Įkraunama...
Įkraunama...

Spatifilis

QUOTE(Andza @ 2007 04 29, 09:05)
Nu jau nemėgsta šiaip visos gėlės but perlaistytos  doh.gif , jau jei taip nutiko, reikia papurenti dažniau žemė, taip ji greičiau išdžius

Atsigavo mano gėlytė. Ir žiedelius leidžia thumbup.gif Dabar stengiuos tiek daug nelieti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 04 29, 10:50)
Atsigavo mano gėlytė. Ir žiedelius leidžia  thumbup.gif Dabar stengiuos tiek daug nelieti  4u.gif

Sekmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 04 29, 19:39)

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Atrodo perlaisciau blush2.gif geles stiebeliai stovi, bet lapai nukaro.... ar yra vities, kad atsigaus? Taip jau savaite.... g.gif
Atsakyti
Laikyk dabar sausai ir tikriausiai turėtų atsigaut... unsure.gif
belieka laukti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 05 11, 09:17)
Laikyk dabar sausai ir tikriausiai turėtų atsigaut...  unsure.gif
belieka laukti... unsure.gif

O jei labai knieti nelaukti, tiesiog isimk is vazono, nukrapstyk slapia zeme ir pasodink i nauja, sausesne 4u.gif
Siaip spatifilis yra is tu geliu, kurias sunku numarinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau pradejau galvoti, kad katinas kazka padare.... ax.gif
Bet tikiuosi, kad atsigaus. Aciu uz palaikyma. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 11 gegužės 2007 - 13:55
Jeigu prisidėjo prie "auginimo" ir katinėlis, tai geriau būtų persodinti... g.gif Bet geriausiai tai pačiai stebėti augalą ir tada spręsti ką daryti. mirksiukas.gif Jei perlaistėt, tai vazonėlį pastatykit ant sulankstyto laikraščio. Jis ištraukia ir sugeria drėgmę. Laikraštį reikia vis pakeisti kol jis nustoja drėkti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2007 05 11, 11:12)
Atrodo perlaisciau  blush2.gif  geles stiebeliai stovi, bet lapai nukaro.... ar yra vities, kad atsigaus? Taip jau savaite....  g.gif

Pora kartu ir man taip nutiko-kisau po dusu-atsigavo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu mano kai lapai nusvyra tai vandens kaip tik trūksta g.gif
Atsakyti
O jūs auginat vienam vazone tik vieną spatifilį,ar daugiau jų yra priaugę.Nes pas mane tai jų nemažai,bet draugė sako,kad jis pas mane retai žydi todėl,kad auga ne vienas.Ar per metus pas jus būna daug žiedų.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2007 05 15, 10:53)
O jūs auginat  vienam vazone tik vieną spatifilį,ar daugiau jų yra priaugę.Nes pas mane tai jų nemažai,bet draugė sako,kad jis pas mane retai žydi todėl,kad auga ne vienas.Ar per metus pas jus būna daug žiedų.

Šiaip pas mane spatifilis yra nemažas ir aš nedalinu kero. Tai per metus buna kažkur apie 10 žiedų, tiksliai neskaičiavau.
Atsakyti