Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu :)

QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 09 21, 19:33)
Bite Plius,

www.Midara.lt (Vilniuej, Savanorių prospekte) gali rasti tokių siūlų (kamuoliukas kainuoja apie 17 Lt, bet metražas mažiukas  verysad.gif ), o jei pirksi moherinius, tai pakaks 1 (jei metražas 550) ir kokių 4-5 storesnių (apie 150-200 metrų). Jei reiks aprašymo, tai jis 2-os temos pradžioje (pirmuose puslapiuose)

Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
O as toki pokvaili klausima turiu cool.gif Is kokiu siulu jus mezget tuos "garbanotus" salikelius? smile.gif As nunarpliojau is pusvilnes, tai jau laaabai susiplojes, kudas toks, neisvaizdus atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2007 09 25, 13:01)
O as toki pokvaili klausima turiu  cool.gif  Is kokiu siulu jus mezget tuos "garbanotus" salikelius?  smile.gif  As nunarpliojau is pusvilnes, tai jau laaabai susiplojes, kudas toks, neisvaizdus atrodo...  g.gif

ką tik pabaigiau nerti iš 50 mochieros 50 sintetikos,bet man jis kažkoks įdomus,gal per ilgą nunėriau nesuprantu,bet kažkoks kaip snarg.... doh.gif
tuoj pasikraus fotikas įmesiu foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 09 25, 12:33)
ką tik pabaigiau nerti iš 50 mochieros 50 sintetikos,bet man jis kažkoks įdomus,gal per ilgą nunėriau nesuprantu,bet kažkoks kaip snarg....  doh.gif
tuoj pasikraus fotikas įmesiu foto  ax.gif

Va va, ir man kaip snarg... gavos doh.gif Bet as ryskiai per trumpa padariau. Bet vistiek nesuprantu, kodel fotkese grazu, o kai nuneri, nei sis, nei tas gaunas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2007 09 25, 13:38)
Va va, ir man kaip snarg... gavos  doh.gif  Bet as ryskiai per trumpa padariau. Bet vistiek nesuprantu, kodel fotkese grazu, o kai nuneri, nei sis, nei tas gaunas  blink.gif

įmesk savo foto aš einu savo krauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 09 25, 12:41)
įmesk savo foto  aš einu savo krauti  mirksiukas.gif

Tai kad nimoku as ikelt unsure.gif Na, bet kaip nors pameginsiu biggrin.gif
Atsakyti
na štai maniškis g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu grazus, tik truksta kazko, kazkaip noretusi is storesniu siulu, tada ir didesnis atrodytu, tu garbaneliu gal daugiau matytusi g.gif ir netgi atrodo kad dar ilgesnio reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 09 25, 14:34)
na štai maniškis g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Labai labai gražus wub.gif O man tai ir storis ir ilgis atrodo pats tas. Gal jau anksčiau rašei, nepastebejau, tai paklausiu blush2.gif Iš kokių siūlų nerei ir kokio storio vašeliu?
Atsakyti
Norėčiau patarti dėl to šaliko ax.gif Jį reikia nerti 7 ar 8 nr vąšeliu ir iš storų siūlų, va tada gaunasi thumbup.gif Srnokai žadėjau savąjį įmesti blush2.gif , bet kad vis nepabaigiu, nors visai mažai liko blush2.gif Na, šią savaitę tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 09 25, 12:34)
na štai maniškis g.gif
user posted image
user posted image
user posted image

labai labai grazus salikas bigsmile.gif thumbup.gif gal ir d**** paklausiu,bet pagal koki rasteli jis nertas ax.gif ?
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ziuriu salikeliu manija uzejo i foruma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . As ir pati ji neriu,gal bus mamai dovanu ax.gif . Dar liko dvi paskutines eiles doh.gif . Neriu tokio ilgio kad tik priekyje susisiaustu,nes apvuniotas kelis kartus apie kakla man kazkaip nilabai schmoll.gif g.gif .
Neriu is mocheros, 3,5 nr storio vaseliu. Rezultatas kol kas tenkina, o kaip bus kai pabaigsiu,bus matyt biggrin.gif .
Liusinda, keliais puslapiais atgal yra schema to salikelio ax.gif
Atsakyti