sakau vizualiai panasus i klostuota, o ne visiskai klostuotas  g.gif (o tiksliau tos klostes butu kitokios  g.gif )
vaikysteje esu turejusi klostuotu sijonu, kurie buvo mezgami su masina, tai ten tos tikrosios klostes buvo, smulkios ir ju labai daug  g.gif ir laikesi jos graziai, su rankom megzta tikrai bus ne taip, tokio varianto neisgausi  schmoll.gif )

tai tu klosciu visokiu buna juk...as turejau klostuota rankom megzta sijona
nu nezinau kas tada yra tikros o kas netikros klostes
tai tikrom galima tik siutas pavadint tada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 16 spalio 2007 - 09:37