Įkraunama...
Įkraunama...

Spatifilis

ANDZA,10 žiedų doh.gif doh.gif pas mane tik 2 verysad.gif Kaip prižiūrite,kad taip žydi.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 05 15, 14:59)
ANDZA,10 žiedų doh.gif  doh.gif  pas mane tik 2 verysad.gif  Kaip prižiūrite,kad taip žydi.

Rašiau, kad per metus apie 10, bet neiškarto 10, kaskart buna po 2-3. O priežiūra tai neįpatinga, laikau netoli pietvakarinio lango, nes ant palangės jau netelpa, yra pakankamai dideliame vazone ant grindu. Vasarą patrešu skystomis trašomis, o šiaip laistau vandeniu iš akvariumo, bet akvariuma turiu tik 3 metus, o anksčiau laistydavau nusistovėjusiu vandeniu ir taip pat žydėjo.
Čia matosi, spatifilis leidžia žiedelį
user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 05 15, 07:53)
O jūs auginat  vienam vazone tik vieną spatifilį,ar daugiau jų yra priaugę.Nes pas mane tai jų nemažai,bet draugė sako,kad jis pas mane retai žydi todėl,kad auga ne vienas.Ar per metus pas jus būna daug žiedų.

Auga visas krūmas, bujoja ir žydi gausiai. Nuo šviesos ir laistymo + tręšimo priklauso 4u.gif
Atsakyti
Pas mane didžiulis vazonas, spatifilis irgi didelis, daug vaikų, bet žydi ištisai, po kelis žiedus. Priežiūros jokios praktiškai, ir palaistyt pamirštu nuleipsta, labai retai tręšiu doh.gif Nu bet auga thumbup.gif pfu pfu pfu
Atsakyti
Aš savajį irgi patręšiu ir dažnai nupurškiu lapus,bet į metus pražysta tik kokie du žiedeliai.
Atsakyti
Įsirašau ir aš į jūsų būrelį, taip pat auginu tokią gėlę ir man jinai labai patinka. Šuo metu turi tik vieną žiedą, tačiau buvo kad žydėdavo 5-6 iš karto. Stovi prie vakarinio lango. O laistau vandeniu, kuriame buvo pastovėję žalių kiaušinių lukštai. Tuos lukštus laikau lauke, nes smirdianka tai nebloga, bet gėlėms labai tinka.
Atsakyti
Persodinau aš savo gražuolę
user posted image

user posted image
Kelis vaikus atskyriau ir vazonas dabar didesnis, jau ir antrą žieduką leidžia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 05, 00:03)
user posted image

user posted image
Kelis vaikus atskyriau ir vazonas dabar didesnis, jau ir antrą žieduką leidžia  thumbup.gif

labai gražus
Atsakyti
mamaEgle, labai graži gėlytė thumbup.gif O mano kažkodėl nežydi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamaite* @ 2007 06 05, 07:55)
labai gražus

QUOTE(Birutė @ 2007 06 05, 12:43)
mamaEgle, labai graži gėlytė  thumbup.gif  O mano kažkodėl nežydi  verysad.gif

Ačiū user posted image
Birute, gal pabandyk pakeisti gėlytės buvimo vietą? Arba gal reikia persodinti? Mano iš pradžių labai žydėjo, o paskui nustojo, buvo tik vienas žiedas, tai kai ištraukėm iš seno vazono, tai buvo vien šaknys, žemės visai nebuvo doh.gif doh.gif doh.gif O dabar jau antrą žiedą leidžia thumbup.gif
Atsakyti
Padėkit, šiandien pastebėjau, kad mano spatifilio vazonėlyje ropinėja tokie maži padarėliai kaip erkutės, šviesūs. Kaip atsikratyti jais?
Man rodos tokie patys jau susargdino ir mano bazilikus, teko išmesti, nes lapai "spuoguoti" patapo.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2007 06 05, 00:03)
user posted image

user posted image
Kelis vaikus atskyriau ir vazonas dabar didesnis, jau ir antrą žieduką leidžia  thumbup.gif

Koks grožis... thumbup.gif o aš žiemą pirkau,ir persodinau,ir laisčiau,kai lapai nuleipsta,ir bandžiau dažniau paliet,o ji neauga,labai pageltę verysad.gif Kitos gėlės pas mane auga,o šita verysad.gif O man nuotraukose tokios gražios,kaip norėčiau tokios ax.gif
Atsakyti