Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu :)

QUOTE(jurgitasta @ 2007 09 25, 13:47)
Laba 4u.gif

Ziuriu salikeliu manija uzejo i foruma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . As ir pati ji neriu,gal bus mamai dovanu ax.gif .  Dar liko dvi paskutines eiles doh.gif . Neriu tokio ilgio kad tik priekyje susisiaustu,nes apvuniotas kelis kartus apie kakla man kazkaip nilabai  schmoll.gif  g.gif .
Neriu is mocheros, 3,5 nr storio vaseliu. Rezultatas kol kas tenkina, o kaip bus kai pabaigsiu,bus matyt biggrin.gif .
Liusinda, keliais puslapiais atgal yra schema to salikelio ax.gif

aciuks uz info blush2.gif

reiks ir man kada nusinarpliot sita salikeli ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusinda: 25 rugsėjo 2007 - 15:12
QUOTE(mindira @ 2007 09 25, 14:38)
Nu grazus, tik truksta kazko, kazkaip noretusi is storesniu siulu, tada ir didesnis atrodytu, tu garbaneliu gal daugiau matytusi  g.gif ir netgi atrodo kad dar ilgesnio reikia  g.gif

drinks_cheers.gif kad reikėtų storesnių siūlų,o ilgio tai tikrai užtenka aš čia jį apsivyniojus aplink kaklą ir dar perrišus.
Gal reikėtų ant kitokios bliuzelės ar golfo užsidėti tada ir atrodytų kitaip g.gif

QUOTE(Gitta @ 2007 09 25, 14:49)
Labai labai gražus  wub.gif O man tai ir storis ir ilgis atrodo pats tas. Gal jau anksčiau rašei, nepastebejau, tai paklausiu  blush2.gif  Iš kokių siūlų nerei ir kokio storio vašeliu?

aukščiau rašiau mirksiukas.gif o vašelis tai plonas 0,5gal tingiu nueit pažiūrėti blush2.gif
Reiks kitą pabandyti storesnį nunarplioti ax.gif
Atsakyti
jo, jis man labiau tinka uzsideti ant kokio megztukelio, o ne ant striukes bigsmile.gif toks labiau pasipuosti.

o is storesniu siulu, tai jau butu ir kaip salikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 09 25, 14:34)
na štai maniškis g.gif

o čia maniškis:

user posted image

iš arčiau

user posted image

na ir žinoma - ant manekenės bigsmile.gif (nėriau sau ir nešiosiu pati mirksiukas.gif )

user posted image

nėriau 3,5 vąšeliu iš 35% mocheros ir 65% poliakrilano siūliukų. Truputį šiurkštokas ax.gif gavosi. Gal minkštiklis pagelbės g.gif ...
Atsakyti

QUOTE(Anakondaaz @ 2007 09 26, 10:43)
o  čia maniškis:

thumbup.gif ir visai kitoks nei mano,nes mano vašelis plonas,tai taip tankiau atrodo smile.gif
jaučiu kiek čia mūsų benertų,vis kitoks rezultatas būtų biggrin.gif
Atsakyti
Na, o as pradejau nert is storu pukuotu siulu, tai rezultatas kur kas geresnis gaunas, negu is pusvilnes. Bet vistiek kazko truksta ir gana g.gif Gal tikrai storesniu vaseliu reketu ar ka?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2007 09 26, 12:14)
thumbup.gif  ir visai kitoks nei mano,nes mano vašelis plonas,tai taip tankiau atrodo smile.gif
jaučiu kiek čia mūsų benertų,vis kitoks rezultatas būtų  biggrin.gif

Visiskai su tavim sutinku drinks_cheers.gif .
Anakonda,o tavo modeliuko fainumas bigsmile.gif ,atrodo taip lyg ta salikeli jai butum nunerus thumbup.gif 4u.gif Sorry,as cia biski ne i tema tongue.gif
Atsakyti
Užkratas šalikėlio, dedu visus megztukus i šona, imuos šalikėlio smile.gif
Nors niekaip nesugalvoju, kur ji nešiosiu smile.gif
Atsakyti
Na štai pabaigiau kepurę, mezgiau sau, bet gavosi dukriukui biggrin.gif
user posted image user posted image

O čia šalikas man ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2007 09 26, 14:27)
Na štai pabaigiau kepurę, mezgiau sau, bet gavosi dukriukui biggrin.gif